- Forum media2.pl mChat
- Szukaj
-
- Dzisiaj jest 22 kwie 2021, 22:54
- Strefa czasowa UTC+02:00
mChat
Potwierdź
-
kacper3100 • dzisiaj, 21:47zwykła wpadka...
-
Dominik19891 • dzisiaj, 21:50Afera teraz znikneła 7 czyżby zmiana logu
-
ali_cia • dzisiaj, 21:50Na YT TVN7 pojawił się 20minutowy wywiad z Olką
-
ali_cia • 53 min temuDalej brnie w swoją wersję wydarzeń...
-
Jordi • 46 minut(y) temuŻenada.
-
Christianus • 46 minut(y) temuWątek Ingi z tym studentem jest zdecydowanie najgłupszym wątkiem w "Przyjaciółkach"...
-
Jordi • 44 minut(y) temuNa lajwie Olka z Luizą są razem. A Sajmon półtora miecha po programie jakby masy przybrał.
-
Jordi • 44 minut(y) temuKrystian zapowiada że najgorsza najcięższa konkurencja w HP jeszcze przed nami.
-
Jordi • 43 minut(y) temuNajlepsza randka Krycha ta meganuda z Baśką z początku edycji
-
Jordi • 37 minut(y) temuKrychu potwierdził na lajwie, że Ewka odklejona to była w programie, a normalnie to fajna rzeczowa dziewczyna
-
MB89 • 33 minut(y) temuPotwierdził że również działa tu jako reżyser Pan Lektor który jest zły jak coś nie robią po jego myśli
-
Jordi • 32 minut(y) temuAle te foty w spoilerze w temacie mnie zastanawiają... Jeśli to prawda co tam jest to co ep twist będzie
-
Darilla • 28 minut(y) temuhttps://www.pudelek.pl/maja-hyzy-oskarza-grzegorza-hyzego-neka-mnie-i-przesladuje-od-lat-6631921677920800a nie no teraz na pewno wystąpi do tzg i będzie na tym jechać przez całą edycję
-
Darilla • 28 minut(y) temuNiemniej jednak bardzo jej współczuję i nie spodziewałam się takich rzeczy po Grzegorzu
-
Mat.212347 • 28 minut(y) temuJest takie imię jak kara czy to skrót??
-
MB89 • 27 minut(y) temu@Jordi O to w HP może być jeszcze niezły przewrót
-
Ogorek • 27 minut(y) temu@Mat.212347 Skrót od Karolina albo Karina chyba
-
Mat.212347 • 27 minut(y) temu@Ogorek ok
-
Kamilo • 27 minut(y) temu@Mat.212347 Nie ma, chyba że jakiś urzędnik miał dobry dzień
-
Jordi • 26 minut(y) temuKarina wejdzie we wtorek podobno.
-
Mat.212347 • 25 minut(y) temuZ tego zdjęcia jestem z jedenej pary zaskoczony że ta osoba odpadła
-
Mat.212347 • 22 minut(y) temuNie chodzi o panów
-
Tomaldo Banjo • 22 minut(y) temuTempo meczu Cartera z Robertsonem straszne
-
Tomaldo Banjo • 22 minut(y) temudopiero 5 frejm a jeszcze 3 w sesji
-
Ogorek • 21 minut(y) temuJakiego Cartera
-
Tomaldo Banjo • 21 minut(y) temutfu
-
Tomaldo Banjo • 21 minut(y) temuLisowskiego
-
Dominik19891 • 10 minut(y) temuPewnie chodzi o tego snokerzyste bo też sie o niego pytałem
-
Ogorek • 10 minut(y) temuTak
-
Jordi • 3 minut(y) temuNa Insta jest link do fragmentu po wylocie Olki jak Szymon mówi Michałowi, że przez nią wyleciała Baśka