- Forum media2.pl mChat
- Szukaj
-
- Dzisiaj jest 17 kwie 2021, 21:42
- Strefa czasowa UTC+02:00
mChat
Potwierdź
-
Ogorek • 10 minut(y) temuMoże Nykiel?
-
pulkownik • 9 minut(y) temu"Słynny zaklinacz krów Paweł Bodzianny"
-
annawoj1104 • 9 minut(y) temu@Lupus28 Edzia jak świeci sie światełko w kamerze
-
KG2 • 9 minut(y) temuMy sobie gdybamy, a pewnie będzie tak, że jedyna zmiana we wszystkich wersjach to wylot Piaska xd
-
annawoj1104 • 9 minut(y) temu@pulkownik on w rolniku był to rolnik
-
Ogorek • 8 minut(y) temu@KG2 No i pewnie Szpaka
-
annawoj1104 • 8 minut(y) temu@KG2 Szpaku też sobie coś tam nagrabił przecież
-
Hot Heart • 7 minut(y) temu@kubatv10 Doda sama wyrażała chęć i nie wiem jak można było ją odrzucić
-
Ogorek • 7 minut(y) temuO'Sullivan frejm od zwycięstwa
-
annawoj1104 • 7 minut(y) temuEdzie i duet panów to raczej zobaczymy, no chyba że Edzi nie dadzą tyle ile bedzie chciała/
-
pulkownik • 6 minut(y) temuZa Szpaka wejdzie Brzoza a za Piaska też wejdzie Brzoza
-
Ogorek • 6 minut(y) temu
-
annawoj1104 • 5 minut(y) temu@pulkownik moze jak tak srogo przerżnie Eurowizję to jego noty w TVP spadną
trzeba mieć nadzieję
-
KG2 • 5 minut(y) temuPo wywiadzie Szroeder u Kuby wątpię, że pójdzie do jakiegokolwiek programu teraz
-
Jordi • 5 minut(y) temuMam obawy po zapowiedzi PC że za tydzień całą godzinę będą stać i odpowiadać na pytania...
-
kubatv10 • 4 minut(y) temuCiekaw jestem jacy trenerzy wzięliby udział w programie na przestrzeni tych 10 lat, gdyby był on w TVN czy Polsacie
-
Hot Heart • 4 minut(y) temuJa mam dziwne przeczucia, że w Seniorze zobaczymy Frąckowiak xD
-
Lupus28 • 4 minut(y) temu@annawoj1104 spokojnie, TVP zwali winę na zawistną Europę, a Brzoza zachowa swoją pozycję
-
KG2 • 4 minut(y) temuW ogóle Natalia wyda zaraz 3 singiel, praktycznie pod rząd
-
annawoj1104 • 3 minut(y) temu@Lupus28 i wiecej nikt nie pojedzie na Eurowizję
-
Manieq • 3 minut(y) temu@Lupus28 I na Pudelka za ewentualny "skandaliczny" nagłówek, nie zapomnijmy
-
KG2 • 3 minut(y) temuDuet z Ralphem Kaminskim
-
Alek1224 • 3 minut(y) temu@Lupus28 - NIEMCÓW IRYTUJE POLSKA PIOSENKA!!
-
Lupus28 • 2 minut(y) temuJuż widzę te paski
-
KG2 • 2 minut(y) temuTymczasem Niemcy "I Don't Feel Hate"
-
annawoj1104 • 2 minut(y) temurealnie to on nie wyjdzie z półfinału
-
Ogorek • 2 minut(y) temuProszę, wersja z Danuśką
https://pasek-tvpis.pl/p/tvpis9ab71f.jpg
-
Darilla • 1 minutę temu@annawoj1104 póki co jesteśmy na 11 miejscu u buków, oczywiście w półfinale
-
Jordi • 1 minutę temu@annawoj1104 fajerwerki, deszcz złoty, ognie, grafika 3D, tancerze fruwający wręcz... Nic nie pomoże jak Brzoza będzie TAK MDŁY I ŻADEN jak dzisiaj...
-
annawoj1104 • 1 minutę temuzawsze dobrze obstawiam z Groome choć tylu krzyczało ze wyjdzie mówiłam ze nie wyjdzie