Nie jesteś zalogowany.
Ciekaw jestem czy ktoś z was korzysta regularnie z jakiegoś czata bo jak zajrzeć np. na onet to widzę że to poważna część internetu. O 1-szej w nocy ponad 2 tysiące osób.
Ja nie korzystam.
Ja nie korzystam i nigdy nie korzystałem na dłuższą metę... kiedyś te chaty to były modne ale teraz to to jest świństwo i służy chyba tylko do umawiania się na randki. Apropo - próbował ktoś się tak umówić ? ![]()
Ja zdecydowanie wole IRC od chatu
. Ten pierwszy jest bardziej rozbudowany, można przez niego ściągać pliki z dużą szybkością. Szkoda, że teraz tak mało ludzi na nim przesiaduje. Mimo to ciągle powstają nowe grupy mojego hobby
). No i jest to wspaniały sposób na organizowanie quizów
.
Za to na zwykłym chacie bez moderacji panuje kompletny chaos i tzw. wiocha.
Ostatnio edytowany przez Tomek (21.08.06 6:18)
Z czatu nie korzystam. Byłem może ze dwa razy w życiu i nie rozumiem ludzi co w tym widzą. Zazwyczaj panuje tam totatalny chaos nie wiadomo o czym ludzie gadają. A to jola19 wstawi 20 avatrow a to roman40 napisze cos głupiego o tak to zazwyczaj wygląda.
Wolę fora internetowe bo przynajmniej panuje tu względny porządek i można oprowadzić rozmowę na przyzwoitym poziomie na tematy które mnie interesują...
Raz na jakis czas sobie lukne na czacik! Ale wole GG, tu mam wszystkich znajomych!
Ja nie siedzę na czacie. Kiedyś od czasu do czasu siedziałem na czacie elitewarez, ale teraz zmienił się admin, który robi tam straszny bałagan! Daje wszystkim memberom, którzy nic nie uploadowali bany. Ja też dostałem, choć i tak uploadowałem dla tego forum 1100MB. Po prostu szyt głupoty pokazuje ten gość.
Na czatach nigdy nie przysiadywałam, gdyż nie lubię sobie zawalać przeglądarki takimi sprawami. Swego czasu bardzo lubiłam pradziadka IRCa za możliwości oraz ciekawych ludzi, którzy niegdyś tam klikali. Teraz polski IRCnet niestety opanowały w większości jakieś dzieciaki, dla których @ przed nickiem jest chyba najlepszym lekarstwem na kompleksy.
Nie wiem jak inne sieci, również przerzuciłam się na przeglądanie for dyskusyjnych.
Dowiedzieć można się wiele, a to dość ważna przewaga ![]()

PolishAction.com - Czat Polonia w zasięgu myszki. Polski czat łączy Polaków z obcokrajowcami w UK Londyn, Irlandia Dublin, USA Chicago, Nowy Jork, Australia Sydney itd
Ostatnio edytowany przez gieldalinkow (09.07.09 19:00)
Ja jeśli już wchodzę, to na IRC.
Ja rzadko wchodzę na czaty bo korzystam z for internetowych a jeśli już to na Czaterię bo jest dużo czatów i ładna grafika. Nie lubię natomiast czatów z Polchatu gdyż często się przycinają.