- Forum media2.pl mChat
- Szukaj
-
- Dzisiaj jest 11 kwie 2021, 14:39
- Strefa czasowa UTC+02:00
mChat
Potwierdź
-
pulkownik • 11 minut(y) temu@Jordi no ja miałem na studiach zajęcia i z Lasotą i ze Stachurą, Lasota w porządku człowiek, ale ta kobieta... brrr.
-
Trzeciak • 11 minut(y) temuA TVP3 Regionalna istniała od 2.10.2000 - przynajmniej wtedy pojawiło się to logo z "łyżwą" i wówczas jeszcze inaczej wyglądającą cyfrą "3".
-
Jordi • 11 minut(y) temu@pulkownik a ja do dzisiaj mam kontakt z Jackiem Grudniem xD Ten to lajtowiec jest
-
Jordi • 10 minut(y) temuNo i miałem okazję mieć sporo zajęć z ś.p. Wojtkiem Słodkowskim.
-
FelciakPL • 10 minut(y) temuDzisiaj odcinek Szansy z Trubadurami? Ciekawe kiedy pokażą odcinek z 2 plus 1?
-
Trzeciak • 9 minut(y) temu@FelciakPL - za tydzień.
-
Tomasz_B • 9 minut(y) temuZa tydzień
-
Jordi • 9 minut(y) temuTo już nie jest Szansa. To jest "Czytamy cytaty z Wiki z Sierotą".
-
pulkownik • 9 minut(y) temuA bo Ty na AHE studiowałeś? Bo na UŁ z TVP był właśnie Lasota i Stachura, przynajmniej za moich czasów
I jeszcze jeden koleś, z Expresu Reporterów, nie pamiętam jak się nazywał, ale też nie chcę go pamiętać
-
FelciakPL • 9 minut(y) temu@Trzeciak A odcinek z Trubadurami był już nagrany z Sierockim?
-
Jordi • 8 minut(y) temu@pulkownik tak ja na AHE. Grudzień, Słodkowski, redaktor Wasiak oj to niemota a nie dziennikarz...
-
Jordi • 8 minut(y) temuKsenia Maćczak dzisiaj w Radio Nowy Świat
Bardzo fajna babka
-
kamil2505 • 8 minut(y) temuOTV Łódź w latach 90. i na początku 00. produkował dużo programów dla dzieci, również na antenę ogólnopolską.
-
DAWIDKI • 7 minut(y) temu@FelciakPL tak - odcinek z Turbodużymi już z Sierockim
-
Jordi • 7 minut(y) temuRaz właśnie byliśmy z wizytą w piwnicy... Znaczy w OTV Łódź i Edzia nas oprowadzała i opowiadała xD
-
Jordi • 7 minut(y) temuTaka miła wtedy była, a co z niej teraz wyłazi?
-
Trzeciak • 6 minut(y) temu@FelciakPL - tak, przecież nawet zapowiedzi leciały.
-
pulkownik • 6 minut(y) temuOna zawsze była dla mnie słaba. Nie jakaś bardzo zła, ale po prostu taka... mierna-bierna, no niczym się nie wyróżniała, poprawna. I jako spikerka w Dwójce i w Wiadomościach i w TVP3 jak Kuriery prowadziła. I teraz też jest taka w Wiadomościach. Tło dla kochanej Danusi
i karierowicza Adamczyka.
-
kamil2505 • 5 minut(y) temuPrzyznam się, że kiedyś Lewandowska I Klerenbach byli moimi ulubionymi prowadzącymi w TVP Info.
Ale to było jakoś chyba w 2008 roku xD
-
Jordi • 5 minut(y) temuNo taka mymła nieszkodliwa. Fakt.
-
Jordi • 4 minut(y) temu@kamil2505 tak bo ja na 1 roku byłem to ona zaraz po tej naszej wizycie do Wawy wyfrunęła.
-
pulkownik • 4 minut(y) temuJa za to tęsknię za porankami Info z Rosiak i Sokołowskim albo Rudnik i Czyżem, super były. Potem przyszła miotła i wszystko rozpieprzyli.
-
kamil2505 • 3 minut(y) temuJa, szczerze mówiąc, w sumie TVP Info to nigdy nie oglądałem. Zawsze wolałem TVN24 czy Polsat News.
-
Trzeciak • 3 minut(y) temu"Fantazja" Kukulskiej na początek dzisiejszego "KF".
-
Jordi • 3 minut(y) temuMnie dziwi że Michalak poza OTV Łódź nie wyszła.
-
FelciakPL • 3 minut(y) temu@pulkownik Są obecnie poranki z Popek/Gizą/Dolegą oraz Rachoniem.
-
Trzeciak • 2 minut(y) temuNa dzień dobry walka o pięć promili obecnej głównej nagrody programu.
-
pulkownik • 1 minutę temu@FelciakPL i co w związku z tym? Amerykę odkryłeś
-
FelciakPL • 1 minutę temuKto teraz dostanie wartość programu rządowego z plusem w nazwie?
-
Trzeciak • chwilę temu@FelciakPL - z Dolegą będą od jutra dopiero.