Nie jesteś zalogowany.
Mam podobną sytuację, ale na telefon muszę jeszcze poczekać jakieś siedem miesięcy. Nie spieszy mi się, ale mam nadzieję, że do tego czasu dorzucą nowe telefony do oferty.
Na pewno dorzucą. Podejmując program nie ma co przeglądać aktualnej oferty, bo przez rok się na pewno zmieni, przez 7 miesięcy na pewno też. Po zakończeniu zobowiązanie można sobie spokojnie poprzeglądać co sieć ma nam do zaoferowania.
Dziś się pojawił nowy cennik. Niestety znikła moja upatrzona wcześniej nokia za zyla:( pewnie przyjdzie mi poczekać jeszcze rok dłużej jak nie będzie nic ciekawego w doładowaniach 30 przez rok:(
Ile Ci jeszcze zostało? Pewnie pojawi się do tego czasu coś nowego. Heyah przecież często zmienia telefony w ofercie, dorzuca nowe lub obniża ceny.
zostały mi 3 doładowania po 30 zł. Ostatnio mniej dzwonię, wydaje zamiast 50 zł tylko 40 (piszę o stanie konta) Na koncie mam około 150zł (podwójne zrobiły robote). Zmieniać sieci tak czy siak nie zamierzam, jak już to moje zainteresowanie skieruje się ku taktaka, orange nie ma zasięgu w moim pokoju, plus nie ma ciekawej oferty (szkoda, bo mam dużo znajomych w +) dla mnie (nie ma telefonu w prepaidzie, nie ma podwójnych doładowań), play - musiałbym więcej do innych dzwonić i wydawać na telefon, więc tez odpada, pozatym wady te same co +, najbliższe 3mc co mi zostało z programu dostawania za darmo zostaje w heyah, przez ten czas z konta gółownego ubedzie mi jeszcze 30-60 zł, przyjmijmy ze 50 czyli stówa którą prawdopodobnie wydam w 2-3 mc.. Czyli jestem na heyah skazany przez przynajmniej najbliższe pół roku;) (a kto wie czy w międzyczasie nie będzie podwójnego)
Ja gdybym miała zmienić sieć to chyba tylko i wyłącznie na Heyah, ze względu na ofertę międzynarodową głównie. Mam trochę rodziny za granicą i mogłabym do nich ładnie dzwonić
Z tego co widzę dbają też o to, wakacyjnie można było nie wydawać za wiele na połączenia roamingowe, ale jakoś radzę sobie ze skajpami i takimi tam Podwójne bym miała tak czy siak, bo pojawiają sie z reguły w obu sieciach.
Szczerze mówiąc to myslałem o migracji do tak taka, ściślej mówiąc do wersji FON,, troche kusi ten necik za 9 zł, rażą rozmowy za 49gr, ale od czego podwójne. Po prostu era odcięła się od heyah i uzytkownicy taktaka od pewnego czasu nie mają jakiś większych bonusów do heyah, stąd moje zaniepokojenie polityką PTC
Przecież teraz bonus (minuty za odebrane połączenia) można wykorzystać i do Heyah i na stacjonarne.
W Tak-tak Fonie pojawiły się dwa nowe telefony: emporia ELEGANCE, Samsung Avila GPS (S5230G). Avila dostępna już w cenie 49 złotych.
Pojawił się tez SE zylo.... obczailem go dzis w salonie .. plusa, ale w ofercie bedzie tez w taktak fonie... jak ktos ma taktaka 3mc to ten telefon przy umiwie na 36mc kosztuje ...49 zł.. dla przykladu w plusie kosztuje 69zł przy 42 kartach 30zł
Rachunek prosty
30mc po niecałe 17zł vs 42 mc po 30zł
Telefon wezmę na ojca on i tak nie jest w stanie wykorzystac srodkow ktore ma na koncie wiec rozmowy po 49gr go nie zbawią, w ramach rekompensaty kupie mu doladowanie za 50 zł i bedzie fajny fon za stowe;)
Jakich 42 kartach? Rozważania na temat cen w poszczególnych ofertach już prowadziliśmy. W zasadzie za każdym razem telefony Tak-tak Fona wychodziły dużo korzystniej.
Korzystniej i przede wszystkim wybór jest jak z kosmosu. Nigdzie nie widziałam takiego. Przyjemnym w TTF jest to, że sumujące się terminy ważności konta pozwalają wyrwać się ze zobowiązania dużo szybciej niż jest to pierwotnie planowane.
Namiastka umowa i tak jest podpisana na 2 bądź 3 lata, tak więc można wcześniej wydać tyle by mieć konto aktywne przez wymagany okres, ale wyrwać się rzeczywiści np. przenieść numer do Tak-taka można po upływie umowy.
Jedyne co można wcześniej zrobić, to nowy telefon wcześniej od nich wyłudzić![]()
No proszę, nie do końca zatem zrozumiałam całą zabawę. Dzięki za sprostowanie. Wyłudzenie telefonu to już coś, w zasadzie o to chodzi jeśli się zamyka okres trwania umowy. To właśnie na to czeka się z niecierpliwością ![]()