- Forum media2.pl mChat
- Szukaj
-
- Dzisiaj jest 11 kwie 2021, 12:30
- Strefa czasowa UTC+02:00
mChat
Potwierdź
-
dida12314 • 27 minut(y) temuKarol Robak mistrzem Europy w taekwondo !!!
-
Alek1224 • 26 minut(y) temuBrąz na wiosłach
-
Matig15000 • 25 minut(y) temu
-
dida12314 • 24 minut(y) temuA co sądzicie o hulajnogach elektrycznych? Lepiej rower kupić czy taką hulajnogę?
-
kamil2505 • 22 minut(y) temu@dida12314 ja wolę rower, ale ja ogólnie od dziecka uwielbiam jeździć na rowerze i nie ma chyba dnia bym nie jeździł. Jeżdżę nawet zimą.
-
dida12314 • 21 minut(y) temuA na co zwracać uwagę kupując rower i w jakie warto inwestować?
-
Tomasz_B • 20 minut(y) temuCzy ma 3 kółka
-
dida12314 • 19 minut(y) temu@Tomasz_B - daruj sobie
-
kamil2505 • 13 minut(y) temuja mam dwa rowery - górski na jazdę po lesie, a trekkingowy na jazdę po mieście czy do pracy. Zupełnie inaczej na tych rowerach się jeździ. W sumie szkoda, że nie zdecydowałeś się na zakup zimą albo późną jesienią. Wtedy jest sporo przecen i rower można w fajnej cenie zdobyć. Ogólnie przy kupnie roweru zwracam uwagę na długość ramy (bierze się pod uwagę wzrost) i wielkość kół. Ważne jest to dla komfortu jazdy. Reszta elementów, jeżeli nie myślisz o poważniejszym zastosowaniu rowera nie ma więks
-
kamil2505 • 13 minut(y) temuzego znaczenia.
-
kamil2505 • 11 minut(y) temu@Tomasz_B nie rozumiem Ciebie i Twoich postów - czasami warto zamilczeć.
-
Jordi • 7 minut(y) temuZ psem wróciłem ale dzisiaj ciepło
-
Tomasz_B • 7 minut(y) temuTu mało kto kogo rozumie więc nie przejmuj się tym
-
Jordi • 6 minut(y) temuZgrzałem się w bluzie
-
Tomasz_B • 5 minut(y) temuNo jordi, a od jutra niby znowu mrozno
-
dida12314 • 5 minut(y) temu@kamil2505 - mam 190cm wzrostu. Media Expert niby mi pokazuje 22 calową ramę. Chociaż do wyboru mam 21 lub 23.
-
Jordi • 4 minut(y) temu@dida12314 jaki wielkolud
-
dida12314 • 4 minut(y) temuNo właśnie ja bym potrzebował taki typowo po mieście (najbardziej to na dworzec, bo trochę muszę przejść, jak tam idę)
-
Jordi • 3 minut(y) temuJa nie mam roweru. Mam za to dwa rodziców, bo kupili sobie trzy lata temu i może z 5 razy ich używali to korzystam z ich
-
Kisik94 • 3 minut(y) temuJordi, ludzie rosną z pokolenia na pokolenie
-
Jordi • 2 minut(y) temu@dida12314 No w takich miasteczkach rower to duże udogodnienie.
-
dida12314 • 2 minut(y) temuOde mnie z rodziny kiedyś mi powiedział, że Bóg dla mnie miarę zgubił
-
Jordi • 2 minut(y) temu@Kisik94 wiem, ale między nami nie ma 20 lat różnicy xP
-
dida12314 • 2 minut(y) temu@Jordi - wiesz : auta, prawka nie mam. A na dworzec daleko. Więc chociaż taki rowerek by się przydał.
-
Kisik94 • 2 minut(y) temuno ale wiek ma małe znaczenie
-
Tomasz_B • 1 minutę temuA komunikacja miejska?
-
Jordi • 1 minutę temu@dida12314 po Łodzi na rowerze to już zapaleńcem trzeba być xD Na Fabryczny mam 8km xD
-
Jordi • chwilę temu@Tomasz_B w małych miastach często nie ma KM.
-
Tomasz_B • chwilę temuHrasnóva z młota w ciężary poszła
-
Kisik94 • chwilę temu