TVP INFO (HD)

Tematyczne stacje nadawane przez Telewizję Polską.
Awatar użytkownika
Trzeciak
VIP Mod
Posty: 33216
Rejestracja: 23 kwie 2008, 19:38

TVP INFO (HD)

Postautor: Trzeciak » 01 maja 2018, 17:59

Dzisiejsze "O co chodzi?", które nie było na żywo nagrano w studio "Wiadomości".
Pozdrawiam, Trzeciak
Awatar użytkownika
rafik
VIP Expert
Posty: 1130
Rejestracja: 31 sty 2010, 13:10
Kontaktowanie:

TVP INFO (HD)

Postautor: rafik » 01 maja 2018, 22:10

Zawsze tak robią z wydaniami nagrywanymi ;)
Dziękuję, że przeczytałeś/aś mój post :) Jeżeli chcesz, odpisz :)

[ Spoiler ]
Frontowiec
VIP Expert
Posty: 3390
Rejestracja: 18 sty 2017, 13:24
Lokalizacja: Szczecin / Kamień Pomorski
Kontaktowanie:

TVP INFO (HD)

Postautor: Frontowiec » 02 maja 2018, 23:17

Europoseł PO Adam Szejnfeld wyszedł dzisiaj ze studia TVP Info, w trakcie trwania programu.

https://www.press.pl/tresc/53158,polity ... e-programu
Awatar użytkownika
Desovsky
Użytkownik
Posty: 57
Rejestracja: 08 kwie 2017, 21:06

TVP INFO (HD)

Postautor: Desovsky » 03 maja 2018, 20:55

Właśnie leci pasek PILNE wyjaśniający że od 19:34 kanały TVP nie były dostępne z powodu awarii, która nie leży po stronie TVP. Dodatkowo, Emitel już szuka przyczyn usterki.
Pozdrawiam :DD
luki118
Obserwator
Posty: 254
Rejestracja: 12 paź 2014, 8:06

TVP INFO (HD)

Postautor: luki118 » 03 maja 2018, 20:59

Desovsky pisze:Właśnie leci pasek PILNE wyjaśniający że od 19:34 kanały TVP nie były dostępne z powodu awarii, która nie leży po stronie TVP. Dodatkowo, Emitel już szuka przyczyn usterki.


Co za bzdury!!! Widać prawdziwa propaganda, jakoś kanały działają bez zarzutów.
Frontowiec
VIP Expert
Posty: 3390
Rejestracja: 18 sty 2017, 13:24
Lokalizacja: Szczecin / Kamień Pomorski
Kontaktowanie:

TVP INFO (HD)

Postautor: Frontowiec » 03 maja 2018, 21:08

U mnie akurat sygnał TVP Info ma kilkusekundowe przerwy - wiem co mówię, bo odbieram TVP Info z MUX-3 (pozostały MUX-y działają normalnie).
luki118
Obserwator
Posty: 254
Rejestracja: 12 paź 2014, 8:06

TVP INFO (HD)

Postautor: luki118 » 03 maja 2018, 21:11

Frontowiec pisze:U mnie akurat sygnał ma kilkusekundowe przerwy - wiem co mówię, bo odbieram TVP Info z MUX-3 (pozostały MUX-y działają normalnie).


Rozumiem mogły być w niektórych miejscach przerwy ale niech nie piszą bzdur że w całej Polsce!!!
Frontowiec
VIP Expert
Posty: 3390
Rejestracja: 18 sty 2017, 13:24
Lokalizacja: Szczecin / Kamień Pomorski
Kontaktowanie:

TVP INFO (HD)

Postautor: Frontowiec » 03 maja 2018, 21:17

Z tego co czytam na pewnym forum satelitarnym, to MUX-3 padł też m.in. w Warszawie i Gdańsku. Ja odbieram TVP Info z nadajnika w Szczecinie.
Awatar użytkownika
telefan
Obserwator
Posty: 643
Rejestracja: 11 maja 2008, 18:36
Lokalizacja: powiat lipnowski | Warszawa

TVP INFO (HD)

Postautor: telefan » 03 maja 2018, 21:25

Około 20.15 były przez chwilę jakieś problemy (oglądałem KabareTOP w TVP Rozrywka, nadajnik Rachocin w wersji sygnału dla woj. mazowieckiego) w postaci kilkusekundowych spadków sygnału oraz zmrożenia i to tyle. Obecnie nad centralną Polską przechodzą burze, godzinę temu były one w rejonie Sochaczewa, i wiem że sygnał cyfrowy jest dosyć wrażliwy na problemy z pogodą, stąd te krótkie zrywy ale nie jak sugerują na belce wielka awaria jak w grudniu 2016 r. Obecnie żadnych problemów nie ma.

EDIT (21.36): specjalny pasek w tle "Sprawy dla reportera" w TVP1
***konrad***
Użytkownik
Posty: 36
Rejestracja: 10 mar 2018, 16:52

TVP INFO (HD)

Postautor: ***konrad*** » 03 maja 2018, 21:40

TVP znów się ośmiesza, nie sprawdzą co i jak tylko klepią najgorzej teorie, w dodatku te paski niczym sytuacja krytyczna.
Awatar użytkownika
telefan
Obserwator
Posty: 643
Rejestracja: 11 maja 2008, 18:36
Lokalizacja: powiat lipnowski | Warszawa

TVP INFO (HD)

Postautor: telefan » 03 maja 2018, 21:58

Jest drugi pasek w TVP1, o usunięciu awarii i o tym by zgłaszać ewentualne problemy.
Awatar użytkownika
Kamilo
VIP Expert
Posty: 2735
Rejestracja: 30 sie 2007, 13:43

TVP INFO (HD)

Postautor: Kamilo » 04 maja 2018, 10:46

Przy okazji ujawnienia nowego, stałego komentatora „Minęła 20” odnalazł się Piotr Chęciński. Niespełna tydzień temu... podejmował Jana Pietrzaka w redakcji PolskiegoRadia.pl:


http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/ja ... w-tvp-info
tv_fan
Obserwator
Posty: 267
Rejestracja: 06 gru 2016, 20:08

TVP INFO (HD)

Postautor: tv_fan » 04 maja 2018, 23:07

Pamięta ktoś by kiedykolwiek wcześniej Info Wieczór prowadziła Agnieszka Oszczyk? Dziś widzę ją pierwszy raz w tej roli a co ciekawe współprowadziła dziś też Poranek.
bastus18
Junior
Posty: 858
Rejestracja: 23 sty 2014, 7:17
Lokalizacja: Kraków

TVP INFO (HD)

Postautor: bastus18 » 04 maja 2018, 23:16

Prowadzi też Wiadomości i czasem INFO Dzień. Tej pani jest zdecydowanie za dużo w tej stacji. Nie mówiąc już o tym, że w Poranku ciągle się wszystkim wcina w zdanie, przez co Poranek ogląda się dużo gorzej.
darotv
Użytkownik
Posty: 227
Rejestracja: 13 wrz 2017, 9:10

TVP INFO (HD)

Postautor: darotv » 13 maja 2018, 10:47

Nie oglądam dzisiejszego W17 od początku wiec nie wiem, ale czy ktoś wie dlaczego jest tylko trzech gości? (PIS, Kukiz, Kancelaria Prezydenta)


Wróć do „Kanały tematyczne TVP”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości