• mChat
  • Karol14 minut(y) temu
    @M@rcin z takim podejściem rodziny wszystkich samobójców są winne. Nie wchodź w tą dyskusję, @Abbott także sobie daruj.
  • Kisik9413 minut(y) temu
    O, polityka :P
  • Karol12 minut(y) temu
    W tym momencie obaj posługujecie się tragicznym zdarzeniem w życiu tego dziecka, jego matki, całej rodziny. Jeden z Was używa tego politycznie, drugi napada na rodzinę. Czy Wy jesteście normalni?
  • M@rcin12 minut(y) temu
    Śmieszy mnie to rozbujanie negatywnych emocji przez PO i jej zaplecze, aby tylko zmobilizować wyznawców na marsz - wizy, Gajewska, pobicie telefonu Budki. Ciekawe, co jeszcze wymyślą...
  • semperadastra11 minut(y) temu
    A o tych wizach to się nie da słuchać, fakt
  • Karol11 minut(y) temu
    @M@rcin niczym się od nich nie różnisz. Odnosisz się tak samo do najniższych instynktów. Czysty POPIS 🙂
  • M@rcin10 minut(y) temu
    @Karol - Odpowiedziałem tylko na polityczne wykorzystywanie samobójstwa dziecka
  • Karol9 minut(y) temu
    Dlatego odnoszę się do Was dwóch. Zostawcie to dziecko w spokoju.
  • annawoj11048 minut(y) temu
    @Karol wierzę ze dasz radę do tego 15-tego i póżniej tym bardziej. Trzymam kciuki
  • Darilla8 minut(y) temu
    Sory, że się wtrącam, ale może zróbcie specjalny wątek na wymianę swoich poglądów politycznych. Mchat zawsze kojarzył mi się z serdeczną atmosferą, a od jakiegoś czasu odechciewa mi się tu wchodzić. Kłóćcie się w wątku albo na priv i nie wprowadzajcie złej energii tutaj. :)
  • annawoj11048 minut(y) temu
    Ja tam wybieram jesienny spacer od polityki, innym też polecam :P
  • annawoj11047 minut(y) temu
    @Darilla w punkt! Popieram!
  • semperadastra7 minut(y) temu
    @Darilla Oj różnie to bywało na tym czacie
  • Mat2123467 minut(y) temu
    W czołówce TM 12 są spoilery z zmian w 5 odc 😁🙈
  • Darilla6 minut(y) temu
    @semperadastra Tylko wówczas to trwało kilka godzin. Teraz codziennie co poniektórzy skaczą sobie do gardeł
  • Karol6 minut(y) temu
    Szkoda, że nikt z Was nie porusza tematów mówiących o przyszłości tego kraju. Nikt nie zauważył, że dwie główne partie polityczne nie mają żadnego programu na najbliższe 4 lata. 🙂 Mniejsze także.
  • Mat2123466 minut(y) temu
  • Manieq5 minut(y) temu
    Niezmiennie :)
  • annawoj11044 minut(y) temu
    @Manieq :lol: :lol: :lol:
  • M@rcin4 minut(y) temu
    Dokładnie, kiedy nie wejdzie się na mChat, tylko sama polityka i to ta w najgorszym wydaniu spod znaku Soku z buraka, SilnychRazem itp. Ze swojej strony jedynie daję kontrę do tego, co tutaj niektórzy wypisują. Tyle
  • annawoj11044 minut(y) temu
    nieśmiertelne :lol:
  • Kisik943 minut(y) temu
    A ja po prostu zaglądam wtedy w miejsca gdzie nawet jest zakaz gadania o polityce :P
  • Manieq2 minut(y) temu
    Znaczy się rozumiem dyskusje o polityce, czasami w tym temacie (nawet dzisiaj) coś napiszę, jednak trzeba znać granice między merytoryką a nawalanką.
  • Karol2 minut(y) temu
    @M@rcin nazywasz innych wyznawcami jakbyś sam nim nie był. Jak inaczej nazwać obrońcę jakiejś partii? 🙂
  • Manieqchwilę temu
    I to dotyczy się zarówno pisania zarówno o "PiSdzielcach", jak i "wynoszeniu w kaftanach 15.10". I to, i to jest średnio mile widziane w kulturalnej dyskusji.

Zaloguj się  •  Zarejestruj się