Dekodery Telewizji na Kartę - Pytania i problemy

Tematy dotyczące różnego rodzaju dostępu do płatnej telewizji, w tym ofert na kartę oraz IPTV.
lewusiaa
Użytkownik
Posty: 5
Rejestracja: 27 wrz 2010, 18:18

Dekodery Telewizji na Kartę - Pytania i problemy

Postautor: lewusiaa » 27 wrz 2010, 18:28

hej;)mam problem.mam tnk i dekoder technisatu.wszystko dzialalo ok a teraz dzieciaki cos pogrzebaly i wyswietla sie caly czas asystent istalacji i pisze sprawdz antene.totalna zawiecha.ani w prawo ani w lewo ani do menu nic nie idzie zrobic.antene mam dobrze ustawiona bo w innym pokoju mam n-ke i dziala bez zarzutu.....prosze o pomoc!!!
Awatar użytkownika
Mocny FULL
Activist
Posty: 2632
Rejestracja: 27 lip 2010, 19:19
Lokalizacja: Essen [Deutschland]

Dekodery Telewizji na Kartę - Pytania i problemy

Postautor: Mocny FULL » 27 wrz 2010, 21:18

Widocznie dzieciaki coś zepsuły...tak to jest jak się zostawia pilot na wierzchu.


Na przyszłość pisz dokłanie Polskim językiem.
Srały muchy, będzie wiosna. Będzie trawka lepiej rosła - wł.

INNA
Awatar użytkownika
Kpc21
Junior
Posty: 1357
Rejestracja: 17 paź 2008, 20:11
Kontaktowanie:

Dekodery Telewizji na Kartę - Pytania i problemy

Postautor: Kpc21 » 27 wrz 2010, 21:54

Nie znam tego dekodera, ale z pewnością ma opcję resetu do ustawień fabrycznych.
Obrazek... i znów: Obrazek, i... Obrazek ponownie. Co wymyślą następne?
lewusiaa
Użytkownik
Posty: 5
Rejestracja: 27 wrz 2010, 18:18

Dekodery Telewizji na Kartę - Pytania i problemy

Postautor: lewusiaa » 27 wrz 2010, 22:02

no niestety takie zycie jak sie ma dzieci;)na smyczy ich trzymac nie moge:)a co do pisowni to inaczej pisac nie moge bo nie jestem z polski i nie mam polskiej klawiatury ani polskich znakow....ale chyba sie doczytales.....
juz probowalam go restetowac i takze nic z tego:(
Awatar użytkownika
Kpc21
Junior
Posty: 1357
Rejestracja: 17 paź 2008, 20:11
Kontaktowanie:

Dekodery Telewizji na Kartę - Pytania i problemy

Postautor: Kpc21 » 27 wrz 2010, 23:43

no niestety takie zycie jak sie ma dzieci;)na smyczy ich trzymac nie moge:)a co do pisowni to inaczej pisac nie moge bo nie jestem z polski i nie mam polskiej klawiatury ani polskich znakow....ale chyba sie doczytales.....

Ustawienie polskiego układu klawiatury w systemie nie jest trudną czynnością.

Pozostaje ci serwis.
Obrazek... i znów: Obrazek, i... Obrazek ponownie. Co wymyślą następne?
lewusiaa
Użytkownik
Posty: 5
Rejestracja: 27 wrz 2010, 18:18

Dekodery Telewizji na Kartę - Pytania i problemy

Postautor: lewusiaa » 27 wrz 2010, 23:49

wiem ze trudnoscia nie jest ale nie sadzilam ze to bedzie dla ciebie taki problem....mysle ze kazdy zrozumie o co chodzi;)
serwis....hmmm...,w mojej sytuacji nie bardzo jest to niemozliwe...czy wie ktos jak mi pomoc????
Awatar użytkownika
Mocny FULL
Activist
Posty: 2632
Rejestracja: 27 lip 2010, 19:19
Lokalizacja: Essen [Deutschland]

Dekodery Telewizji na Kartę - Pytania i problemy

Postautor: Mocny FULL » 28 wrz 2010, 15:46

TNK odbiera Ci jeśli jesteś za granicą?
Przecież za granicą można odbierać tylko: iTVN, TVP Polonia, Polsat 2.
Srały muchy, będzie wiosna. Będzie trawka lepiej rosła - wł.

INNA
Awatar użytkownika
Kpc21
Junior
Posty: 1357
Rejestracja: 17 paź 2008, 20:11
Kontaktowanie:

Dekodery Telewizji na Kartę - Pytania i problemy

Postautor: Kpc21 » 28 wrz 2010, 17:25

A dlaczego miałaby nie odbierać? Wszędzie, gdzie da się odebrać sygnał z Hot Birda, będą działać polskie platformy cyfrowe. Czyli w prawie całej Europie. Inna sprawa, że jest to nielegalne.
Obrazek... i znów: Obrazek, i... Obrazek ponownie. Co wymyślą następne?
lewusiaa
Użytkownik
Posty: 5
Rejestracja: 27 wrz 2010, 18:18

Dekodery Telewizji na Kartę - Pytania i problemy

Postautor: lewusiaa » 28 wrz 2010, 17:27

wszystko normalnie odbieram,tzn odbieralam...mam tez n-ke w drugim pokoju i tez wszystko normalnie dziala.kiedys mialam cyfre i tez bylo ok.wiec nie wiem dlaczego nie miala by dzialac.moi znajomi tez maja polsat i tez dziala bez zarzutu;)
Kingu$ka
Użytkownik
Posty: 2
Rejestracja: 16 paź 2010, 18:53

Dekodery Telewizji na Kartę - Pytania i problemy

Postautor: Kingu$ka » 16 paź 2010, 18:58

Czy karta telewizji na karte będzie działała w dekoderze cyfrowego polsatu???
roberto211
Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 16 paź 2010, 19:07

Dekodery Telewizji na Kartę - Pytania i problemy

Postautor: roberto211 » 16 paź 2010, 19:10

dzien dobry posiadam dekoder mini ale nie czyta mi karty wyskakuje blad 9
prosze o odpowiedz
Awatar użytkownika
Kpc21
Junior
Posty: 1357
Rejestracja: 17 paź 2008, 20:11
Kontaktowanie:

Dekodery Telewizji na Kartę - Pytania i problemy

Postautor: Kpc21 » 16 paź 2010, 20:04

Karta TNK nie będzie działać w dekoderze Polsatu, bo dekodery Polsatu nie wspierają kodowania Conax.
Obrazek... i znów: Obrazek, i... Obrazek ponownie. Co wymyślą następne?
Kingu$ka
Użytkownik
Posty: 2
Rejestracja: 16 paź 2010, 18:53

Dekodery Telewizji na Kartę - Pytania i problemy

Postautor: Kingu$ka » 16 paź 2010, 22:02

Dziękuję za odpowiedź .! Pozdrawiam
frankzappa
Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 03 lis 2010, 22:39

Dekodery Telewizji na Kartę - Pytania i problemy

Postautor: frankzappa » 03 lis 2010, 22:44

Witam
Posiadam dekoder Fergusson Hf-8900HD, czy będzie on kompatybilny z "tnk"? Pozdrawiam Przemek
Awatar użytkownika
Mocny FULL
Activist
Posty: 2632
Rejestracja: 27 lip 2010, 19:19
Lokalizacja: Essen [Deutschland]

Dekodery Telewizji na Kartę - Pytania i problemy

Postautor: Mocny FULL » 11 sty 2011, 23:13

Od 2-óch miesięcy gdy włączam na TVN 7 pisze "Kanał niedostępny", muszę wyłączać dekoder z prądu, żeby ruszł TVN 7, dopiero rusza po 2 lub 3 razie, po włączeniu do prądu, podobnie się zaczyna robić z: TVN, 4fun.TV./Echosmart..
Srały muchy, będzie wiosna. Będzie trawka lepiej rosła - wł.

INNA


Wróć do „Pay TV”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość