- Forum media2.pl mChat
- Szukaj
-
- Dzisiaj jest 12 kwie 2021, 20:47
- Strefa czasowa UTC+02:00
mChat
Potwierdź
-
Asjata • 11 minut(y) temuBibi xD
-
annawoj1104 • 11 minut(y) temuwizytówka
-
Asjata • 11 minut(y) temuTa wizytówka to jedno wielkie xD
-
pulkownik • 10 minut(y) temuJak dla mnie - najmniej ładna xD
-
annawoj1104 • 10 minut(y) temuciekawe czy ona tak sama z siebie czy produkcja tak jej mówic kazała
-
annawoj1104 • 10 minut(y) temuona mi kogoś przypomina
-
pulkownik • 10 minut(y) temu@annawoj1104 mnie też i nie wiem kogo!
-
Jordi • 9 minut(y) temuByło już "JESTEM HIPNOTYZUJĄCA I NAJLEPSZA I NAJŁADNIEJSZA I PODRYWA MNIE 5 CHŁOPA NARAZ"?
-
annawoj1104 • 9 minut(y) temu@Jordi no było
-
Jordi • 9 minut(y) temuA Bibucha i "stara czaisz" było?
-
Asjata • 9 minut(y) temu@Jordi był sprinter
-
annawoj1104 • 8 minut(y) temuJutro będzie na bank na Pudlu jak Olka o nowej że na grube biodra i etc
-
Jordi • 8 minut(y) temuMoże wycięli bo ludzie piszą że mają dość Bibuchy z tym tekstem xD
-
pulkownik • 7 minut(y) temuLuiza, przestań pieprzyć. Od początku nikt ci się nie podobał, każdego chłopa krytykowałaś a najlepsza para dla ciebie to patOlka
-
Jordi • 7 minut(y) temuJa mam wrażenie po tym epie że nowa to kolejna z przerostem ambicji a potem jej nie widać
-
Asjata • 7 minut(y) temu@pulkownik Sebastian istniał
-
Jordi • 6 minut(y) temuAle to układ był. Przecież on był no... chyba najmniej interesujący z wyglądu tu
-
annawoj1104 • 6 minut(y) temuha widziałam nowe śluby nielegalnie trochę i powiem jedno najnudniejsza edycja
-
Jordi • 5 minut(y) temu@annawoj1104 no nowy ep dłużył się to fakt.
-
Asjata • 5 minut(y) temuJednak z nim to miała najlepszy kontakt.
-
Jordi • 5 minut(y) temuAle chociaż raz zamiast Mosaka była pani psycholog i ona JEDNYM WEJŚCIEM zniszczyła kocopoły Mosaka z całej edycji. Jasno i konkretnie powiedziała o Idze.
-
annawoj1104 • 5 minut(y) temu@Jordi no jestem rozczarowana totalnie jest jedna wielka nuda
-
annawoj1104 • 4 minut(y) temute dobory z d... jakiejś i teraz nic nie klei szkoda mi Laury w tym wszystkim jedynie
-
Jordi • 4 minut(y) temuNo i ja na Idze mam frajdę bo poznaję miejsca z Pabianic xD
-
annawoj1104 • 3 minut(y) temuIga już wywiady na prawo i lewo tylko udziela i trochę spoileruje , jakie to niepotrzebne powinno byc zakazane do końca edycji
-
Jordi • 2 minut(y) temuNo Iga zawiodła w nowym epie. Też totalnie nie skumałem jej wontów.
-
annawoj1104 • 1 minutę temu@Jordi nie wiem na innym forum pisali że być może jej kompleksy jakieś sprawiły że myślała ze nabija sie z niej, być moze i tak
-
Jordi • 1 minutę temuCo do Laury ja uważam że gdyby Maciej nie był tak przegięty religijnie, to na 300% by im wyszło.
-
Jordi • chwilę temuWidać że Laura mocno się wycofała po tym...
-
Jordi • chwilę temuA Izka tragedia najgorszy casting jako pojedyncza osoba. Jej matka przez telefon 15 sekund była ciekawsza od niej gadającej w epie 10 minut