- Forum media2.pl mChat
- Szukaj
-
- Dzisiaj jest 17 kwie 2021, 19:11
- Strefa czasowa UTC+02:00
mChat
Potwierdź
-
Kamil1998 • 52 min temuJa mu życzę powodzenia, szkoda mi go.
-
kamil2505 • 51 min temu@Kamil1998 ja też mu życzę powodzenia. W końcu będzie reprezentował nasz kraj, więc powodzenia życzyć należy. Ale wątpię by był sukces.
-
Darilla • 50 min temuJa go szanuje za dystans do hejtu. Tyle.
-
Darilla • 49 min temuAle nie lubię go choćby za narcyzm i wysokie ego, na takie osoby jestem cięta
-
Kamil1998 • 48 min temuOn w programie i w wywiadach to dla mnie dwie różne osoby.
-
Darilla • 46 minut(y) temuNo i jego zdolności wokalne też nie są na zbyt wysokim poziomie, szczególnie covery ś.p Krawczyka
-
pulkownik • 46 minut(y) temuMarny prezenter, kiepski wokalista, zakochany w sobie z ego wystrzelonym w kosmos. Życzę mu żeby wybronił się na Eurowizji, bo startuje w naszych barwach, ale obawiam się że będzie porażka i kubeł zimnej wody.
-
Manieq • 45 minut(y) temu@Darilla Napisałbym, że może wyrobi się z wytrenowaniem głosu do maja, ale... trzy lata temu pisałem to samo o Lukasie Meijerze tuż po zwycięstwie z Gromalą na Holfestivalen - jak się to skończyło, chyba nie muszę podkreślać
-
Darilla • 44 minut(y) temu@pulkownik propos zakochania to moja mama wczoraj podzieliła się ze mną teorią, że Rafał zerwał ze swoją partnerką, bo mu się podoba Iza Krzan i teraz będzie do niej podbijał.
.
-
pulkownik • 44 minut(y) temu@Darilla
-
Tomasz_B • 43 minut(y) temuAlbo do kuca
-
Ogorek • 43 minut(y) temuAle Iza ma już chłopaka (nie mnie, żeby było jasne)
-
Kamil1998 • 43 minut(y) temuI chyba go pokazała?
-
Ogorek • 43 minut(y) temuTak
-
Darilla • 41 minut(y) temuAle nie powiem, że teoria niezła, ładnie razem wyglądali w kole fortuny.
-
Ogorek • 31 minut(y) temuPolski zespół Virage drugi w Michelin Le Mans Cup w klasie LMP3 i liderem mistrzostw, bo zwycięski zespół nie bierze udziału w punktacji
-
konradTV • 24 minut(y) temuDodatkowe 30 sekund zaszkodziło pierwszej parze.
-
konradTV • 23 minut(y) temuI odpadają na czwartym pytaniu.
-
kamil2505 • 22 minut(y) temuRaków-Lech 3:1
-
kamil2505 • 10 minut(y) temuSkorza nie chciał objąć zespołu Lecha przed meczem z Legia. Jak wielu komentatorów twierdzi - by się nie skompromitować. Ale nie wiem czy dzisiejszy wynik w Bełchatowie nie sprawia, że prawdziwia kompromitacja dopiero dzisiaj xD
-
Tomasz_B • 9 minut(y) temuA giganci jak zwykle opóźnienie
-
Kamil1998 • 9 minut(y) temuJestem w szoku co to się stanie w TTBZ...
-
Tomasz_B • 8 minut(y) temuCo?
-
Kamil1998 • 8 minut(y) temuWypadek Piotra, w zwiastunie jest.
-
Tomasz_B • 7 minut(y) temu
-
Tomasz_B • 7 minut(y) temuMoże reżyserka
-
atomówka96 • 6 minut(y) temu@Tomasz_B Nie sądzę by to było wyreżyserowane. Kontuzje się zdarzają.
-
atomówka96 • 5 minut(y) temuAle zapowiedź kontuzji Piotra jest mega dramatyczna, po czym przechodzimy do następnego występu.
-
Tomasz_B • 4 minut(y) temuNo właśnie
-
Tomasz_B • chwilę temuI rusza 1 runda