[TVP2] Panorama

Sztandarowe programy informacyjne stacji telewizyjnych.
Awatar użytkownika
Mateusz44
Junior
Posty: 1263
Rejestracja: 07 maja 2012, 7:01

[TVP2] Panorama

Postautor: Mateusz44 » 30 wrz 2017, 20:14

Ciekawe czy tylko jakieś poprawki reżyserki, czy jakaś głębsza zmiana. :)
[ Spoiler ]
Alek1224
Activist
Posty: 3263
Rejestracja: 03 lut 2016, 11:01

[TVP2] Panorama

Postautor: Alek1224 » 30 wrz 2017, 20:31

Zastanawiam czy to nie jest studio TVP Sport.
Dkdomjk
Użytkownik
Posty: 77
Rejestracja: 20 cze 2016, 14:58

[TVP2] Panorama

Postautor: Dkdomjk » 30 wrz 2017, 21:49

Są to chyba jakieś zmiany w studiu .
Awatar użytkownika
mateusz_71
VIP Expert
Posty: 2477
Rejestracja: 08 cze 2013, 9:46
Lokalizacja: Wrocław
Kontaktowanie:

[TVP2] Panorama

Postautor: mateusz_71 » 01 paź 2017, 17:50

Dzisiejsza Panorama będzie z własnego studia. ;)
Dkdomjk
Użytkownik
Posty: 77
Rejestracja: 20 cze 2016, 14:58

[TVP2] Panorama

Postautor: Dkdomjk » 01 paź 2017, 18:00

Panorama dalej ze studia Wiadomości
DaMiAn1998
Obserwator
Posty: 439
Rejestracja: 22 mar 2017, 22:09

[TVP2] Panorama

Postautor: DaMiAn1998 » 01 paź 2017, 21:32

Może nie mieli sprzętu HD na preselekcje i przerzucili na Woronicza.
Awatar użytkownika
Mateusz44
Junior
Posty: 1263
Rejestracja: 07 maja 2012, 7:01

[TVP2] Panorama

Postautor: Mateusz44 » 02 paź 2017, 23:16

Dzisiaj również Panorama i Tex ze studia Wiadomości.
Tak sobie myślę, że to nie zmiana scenografii, a remont oświetlenia w studiu spowodował zmianę nadawania Tex i Panoramy(przetarg był ogłoszony bodajże w lipcu tego roku).
No chyba, że jakaś większa przebudowa scenografii..w sumie przydałoby się już.

[ Spoiler ]
Awatar użytkownika
pulkownik
VIP Expert
Posty: 6361
Rejestracja: 06 mar 2008, 20:39
Lokalizacja: Warszawa

[TVP2] Panorama

Postautor: pulkownik » 03 paź 2017, 10:58

Dziś również "Panorama" ze studia "Wiadomości".
Dkdomjk
Użytkownik
Posty: 77
Rejestracja: 20 cze 2016, 14:58

[TVP2] Panorama

Postautor: Dkdomjk » 03 paź 2017, 11:06

Ja myślę że chodzi o przebudowę tła studia
Awatar użytkownika
pulkownik
VIP Expert
Posty: 6361
Rejestracja: 06 mar 2008, 20:39
Lokalizacja: Warszawa

[TVP2] Panorama

Postautor: pulkownik » 03 paź 2017, 11:08

Najprawdopodobniej chodzi o remont oświetlenia - viewtopic.php?p=393582#p393582
Awatar użytkownika
Mateusz44
Junior
Posty: 1263
Rejestracja: 07 maja 2012, 7:01

[TVP2] Panorama

Postautor: Mateusz44 » 04 paź 2017, 18:13

Szykuje się dłuższa przebudowa studia B.
https://www.tvp.pl/zamowienia_publiczne ... hp?id=1833

[ Spoiler ]
Awatar użytkownika
Piotr6666
VIP Expert
Posty: 511
Rejestracja: 27 wrz 2009, 15:56

[TVP2] Panorama

Postautor: Piotr6666 » 04 paź 2017, 18:58

Studio B to chyba raczej studio Wiadomości ;)
A studio A jest Panoramy i TEXu.
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Mateusz44
Junior
Posty: 1263
Rejestracja: 07 maja 2012, 7:01

[TVP2] Panorama

Postautor: Mateusz44 » 04 paź 2017, 19:55

Raczej odwrotnie drogi Piotrze! :)
Studio A zawsze należało do Wiadomości!

EDIT: Oto dowód: https://www.instagram.com/p/BZ1OzldlBxe ... karol_gnat
:)

[ Spoiler ]
Dkdomjk
Użytkownik
Posty: 77
Rejestracja: 20 cze 2016, 14:58

[TVP2] Panorama

Postautor: Dkdomjk » 05 paź 2017, 18:02

W studiu zostały wymienione ekrany za prezenterem .
Awatar użytkownika
Dijon
VIP Mod
Posty: 6365
Rejestracja: 28 gru 2009, 21:48

[TVP2] Panorama

Postautor: Dijon » 05 paź 2017, 18:48

A tło na tych ekranach nadal okropne...

[ Spoiler ]


Wróć do „Serwisy informacyjne”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości