- Forum media2.pl mChat
- Szukaj
-
- Dzisiaj jest 17 kwie 2021, 10:50
- Strefa czasowa UTC+02:00
mChat
Potwierdź
-
Jordi • wczoraj, 23:10Kisiel jest taki SŁODKI. Najsłodszy kotek świata
-
Jordi • wczoraj, 23:12Luiza "nie jesteśmy w LOW AJLAND tylko HP. To jest gra, a nie wakacje".
-
Jordi • wczoraj, 23:12Wypikują LI ale słychać LOpiiiiiD
-
Jordi • wczoraj, 23:13Mówią Luiza z Olką Mariuszowi, że Krystian totalnie na nie wrzuca a sam nie jest lepszy bo wiedzą, że z innymi gada tylko o tym jakie Lui i Olka są perfidne i grają
-
Jordi • wczoraj, 23:14Olka i Luiza "my tu jesteśmy dalej mimo braku pary, bo MYŚLIMY STRATEGICZNIE"
-
Jordi • wczoraj, 23:18Luiza "w tym sezonie prawie w ogóle nie ma dram - wszyscy się miziają, całują, tylko my z Olką kombinujemy co by tu porobić" xD
-
Jordi • wczoraj, 23:22https://www.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_1618585041FADflHaum0mJAeaJ00Lym9.jpg
-
Kisik94 • wczoraj, 23:27dobrze że jest po 23:00
-
Jordi • wczoraj, 23:34Faktycznie oni owoce to tylko pod tv jedzą. Potem dostają kielbachy, jajecznicę, boczki, pankejki z nutellą
-
MB89 • wczoraj, 23:54Nawet to jest reżyserowane co mają jeść
-
Jordi • wczoraj, 23:56Rozmowa Ewki z Krzyśkiem... Ewka ma więcej ciekawego do powiedzenia niż on
Jezu jaki on jest przeźroczysty to OMG...
-
Ogorek • dzisiaj, 0:04Dobranoc wszystkim
-
MaciejOlek • dzisiaj, 0:09Dobranoc
-
Jordi • dzisiaj, 0:28Mariusz "jak pracowałem w tej WŁOSKIEJ RESTAURACJI". Wiemy jakiej
-
FelciakPL • dzisiaj, 9:30Witam, witam w dniu pogrzebu Księcia Filipa. Ośmioletnia Małgosia z Kiełczewa się znalazła, a wczoraj zmarła jedna z sióstr Godlewskich.
-
Karinkabart • dzisiaj, 9:35@FelciakPL Nie zmarła - okazało się, że upozorowała śmierć.
-
DAWIDKI • dzisiaj, 9:36Podniecanie się takimi patolami jak Godlewskie czy Magicale to poziom Wykopu
-
pulkownik • dzisiaj, 9:45Godlewskiej to potrzebny jest psychiatra a nie instagram, z tego co widziałem w necie to kobieta ma ogromne problemy z używkami i psychiką, straszne
-
FelciakPL • dzisiaj, 9:45Najmocniej z całego serca, chciałem najserdeczniej przeprosić. Tak się nabrałem, na ten jej spóźniony prima-aprilisowy żart.
-
kacper3100 • 53 min temuo co chodzi z tą Godlewską xD
-
FelciakPL • 52 min temu@kacper3100 Na profilu Esmeraldy G. na Instagramie pojawiła się o jej śmierci, potem jej siostra Małgorzata to zaprzeczyła.
-
Tomasz_B • 52 min temuNo dała info że nie żyje
-
pulkownik • 46 minut(y) temuTaaa, a podobno ta cała Esmeralda kasowała komentarze ludzi na instagramie, że to fake. Z zaświatów chyba
Chora kobieta i tyle.
-
Alek1224 • 15 minut(y) temu@Tomasz_B - MŚ w snookerze dziś się zaczynają
-
dida12314 • 9 minut(y) temu@Karinkabart - a upozorowanie śmierci nie jest czasem karalne?
-
Manieq • 9 minut(y) temuWitajcie. A już mi się wydawało, że po znęcaniu się nad karpiami, coverze jednego z świątecznych hitów Koronadiwy i profanacji kilku hymnów te siostrzyczki już niczym nie zaskoczą... Ależ ja byłem naiwny
-
Tomasz_B • 7 minut(y) temu@Alek1224 no wiem
-
dida12314 • 6 minut(y) temuBrzozowski broni Orzecha
-
Alek1224 • 5 minut(y) temuGdzie?
-
dida12314 • 3 minut(y) temu@Alek1224 - na WP jest artykuł o tym. Uważa, że Eurowizja bez niego nie będzie tym, co znamy.