- Forum media2.pl mChat
- Szukaj
-
- Dzisiaj jest 11 kwie 2021, 6:44
- Strefa czasowa UTC+02:00
mChat
Potwierdź
-
Christianus • dzisiaj, 0:08Szkoda tylko, że wyjdzie bieda z artystami, z którymi Krawczyk nagrywał duety. Piasek raczej ma już bana, Muniek nie pojawia się publicznej, Bartosiewicz chyba też nie było w Opolu od kilku lat.
-
Alek1224 • dzisiaj, 0:08TVP to chyba może mieć lekki problem z gwiazdami na Opole
-
Darilla • dzisiaj, 0:09@Christianus Brzozowski zaśpiewa, po tym jak wygra Eurowizję, no chyba, że nie będzie miał czasu.
-
Darilla • dzisiaj, 0:09@Alek1224 to zrobią Opole z Zenkiem
-
Christianus • dzisiaj, 0:10Dopiero teraz to zauważam. Bartosiewicz nie potrafi za bardzo śpiewać na żywo czy na pewnym etapie kariery miała jakieś problemy głosowe? W Sopocie fałszowała niemiłosiernie, tutaj też cieniutko.
-
Darilla • dzisiaj, 0:13O kurde, natrafiłam na emisję magii nagości, to poważnie ma się pojawić w Polsce? Na pewno to nie żart?
czy oni naprawdę znaleźli kogoś kto będzie chciał w tym wystąpić?
-
Darilla • dzisiaj, 0:13Przełączylam po minucie, nie da się na to patrzeć
-
Christianus • dzisiaj, 0:13Największym żartem i tak jest potencjalne zaangażowanie Czesi z "Klanu" do prowadzenia tego programu
-
pulkownik • dzisiaj, 0:14Myślę, że jak ten pechowy TZG wróci jesienią (oby
) to będzie odcinek z piosenkami Krawczyka, tak jak po śmierci Jacksona i Wodeckiego.
-
Christianus • dzisiaj, 0:15Największy problem robi się w umieszczeniu programów, TTBZ świetnie przyjął się w piątek, spychanie znów na sobotę na 22 to będzie samobojstwo
-
DaMiAn1998 • dzisiaj, 0:17@Christianus Czesia to bardzo wyzwolona kobieta, tylko w Klanie jest w związku z tytanem i psycholem Markiem od 2 lat XD
-
Darilla • dzisiaj, 0:18@pulkownik jeśli tzg wróci to spodziewam się właśnie odcinków tribute to Krawczyk, disco polo i imprezek u ciotki, bo konkurencja z TVP nie będzie spac (a zakładam, że będzie to ycd)
-
Ogorek • dzisiaj, 0:18No i jeszcze ten drugi program podobny do TzG ma być w TVP jesienią podobno
-
pulkownik • dzisiaj, 0:18@DaMiAn1998 ale chyba afera z gaśnicą otrzeźwiła Cześkę xD
-
Christianus • dzisiaj, 0:19@DaMiAn1998 To Czesia nie jest już z Brajanem Cebulą?
-
Ogorek • dzisiaj, 0:19Brajan Cebula xDDD
-
DaMiAn1998 • dzisiaj, 0:19@pulkownik W sumie nie wiadomo na jak długo, ona się miała z nim rozstawać już kilka razy i wyszła cebula po obiedzie
-
pulkownik • dzisiaj, 0:20Teraz Czesia jest z apodyktycznym Markiem, fanem BHP, który na firmowym "jajeczku" się urżnął i wzniecił pożar. Bo gaśnica w firmie była przeterminowana.
-
DaMiAn1998 • dzisiaj, 0:20Przecież z Cebulą była tylko chwilkę, teraz Czesia się przyjaźni tylko z Brajanem i Franczeską oraz Dżesiką i Darkiem
-
Christianus • dzisiaj, 0:21Ja zatrzymałem się na etapie Brajana kiedy jeszcze w tle gdzieś to leciało, teraz już niestety całkowicie odciąłem się od "Klanu"
-
DaMiAn1998 • dzisiaj, 0:21@pulkownik Ale trzeba przyznać, że to najlepsza akcja sezonu, bo tak to od września były nudy
-
DaMiAn1998 • dzisiaj, 0:21Ja chcę więcej Marka
-
DaMiAn1998 • dzisiaj, 0:22@Christianus oj, to bardzo niedobrze XD Teraz to Brajan ma Franczeskę a jest z nią dlatego, że jest podobna do Czesi
-
Christianus • dzisiaj, 0:22Dobra, nie ma tego złego, odpalę sobie zaległe "Stulecie Winnych", dobrej nocy wszystkim
-
DaMiAn1998 • dzisiaj, 0:23Ja uciekam spać, dobrej nocy
-
Ogorek • dzisiaj, 0:24Ja też idę spać, dobranoc wszystkim
-
Alek1224 • dzisiaj, 0:25Też idę pod prysznic a potem spać. Dobranoc
-
pulkownik • dzisiaj, 0:38O, puścili DDD
-
Tomasz_B • dzisiaj, 0:54Spóźnienie niczym pkp
-
MaciejOlek • dzisiaj, 2:08Dobra, zmykam po tym smutnym dniu, dobranoc.