nSport+ (HD)

Wątki poświęcone autorskim kanałom Canal+.
Awatar użytkownika
zesepo
Mythical VIP
Posty: 2371
Rejestracja: 12 lut 2012, 13:42
Lokalizacja: Gdańsk
Kontaktowanie:

nSport+ (HD)

Postautor: zesepo » 22 kwie 2013, 20:49

A spróbój wpisać w google frazę "nSport"?
https://www.facebook.com/forummedia2
____________________________

Cztery lata na forum! 02.2012 - 02.2016 O0
Awatar użytkownika
TiM
VIP Mod
Posty: 3824
Rejestracja: 31 maja 2008, 23:06

nSport+ (HD)

Postautor: TiM » 22 kwie 2013, 21:19

Adres nsport.pl prowadzi nadal do opisu na stronie n'ki... Nie można było tego samemu sprawdzić?
pmarek
Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 08 mar 2013, 14:05
Kontaktowanie:

nSport+ (HD)

Postautor: pmarek » 24 kwie 2013, 15:55

Ja tam się cieszę, liga hiszpańska na canal+ sport i teraz jeszcze liga mistrzów połączona z telewizją "n". Nie narzekam.
Zajmuję się marketingiem w sieci i moderowaniem portalu dla kobiet Zabiegikosmetyczne.net.
Awatar użytkownika
TiM
VIP Mod
Posty: 3824
Rejestracja: 31 maja 2008, 23:06

nSport+ (HD)

Postautor: TiM » 30 kwie 2013, 20:11

Kamery w studio nSport są na pewno w HD? Oglądając teraz mam wątpliwości.
Awatar użytkownika
Peter Parker
VIP Expert
Posty: 1199
Rejestracja: 21 wrz 2007, 22:38
Lokalizacja: Dolna Łužyca

nSport+ (HD)

Postautor: Peter Parker » 01 maja 2013, 3:19

Oczywiście że nie, całe studio jest nieprzystosowane do HD, bowiem jest to stare (pierwsze) studio TVN24.
Awatar użytkownika
adekpabianice
Obserwator
Posty: 663
Rejestracja: 13 wrz 2006, 21:38
Lokalizacja: Pabianice
Kontaktowanie:

nSport+ (HD)

Postautor: adekpabianice » 12 maja 2013, 18:15

Dziś podczas wywiadu z Romanem Jankowskim w nSport, można było zauważyć kostkę NC+

Screen
http://imageshack.us/a/img29/6119/przechwytywanieil.jpg
Awatar użytkownika
Peter Parker
VIP Expert
Posty: 1199
Rejestracja: 21 wrz 2007, 22:38
Lokalizacja: Dolna Łužyca

nSport+ (HD)

Postautor: Peter Parker » 13 maja 2013, 12:27

Te kostki są używane od kiedy nSport transmituje Enea Ekstraligę. Po przeciwległych stronach posiadają one logo nc+ oraz logo Enea Ekstraligi.
Awatar użytkownika
brk
VIP Expert
Posty: 1774
Rejestracja: 02 wrz 2010, 15:01
Lokalizacja: Katowice

nSport+ (HD)

Postautor: brk » 10 lip 2013, 13:54

nSport HD zmieniło położenie swojego logotypu. Teraz logo położone jest w prawym, górnym rogu (dosłownie rogu).
Dodano także oznaczenie wiekowe - podobne jak w kanałach CANAL+.
[spoiler]Obrazek[/spoiler]
Awatar użytkownika
Trzeciak
VIP Mod
Posty: 32623
Rejestracja: 23 kwie 2008, 19:38

nSport+ (HD)

Postautor: Trzeciak » 19 gru 2013, 23:53

Także kanały sportowe NC+ pokażą Zimowe Igrzyska Olimpijskie w Sochi: http://www.press.pl/newsy/telewizja/pokaz/43806,NC_-pokaze-40-godzin-transmisji-z-Igrzysk-Olimpijskich-w-Soczi
Pozdrawiam, Trzeciak
Zbychu51
Activist
Posty: 4843
Rejestracja: 01 mar 2011, 15:04
Lokalizacja: Katowice

nSport+ (HD)

Postautor: Zbychu51 » 24 sty 2014, 14:51

Uściślijmy, Igrzyska Olimpijskie będą pokazywać w ramach nC+ nSport HD oraz CANAL+Sport HD.
Link: http://satelitarne.tv/nc-plus/item/6060-igrzyska-olimpijskie-soczi-ponad-40-godzin-transmisji-w-nc
Źródło: nC+.
platek
Użytkownik
Posty: 4
Rejestracja: 08 kwie 2014, 9:37
Kontaktowanie:

nSport+ (HD)

Postautor: platek » 08 kwie 2014, 9:46

A wie ktoś co z mistrzostwami świata w Brazylii? Będą na NC+ ?
Awatar użytkownika
TiM
VIP Mod
Posty: 3824
Rejestracja: 31 maja 2008, 23:06

nSport+ (HD)

Postautor: TiM » 12 kwie 2014, 14:20

Zauważyliście, że napis "HD" w logo "nSport" przemieszcza się? Tutaj macie dwa zapy, obydwie transmisje nie są na żywo:
http://cubeupload.com/codes/b1faa8

Zastanawia mnie jaki jest powód tego...
Awatar użytkownika
matik
VIP Mod
Posty: 7149
Rejestracja: 27 sie 2010, 18:41
Lokalizacja: Warszawa

nSport+ (HD)

Postautor: matik » 12 kwie 2014, 18:31

Tak właściwie to napis "HD" jest w tym samym miejscu, a logo zmienia położenie. Na jednym z tych zapów jest oznaczenie wiekowe i sądzę, że w tej wersji logo i oznaczenie załącza się razem, a zostało źle ustawione.
Awatar użytkownika
Pawel
Activist
Posty: 4570
Rejestracja: 27 maja 2006, 14:50
Lokalizacja: Nysa

nSport+ (HD)

Postautor: Pawel » 14 kwie 2014, 10:03

TiM pisze:Zauważyliście, że napis "HD" w logo "nSport" przemieszcza się? Tutaj macie dwa zapy, obydwie transmisje nie są na żywo:
http://cubeupload.com/codes/b1faa8

Zastanawia mnie jaki jest powód tego...

Praktycznie od początku tak jest. Swego czasu jak jeszcze Canal+ starał sie być porządną stacją i emitował treści 3D na Canal+ Family to bywało tak że napis HD i 3D nachodziły na siebie.
Awatar użytkownika
matik
VIP Mod
Posty: 7149
Rejestracja: 27 sie 2010, 18:41
Lokalizacja: Warszawa

nSport+ (HD)

Postautor: matik » 14 kwie 2014, 15:25

Raczej odkąd za emisję kanału odpowiada C+Cyfrowy.


Wróć do „Canal+ / ITI Neovision”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość