- Forum media2.pl mChat
- Szukaj
-
- Dzisiaj jest 13 kwie 2021, 13:27
- Strefa czasowa UTC+02:00
mChat
Potwierdź
-
Jordi • 25 minut(y) temu@pulkownik Brzoza nam takie Ride zapewni, że na pierwszym zakręcie wypadniemy
-
Trzeciak • 25 minut(y) temu@pulkownik - bądźmy razem.... realistami.
-
Trzeciak • 24 minut(y) temu@Jordi - no wczoraj, ta czerwona Toyota, ta piosenka...
-
Darilla • 24 minut(y) temuNie znam się na eurowizji, ale chyba są też jakieś pobieżne tytuły. Jest może tytuł najbardziej cringowego występu? Tam faktycznie może i wygramy.
-
pulkownik • 24 minut(y) temuTak btw to myślałem że ciąża trochę przystopuje Nowakowską a tu widać że kobieta się coraz bardziej rozpędza, niedługo nie będzie dnia bez Idy w tv/radiu.
-
pulkownik • 23 minut(y) temu@Darilla jest nagroda im. Barbary Dex dla najgorzej ubranego uczestnika, raz wygraliśmy, tzn. Piasek
-
Trzeciak • 23 minut(y) temu@Darilla - jest antynagroda im. Barbary Dex. Ją zdobył właśnie trener naszego tegorocznego reprezentanta z 1 edycji "TVoP" - równe 20 lat temu.
-
Trzeciak • 23 minut(y) temu@pulkownik - wkrótce to i w gazetach Polski Press może i ją ujrzymy.
-
pulkownik • 22 minut(y) temu@Trzeciak czekam aż wkroczy na pocztę i będą "Przepisy Idy Nowakowskiej" zamiast wszędobylskiej siostry Anastazji
-
Darilla • 22 minut(y) temuBiedny synek Idy, więcej matki nie będzie w domu niż będzie.
-
pulkownik • 20 minut(y) temuhttps://www.pudelek.pl/polscy-tancerze-bojkotuja-you-can-dance-w-tvp-stacja-dyskryminuje-mniejszosci-i-jest-uzalezniona-od-wladzy-6628583994571648a OJEJ, OJOJOJ, CO ZA NIESPODZIANKA
-
Darilla • 17 minut(y) temu,,Podkreśla się również potrzebę zatrudnienia profesjonalnych pedagogów tańca i choreografów oraz zapewnienie uczestnikom wynagrodzenia za udział i opieki lekarskiej'' Przecież jest Agustin
-
Darilla • 16 minut(y) temupedagog <3
-
pulkownik • 16 minut(y) temu@Darilla w żadnym talent-show uczestnik nie dostaje raczej wynagrodzenia.
-
Trzeciak • 16 minut(y) temuDziś być może Ceska Televize wkroczy na drogę taką, jaką poszły TVP i MTVA. Podobno to ostatnie godziny Dvoraka na stanowisku prezesa Czeskiej Telewizji.
-
Trzeciak • 15 minut(y) temu@pulkownik - chyba, że to show z udziałem celebrytów.
-
pulkownik • 15 minut(y) temuTo jest akurat oczywistość.
-
jas06 • 14 minut(y) temuSą znani kandydaci?
-
Trzeciak • 14 minut(y) temuA wieczorem się dowiemy czy komuś w Polsce uda się zdobyć górę Midoriyamę, co udało się tylko kilkunastu osobom na świecie.
-
Trzeciak • 13 minut(y) temu@jas06 - jak pytasz o Czechy, to wszyscy związani z rządzącą tam prawicą.
-
Poland • 12 minut(y) temuWitam. @Trzeciak Jeszcze tylko RTVS ze Słowacji i byłaby cała czwórka wyszehradzka.
-
Jordi • 12 minut(y) temuNawet nie tyle Piasek, co futro wygrało
-
Jordi • 11 minut(y) temu@pulkownik się okaże, że w tym Kura Can Dance to sami tancerze Eguroli wystąpią
-
jas06 • 11 minut(y) temuNo to rzeczywiście jak 100% rządowi, to nie wróżę CT świetlanej przyszłości...
-
Trzeciak • 10 minut(y) temuNo cóż, ja już muszę zmykać, jeszcze wpadnę na chwilę nocą. To do później.
-
MaciejOlek • 10 minut(y) temu@Trzeciak - to miłej roboty i raczej do jutra.
-
Poland • 10 minut(y) temuByłby You Can Flop. Mnie zastanawia czemu do programu chcą wcisnąć Hakielów a nie Nowakowską.
-
Kamilo • 10 minut(y) temu@Trzeciak, ja już tęsknię
-
jas06 • 8 minut(y) temuRaczej sytuacja z 2000/2001 roku się nie powtórzy...
-
Poland • 8 minut(y) temu@jas06 Jedyne co Czesi mają dobre w mediach to radio choć z kasacją Helaxa z FM przedobrzyli. A propo radia będzie głosowanie w 14 edycji Polskiego Topu Wszechczasów.