- Forum media2.pl mChat
- Szukaj
-
- Dzisiaj jest 22 kwie 2021, 19:41
- Strefa czasowa UTC+02:00
mChat
Potwierdź
-
Dominik19891 • 17 minut(y) temuJa jestem fanem Eurowizji wogóle mam sentyment do programów które oglądałem z dzieciństwa
-
Trzeciak • 16 minut(y) temu@KG2 - pewnie coś o Eurowizji tradycyjnie.
-
KG2 • 15 minut(y) temuNo tego się domyśliłem akurat xd Myślałem, że masz może jakieś zakulisowe info
-
Kamil1998 • 15 minut(y) temu@Dominik19891 Wirtualnie na randkę? Dziwny pomysł.
-
Tomasz_B • 15 minut(y) temuRandka zdalna
-
semperadastra • 14 minut(y) temu@Trzeciak Po prostu preferuję mniej popularną muzykę. Coś takiego, co można było posłuchać na Trójce (ofc w dawnych czasach, bo teraz niestety radio wręcz upadło), rock itd. Muzyka popowa czy taka jak na Eurowizji raczej mnie odpycha
-
KG2 • 14 minut(y) temuCiekawie, kto jest tą "królową Czech", która poda punkty
-
Kamil1998 • 14 minut(y) temuA ja nie ogarniam tego systemu punktowania.
-
Dominik19891 • 13 minut(y) temu@Kamil1998 zajrzyj do wikipedii potem wyzywaj od troli
-
Kamil1998 • 13 minut(y) temu@Dominik19891 Nie rozumiem, mi się pomerdał wątek.
-
Dominik19891 • 12 minut(y) temuBo ciągle na mnie troll piszesz
-
Kamil1998 • 12 minut(y) temu@Dominik19891 Raz to ciągle?
-
Dominik19891 • 12 minut(y) temuDwa razy już
-
Hot Heart • 12 minut(y) temuCzy da się wyłączyć chat dla niektórych użytkowników?
-
Kamil1998 • 11 minut(y) temu@
-
Kamil1998 • 11 minut(y) temuNa Plotku np. 4 punkty od Polski dla Czech a reszta punktacji?
-
Trzeciak • 11 minut(y) temu@semperadastra - fajnie, że preferujesz taką muzykę offową, nie zmienia to faktu, że takie programy jak np. "Big Brother" przemijają, a Eurowizja od lat wciąż budzi ogromne emocje.
-
Dominik19891 • 10 minut(y) temu@Hot Heart ide na serial zaraz jeśli ci o mnie chodzi. Bo widze, że kolejnej osobie przeszkadzam.
-
Trzeciak • 7 minut(y) temuObawiam się, że 21 maja o 19:30 zobaczymy antyreklamę Eurowizji po spektakularnej klęsce ulubieńca prezesa Jacentego, rodem z białoruskiej BRTC.
-
Tomasz_B • 6 minut(y) temuKomu przeszkadza Eurowizja?
-
Tomasz_B • 6 minut(y) temuKomu przeszkadza Brzozowski?
-
Manieq • 6 minut(y) temuZobaczycie, że bity miesiąc po Eurowizji będą przypominać, że Eurowizja wylansowała Konczitę, a stąd już prosta droga do Jarozbawa Pierwszego mówiącego o terrorze zgniłego Zachodu.
-
Trzeciak • 5 minut(y) temuAle idąc w stronę pozytywów - scena wbrew wielu opiniom prezentuje się świetnie. Te połączenie ekranów z grą świateł niezwykle mnie ujęło, o co trudno było chociażby w Sztokholmie, gdzie wszystko było dość agresywne dla mnie, mimo, że Szwedzi przygotowali show, które jest wzorem jeśli chodzi o dorosłą Eurowizję.
-
Trzeciak • 4 minut(y) temu@Manieq - przypomnę, że zwycięzca ESC z 2019 roku jest biseksualistą.
-
KG2 • 4 minut(y) temu@Trzeciak nie będziemy wtedy znali miejsca Rafała, więc ciężko będzie mówić o "spektakularnej klęsce"
-
Kamil1998 • 4 minut(y) temuJa tej sceny nie widziałem.
-
Trzeciak • 3 minut(y) temu@KG2 - w nocy z 22 na 23 maja o 1:00 będziemy już znać.
-
Trzeciak • 2 minut(y) temu@KG2 - ale poważnie - złe opinie o występie Polski i brak awansu do finału ulubieńca Kurskiego może mocno zaboleć.
-
Trzeciak • 1 minutę temu@Kamil1998 - w wątku o Eurowizji jest.
-
Kamil1998 • 1 minutę temu@Trzeciak Dzięki. A możesz mi jeszcze odpowiedzieć o piosence Magdaleny?