- Forum media2.pl mChat
- Szukaj
-
- Dzisiaj jest 19 kwie 2021, 9:04
- Strefa czasowa UTC+02:00
mChat
Potwierdź
-
Ogorek • dzisiaj, 0:54Lewandowski akurat gra w Bayernie, więc dla nas może wyjść to nawet na plus
-
Jordi • dzisiaj, 0:54Zapowiedź 34 "HEHEHE"
-
Jordi • dzisiaj, 0:55Dobry ep ale to udawanie Olki i Michała to megasłabe romansidło. Konspira ciekawsza, no i DRAMATYCZNA zapowiedź 34 prócz Ewki i jej rechotu
-
J-Will • dzisiaj, 0:56Raczej nie zbanują, FIBA też straszyła straszyła a jak doszło co do czego to przeliczyli kasę i stwierdzili, że im się nie opłaca.
-
Alek1224 • dzisiaj, 0:59Kurna , ależ jestem wnerwiony na to
-
Ogorek • dzisiaj, 1:00W każdym razie od dziś będzie inaczej
-
Alek1224 • dzisiaj, 1:03No chyba że się będą szachować a ostatecznie się dogadają z UEFA
-
Ogorek • dzisiaj, 1:04Ciekawe co dzisiaj w ciągu dnia UEFA powie
-
J-Will • dzisiaj, 1:04Też może być. Dla UEFY odejście tych wszystkich klubów co masa utraconych $$$
-
Ogorek • dzisiaj, 1:05Bo jeszcze mieli ogłosić, co ze stadionami na Euro, widziałem pogłoski, że mecze mają być przeniesione z Dublina nie do Anglii, a do Rosji
-
J-Will • dzisiaj, 1:06Na Florydę niech przeniosą, tam nie będzie problemu z kibicami
-
Karinkabart • dzisiaj, 1:06FIFA wydała oświadczenie https://twitter.com/tariqpanja/status/1383917646677041153?s=21
-
Jordi • dzisiaj, 1:09Oglądam właśnie Insta uczestników i w Zako jest podobno obłożnie chory Sebastian na którego kasę zbierali
-
Jordi • dzisiaj, 1:10Z Olką jakie wszystkie przyjaciółki ciekawe... W ogóle Olka coś sobie poprawiała ewidentnie już po HP.
-
Jordi • dzisiaj, 1:10No dobra czas spać
-
Ogorek • dzisiaj, 1:11Dobranoc wszystkim
-
J-Will • dzisiaj, 1:16Dobranoc
-
Karinkabart • dzisiaj, 1:33Liga Mistrzów i Liga Europy zostały tymczasowo odwołane.
-
m1992 • dzisiaj, 1:35@Karinkabart Co takiego? To na serio? Nie spóźniłeś się o 19 dni?
-
Karinkabart • dzisiaj, 1:38@m1992 Wiele dziennikarzy portali powieliło taką informacje i jako źródło oznaczają BBC Sport, ale może to fake
-
Karinkabart • dzisiaj, 1:41@m1992 Czyli jednak fakenews https://twitter.com/robharris/status/1383927881110228994?s=21
-
FelciakPL • dzisiaj, 7:32Dzisiaj "Pogodę" w Nowym Dniu z Polsat News przedstawia Milena Rostkowska - Galant.
-
KG2 • dzisiaj, 7:39Portugalia potwierdziła udział w Juniorze we Francji
I wybrała już reprezentanta, zwycięzcę lokalnej wersji Voice Kids
-
KubaBing • dzisiaj, 7:49Jakimowicz dalej ma kącik w PnŚ
-
Alek1224 • 43 minut(y) temuCiekawe co się teraz dzieje w gabinetach Polsatu na Ostrobramskiej bo coś czuję że Solorz z Kmitą rzucają czym popadnie
-
FelciakPL • 23 minut(y) temuDzisiaj 70. urodziny obchodzi żona narratora "Małej Polonii" oraz jej imienniczka o nazwisku, który ma "pierwsza dama polskiego kina" i zwyciężyła wtedy szóstą edycję "TTBZ". Urodziny obchodzi także Katarzyna Glinka.
-
Dominik19891 • 18 minut(y) temu
-
Manieq • 7 minut(y) temu@FelciakPL A ja mam takie pytanie - po co ty się aż tak rozpisujesz? Miło, że odnotowujesz pewne zdarzenia, ale nie wystarczy napisać po prostu imienia oraz nazwiska i basta? Nie sądzę, żeby ludzie mieli głowę do takich zagadek - szczególnie w poniedziałkowy poranek
-
FelciakPL • 2 minut(y) temu@Manieq Próbowałem naśladować Trzeciaka.
-
FelciakPL • 2 minut(y) temuDzisiaj urodziny obchodzą Maria Winiarska (70 l.) oraz Maria Tyszkiewicz (30 l.) oraz Katarzyna Glinka (44 l.)