- Forum media2.pl mChat
- Szukaj
-
- Dzisiaj jest 11 kwie 2021, 9:54
- Strefa czasowa UTC+02:00
mChat
Potwierdź
-
Christianus • dzisiaj, 0:19@DaMiAn1998 To Czesia nie jest już z Brajanem Cebulą?
-
Ogorek • dzisiaj, 0:19Brajan Cebula xDDD
-
DaMiAn1998 • dzisiaj, 0:19@pulkownik W sumie nie wiadomo na jak długo, ona się miała z nim rozstawać już kilka razy i wyszła cebula po obiedzie
-
pulkownik • dzisiaj, 0:20Teraz Czesia jest z apodyktycznym Markiem, fanem BHP, który na firmowym "jajeczku" się urżnął i wzniecił pożar. Bo gaśnica w firmie była przeterminowana.
-
DaMiAn1998 • dzisiaj, 0:20Przecież z Cebulą była tylko chwilkę, teraz Czesia się przyjaźni tylko z Brajanem i Franczeską oraz Dżesiką i Darkiem
-
Christianus • dzisiaj, 0:21Ja zatrzymałem się na etapie Brajana kiedy jeszcze w tle gdzieś to leciało, teraz już niestety całkowicie odciąłem się od "Klanu"
-
DaMiAn1998 • dzisiaj, 0:21@pulkownik Ale trzeba przyznać, że to najlepsza akcja sezonu, bo tak to od września były nudy
-
DaMiAn1998 • dzisiaj, 0:21Ja chcę więcej Marka
-
DaMiAn1998 • dzisiaj, 0:22@Christianus oj, to bardzo niedobrze XD Teraz to Brajan ma Franczeskę a jest z nią dlatego, że jest podobna do Czesi
-
Christianus • dzisiaj, 0:22Dobra, nie ma tego złego, odpalę sobie zaległe "Stulecie Winnych", dobrej nocy wszystkim
-
DaMiAn1998 • dzisiaj, 0:23Ja uciekam spać, dobrej nocy
-
Ogorek • dzisiaj, 0:24Ja też idę spać, dobranoc wszystkim
-
Alek1224 • dzisiaj, 0:25Też idę pod prysznic a potem spać. Dobranoc
-
pulkownik • dzisiaj, 0:38O, puścili DDD
-
Tomasz_B • dzisiaj, 0:54Spóźnienie niczym pkp
-
MaciejOlek • dzisiaj, 2:08Dobra, zmykam po tym smutnym dniu, dobranoc.
-
Medyk24 • dzisiaj, 7:55Bo The Ride fałszował za głośno?
https://www.pudelek.pl/rafal-brzozowski-rozstal-sie-z-narzeczona-nasza-wspolna-podroz-dobiegla-konca-6627471385144032a
-
pulkownik • dzisiaj, 8:38Kilka tygodni temu w DDTVN byli Żudziewicz i Jeschke, potem Malitowski z żoną a dziś będą Klimentowie
-
FelciakPL • dzisiaj, 8:39Drzyzga pracuje w TVN od września 2000 r., choć przez pierwsze kilka miesięcy pracowała także w RMF FM.
-
FelciakPL • dzisiaj, 8:39Drzyzga pracowała w RMF FM chyba do lutego 2001 r.
-
dida12314 • 45 minut(y) temuDziś Światowy Dzień Radia. A w naszym kraju między 10 a 11 specjalny blok charytatywny.
-
dida12314 • 42 minut(y) temuOczywiście w akcji nie bierze udział PiSowskie Radio.
-
FelciakPL • 25 minut(y) temuW naszym kraju Dzień Radia obchodzimy dwa razy w roku - 13 lutego i 11 kwietnia.
-
FelciakPL • 23 minut(y) temu@dida12314 To już drugi raz, kiedy rządowe radio nie bierze udziału w takiej akcji charytatywnej.
-
KubaBing • 16 minut(y) temuA już teraz dowiemy się jak ćwiczyć z wózkiem z dzieckiem
-
Tomasz_B • 13 minut(y) temuA jeśli brzoza jest wolny to niech kuc na niego poluje
-
Tomasz_B • 12 minut(y) temuChociaż rocznikowo to jej ojciec mógłby być
-
MaciejOlek • 5 minut(y) temuWitajcie - ładna niedziela się szykuje, 20 stopni, tylko korzystać.
-
Tomasz_B • 2 minut(y) temuW jaki sposób
-
MaciejOlek • 1 minutę temuNo spacer na przykład