- Forum media2.pl mChat
- Szukaj
-
- Dzisiaj jest 22 kwie 2021, 16:49
- Strefa czasowa UTC+02:00
mChat
Potwierdź
-
Jordi • 19 minut(y) temu@Dominik19891 pisz sobie co chcesz tylko po co te przytyki nonstop? Masz straszny ból pewnej części ciała bo o HP piszemy...
-
Dominik19891 • 19 minut(y) temuJa tylko pisze, że nie znam typka
-
Dominik19891 • 18 minut(y) temuA ty, że cie to nie interesi
-
Dominik19891 • 18 minut(y) temuTo ci odpisałem a twój kolega zaraz zaczął mnie wyganiać.
-
Tomasz_B • 18 minut(y) temuAkurat jordi to twój przytyk był nie na miejscu
-
Jordi • 18 minut(y) temuNie rób z siebie ofiary od trzech dni jakieś głupie teksty o HP walisz... Wczoraj wręcz chamskie gdy info zarzucono co się w Szwecji zadziało aż moderator się odezwał.
-
N-O-R-O-N • 17 minut(y) temu@Dominik19891: Czy ty przypadkiem nie byłeś tu niedawno zbanowany?
-
Dominik19891 • 17 minut(y) temuO szwecji nic nie mówiłem sorry
-
Jordi • 16 minut(y) temuChodzi ogólnie o dyskusję. Nie udawaj Greka.
-
Dominik19891 • 16 minut(y) temuTylko Trzeciak podał przykład z BB.
-
Dominik19891 • 15 minut(y) temuJordi bo wyrażałem swoja opinie.
-
Dominik19891 • 14 minut(y) temuDostał z tego powodu automatyczna nominacje a wy po dwóch latach wywlekacie.
-
Jordi • 14 minut(y) temuNo i? Chcieliśmy o tym dyskutować to dyskutowaliśmy.
-
Dominik19891 • 12 minut(y) temuA co do BB jako wierny fan wierny fan to zauważyłem, że cześciej ludzi wywalili sami na poczatku programu bo jeszcze ludzie sie tam nie przyzwyczaili. A jak już było półowe programu to najcześciej dawali, żeby ludzie podieli decyzje to norma
-
kacper3100 • 12 minut(y) temuzwykły troll, nie zwracać na niego uwagi
-
Dominik19891 • 11 minut(y) temuKacper jak ja jestem troll to ty też
-
Dominik19891 • 10 minut(y) temuAle czemu ja mam nie zwracać uwagi jak wy trolujecie o HP
-
Jordi • 9 minut(y) temu@Dominik19891 to zakaż nam... OJEJ NIE MOŻESZ
-
Jordi • 8 minut(y) temuWolę trollować o HP niż się przy******ć i robić sztuczne dramy, bo gadają o czymś czego ja nie lubię... Z mojej strony koniec miłego popołudnia
-
Dominik19891 • 8 minut(y) temuTo tak ja jak wyrażam swoje opinie to jest troll. A jak inny pisze co sie dzieje np w +19 czy w HP to już nie troll ciekawe
-
Dominik19891 • 6 minut(y) temu@Jordi to działa w dwie strony
-
MaciejOlek • 6 minut(y) temuDobr.... znaczy witajcie. No porobiło się ws. 1 z 10. Mam nadzieję, że skończy się dobrze i jesienią pojawią się nowe odcinki. Nieważne, czy EuroMedia dalej będzie produkować, czy TVP.
-
Dominik19891 • 5 minut(y) temuAle twój kolega tego nie rozumue i odrazu mnie wywala z czata dlatego, że nie ogladam tego programu
-
Kisik94 • 5 minut(y) temubo się przywalasz aż nadto do innych właśnie, odpuść sobie
-
Dominik19891 • 4 minut(y) temuNie przywalam
-
Dominik19891 • 1 minutę temuTylko, że jak mnie interesuje jakiś program to go ogladam, a nie zajmuje sie relacja na czcie
moim zdaniem to poprostu jaja sobie robicie z tego co tam sie dzieje i ogladacie to tylko dla jaj
-
Dominik19891 • chwilę temuczacie*
-
kacper3100 • chwilę temuco za koleś
z choinki się urwał
-
Dominik19891 • chwilę temuKacper z toba nie gadam
-
Dominik19891 • chwilę temuBo ty nie rozmawiasz tylko atakujesz