- Forum media2.pl mChat
- Szukaj
-
- Dzisiaj jest 17 kwie 2021, 19:45
- Strefa czasowa UTC+02:00
mChat
Potwierdź
-
Darilla • dzisiaj, 18:24No i jego zdolności wokalne też nie są na zbyt wysokim poziomie, szczególnie covery ś.p Krawczyka
-
pulkownik • dzisiaj, 18:25Marny prezenter, kiepski wokalista, zakochany w sobie z ego wystrzelonym w kosmos. Życzę mu żeby wybronił się na Eurowizji, bo startuje w naszych barwach, ale obawiam się że będzie porażka i kubeł zimnej wody.
-
Manieq • dzisiaj, 18:26@Darilla Napisałbym, że może wyrobi się z wytrenowaniem głosu do maja, ale... trzy lata temu pisałem to samo o Lukasie Meijerze tuż po zwycięstwie z Gromalą na Holfestivalen - jak się to skończyło, chyba nie muszę podkreślać
-
Darilla • dzisiaj, 18:26@pulkownik propos zakochania to moja mama wczoraj podzieliła się ze mną teorią, że Rafał zerwał ze swoją partnerką, bo mu się podoba Iza Krzan i teraz będzie do niej podbijał.
.
-
pulkownik • dzisiaj, 18:27@Darilla
-
Tomasz_B • dzisiaj, 18:27Albo do kuca
-
Ogorek • dzisiaj, 18:27Ale Iza ma już chłopaka (nie mnie, żeby było jasne)
-
Kamil1998 • dzisiaj, 18:28I chyba go pokazała?
-
Ogorek • dzisiaj, 18:28Tak
-
Darilla • dzisiaj, 18:29Ale nie powiem, że teoria niezła, ładnie razem wyglądali w kole fortuny.
-
Ogorek • dzisiaj, 18:39Polski zespół Virage drugi w Michelin Le Mans Cup w klasie LMP3 i liderem mistrzostw, bo zwycięski zespół nie bierze udziału w punktacji
-
konradTV • 58 min temuDodatkowe 30 sekund zaszkodziło pierwszej parze.
-
konradTV • 57 min temuI odpadają na czwartym pytaniu.
-
kamil2505 • 57 min temuRaków-Lech 3:1
-
kamil2505 • 45 minut(y) temuSkorza nie chciał objąć zespołu Lecha przed meczem z Legia. Jak wielu komentatorów twierdzi - by się nie skompromitować. Ale nie wiem czy dzisiejszy wynik w Bełchatowie nie sprawia, że prawdziwia kompromitacja dopiero dzisiaj xD
-
Tomasz_B • 44 minut(y) temuA giganci jak zwykle opóźnienie
-
Kamil1998 • 43 minut(y) temuJestem w szoku co to się stanie w TTBZ...
-
Tomasz_B • 42 minut(y) temuCo?
-
Kamil1998 • 42 minut(y) temuWypadek Piotra, w zwiastunie jest.
-
Tomasz_B • 41 minut(y) temu
-
Tomasz_B • 41 minut(y) temuMoże reżyserka
-
atomówka96 • 40 minut(y) temu@Tomasz_B Nie sądzę by to było wyreżyserowane. Kontuzje się zdarzają.
-
atomówka96 • 39 minut(y) temuAle zapowiedź kontuzji Piotra jest mega dramatyczna, po czym przechodzimy do następnego występu.
-
Tomasz_B • 38 minut(y) temuNo właśnie
-
Tomasz_B • 34 minut(y) temuI rusza 1 runda
-
Manieq • 14 minut(y) temuChyba po raz pierwszy od maja 2019 początek "Wiadomości" na stojąco
-
Ogorek • 14 minut(y) temuZamek w 19:26
-
Manieq • 12 minut(y) temu@Ogorek Jak miło, że pan Obajtek wykupił... tfu... użyczył Kurskiemu zamek
-
Tomasz_B • 5 minut(y) temuAle kobita wymiata w giganci
-
Ogorek • chwilę temuAle Średniej Krokwi to się dzisiaj nie spodziewałem