- Forum media2.pl mChat
- Szukaj
-
- Dzisiaj jest 22 kwie 2021, 20:26
- Strefa czasowa UTC+02:00
mChat
Potwierdź
-
Tomasz_B • 39 minut(y) temuNie ma czegoś takiego jak Holandia
-
Trzeciak • 37 minut(y) temu@Tomasz_B - wiem, że chodzi o Niderlandy, ale kraj tulipanów, ojczyzna Rinkego Rooyensa, "Big Brothera" i "The Voice" nie zabroniła używania tej nazwy.
-
Kamil1998 • 37 minut(y) temu@Trzeciak Dzięki śliczne. Ja się jednak spotkałem z opinią, że piosenka fajna i ciekawa wpadająca w ucho a szansę były.
-
Trzeciak • 34 minut(y) temu@Kamil1998 - biorąc pod uwagę, że w 2011 Eurowizja była dużo bardziej politycznym Konkursem (co prawda mniej niż w 2008 roku, ale jednak), to tym bardziej nie spodziewałem się większego sukcesu na Konkursie.
-
Trzeciak • 34 minut(y) temu"Choć nie brak opinii...."
-
Trzeciak • 33 minut(y) temuA w pasku "Poseł Platformy, mieszkania i skandal".
-
Karinkabart • 32 minut(y) temuTabelka ile poszczególne media dostały pieniędzy od rządu na promocję szczepień. https://small-eod.siecobywatelska.pl/media/CIR.WOAIP.1510.207.2021.AK_KANCELARIA_PREZESA_RADY_MINISTR%C3%93W_Narodowy_Program_Szczepie%C5%84_-_kampanie_reklamowe_-_odp._na_wniosek_epuap22.04.2021.pdf
-
Kamil1998 • 32 minut(y) temu@Trzeciak Rozumiem. A jak oceniasz pomysł homoseksualnej wersji Kawalera do wzięcia?
-
Trzeciak • 31 minut(y) temuCarola, która Szwecji dała trzecie trofeum Eurowizyjne na Konkursie w Rzymie w 1991 roku przekaże punkty szwedzkiego jury podczas finału 22 maja..
-
Trzeciak • 31 minut(y) temu@Kamil1998 - nie mam nic przeciwko.
-
Kamil1998 • 30 minut(y) temu@Trzeciak
Czytałeś może o aferze w Kanapowcach?
-
Trzeciak • 27 minut(y) temu@Kamil1998 - nie.
-
Trzeciak • 27 minut(y) temuTeraz przeczytałem. No cóż - niektórzy nie dojrzeli na odbiór comming outu.
-
Asjata • 15 minut(y) temuCześć
-
Jordi • 14 minut(y) temu@Trzeciak od razu jak go pokazali to wiedziałem, że jest LGBT
A jeden z uczestników mam nadzieję że został dyscyplinarnie karnie wywalony z zakazem występowania w JAKIMKOLWIEK programie stacji z stajni DCTVN.
-
Jordi • 13 minut(y) temu@Asjata gotowy na EMOŁSZYN?
-
Asjata • 13 minut(y) temu@Jordi Oczywiście
-
Jordi • 12 minut(y) temuJak mi wytną chociaż sekundę Ewki to uduszę... 4 minuty uratowały drugą połowę popłakałem się na samolociku
-
Asjata • 12 minut(y) temu@Jordi Uwielbiam jak ona sobie z nich i z siebie robi jaja
-
Jordi • 5 minut(y) temu52 minuty aż HPE miało i szczerze pierwsze 25 minut chyba nic nie wytną... A potem może z 3-4 góra 5 minut widzę i boję się że wytną Ewcię prócz zadania
-
Jordi • 5 minut(y) temu@Asjata w tym HPE Ewka miała 5 czy 6 setek/konf
-
Asjata • 5 minut(y) temuKolejny pobór daddies
-
Dominik19891 • 4 minut(y) temuNo i sie skończyło jak ja lubie szczęśliwe zakończenia
-
Dominik19891 • 3 minut(y) temuJordi chyba sie zakochałeś w tej Ewce bo ciagle o niej piszesz
-
atomówka96 • 2 minut(y) temuHulu szykuje sequel serialu "Jak poznałem waszą matkę": https://ew.com/tv/hilary-duff-how-i-met-your-mother-sequel-show-hulu/
-
Jordi • 1 minutę temuTa Sędzia na wezwanie ale krindż
-
pulkownik • 1 minutę temu@Jordi eliminacja bedzie na początku odcinka?
-
Asjata • chwilę temu@pulkownik Pierwsze 15-20 min.
-
Jordi • chwilę temu@pulkownik tak Klaudia ogłaszała odpadkę w 13 minucie HPE. Potem 10 minut wyjścia. Z głosowania nic nie wytną bo nie da się.
-
pulkownik • chwilę temuSuper
No ciekawy jestem nie czytałem spojlerów