Jak odbierać naziemnie TVN?

Dział poświęcony technologii naziemnej telewizji analogowej Polsce - pytania, problemy, dyskusje.
Warblade52
Użytkownik
Posty: 116
Rejestracja: 01 paź 2010, 16:11

Jak odbierać naziemnie TVN?

Postautor: Warblade52 » 31 paź 2010, 9:34

Ale jak to się robiło?
Awatar użytkownika
Kpc21
Junior
Posty: 1342
Rejestracja: 17 paź 2008, 20:11
Kontaktowanie:

Jak odbierać naziemnie TVN?

Postautor: Kpc21 » 31 paź 2010, 13:13

Co robiło?
Obrazek... i znów: Obrazek, i... Obrazek ponownie. Co wymyślą następne?
Warblade52
Użytkownik
Posty: 116
Rejestracja: 01 paź 2010, 16:11

Jak odbierać naziemnie TVN?

Postautor: Warblade52 » 31 paź 2010, 16:30

Odbierało te 7 stacji bez kablówki i z samą anteną.
Awatar użytkownika
Kpc21
Junior
Posty: 1342
Rejestracja: 17 paź 2008, 20:11
Kontaktowanie:

Jak odbierać naziemnie TVN?

Postautor: Kpc21 » 31 paź 2010, 17:31

Trzeba mieć odpowiednią instalację antenową i mieszkać w odpowiednim miejscu. Ewentualnie mieć pakiet Mini w Cyfrowym Polsacie.
Obrazek... i znów: Obrazek, i... Obrazek ponownie. Co wymyślą następne?
Grzelich1996
Junior
Posty: 899
Rejestracja: 11 lis 2010, 13:02
Lokalizacja: Kodeń

Jak odbierać naziemnie TVN?

Postautor: Grzelich1996 » 24 sty 2011, 19:26

Tylko raz natrafiłem się na naziemne TVN, a było to w Warszawie. Podobnie było z TV4 i TV Puls. Na TVN oglądałem wtedy fragment "Dzień dobry TVN".
http://www.youtube.pl/telefilmkoden2 - mój profil na YouTube
tomeh
Użytkownik
Posty: 22
Rejestracja: 11 gru 2010, 12:31
Kontaktowanie:

Jak odbierać naziemnie TVN?

Postautor: tomeh » 13 lut 2011, 10:50

Ja bym wybrał satelitę na same kanały FTA i bez zmartwienia o zasięg
Awatar użytkownika
Kamil
VIP Mod Retired
Posty: 2727
Rejestracja: 04 lip 2008, 9:58
Lokalizacja: Polska
Kontaktowanie:

Jak odbierać naziemnie TVN?

Postautor: Kamil » 13 lut 2011, 10:55

I nudy... na kanałach FTA nie ma nic wartościowego poza TV Puls do oglądania.
Awatar użytkownika
Mocny FULL
Activist
Posty: 2632
Rejestracja: 27 lip 2010, 19:19
Lokalizacja: Essen [Deutschland]

Jak odbierać naziemnie TVN?

Postautor: Mocny FULL » 13 lut 2011, 11:25

tomeh pisze:Ja bym wybrał satelitę na same kanały FTA i bez zmartwienia o zasięg

Nie szkoda Ci czasu na oglądanie kanałów FTA, które są nieźle nafaszerowane reklamami?
Srały muchy, będzie wiosna. Będzie trawka lepiej rosła - wł.

INNA
Awatar użytkownika
Direct
VIP Mod
Posty: 8484
Rejestracja: 10 maja 2009, 18:09
Lokalizacja: Śląsk

Jak odbierać naziemnie TVN?

Postautor: Direct » 13 lut 2011, 12:33

Tak, jak pisze Kamil, u nas z kanałów FTA to tylko TV Puls coś sobą prezentuje, a tak to FTA są same stacje muzyczne albo inne twory typu ITV czy Polonia1.


Wróć do „Analogowa telewizja naziemna”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość