- Forum media2.pl mChat
- Szukaj
-
- Dzisiaj jest 13 kwie 2021, 22:12
- Strefa czasowa UTC+02:00
mChat
Potwierdź
-
TheLuckySeven • 10 minut(y) temuRudy się dostał i nawet wygrał
-
Jordi • 9 minut(y) temuCzy tylko mi się wydaje, że to auto z konkursu NW to to samo co w Kabarecie?
-
dida12314 • 9 minut(y) temu@Jordi - może tak być, bo to jest w ramach jednej loterii
-
Jordi • 9 minut(y) temuI oni do jednej puli wsadzają SMS i z dwóch programów jedno auto tylko ktoś wygra?
-
annawoj1104 • 9 minut(y) temuKanapowcy sie zaczynają
-
Jordi • 8 minut(y) temuWróciłem z psem idę poczytać wykop HP xD
-
Adam d • 8 minut(y) temuA ja, zaraz "Rysę" na AXN włączam.
-
dida12314 • 8 minut(y) temu@Jordi - i jeszcze 11.300zł musisz wpłacić, aby auto odebrać.
-
Alek1224 • 7 minut(y) temuO, Kamuś na YT znowu odwalił
-
Kamil1998 • 7 minut(y) temu@Adam d Fajny masz Avatar.
-
Ogorek • 6 minut(y) temu@Alek1224 Co zrobił?
-
Kamil1998 • 6 minut(y) temu@Ogorek nagrywał niepełnosprawnego chłopaka
-
Ogorek • 6 minut(y) temuA, to ten, to widziałem niestety
-
Alek1224 • 5 minut(y) temuI on robił upokarzające zadania typu jedzenie kocich odchodów
-
Kamil1998 • 5 minut(y) temuJedzenie kocich odchodów, jakieś bicie cegły o czoło. I to dla ludzi jest autorytet...
-
Ogorek • 5 minut(y) temu@Alek1224 W ogóle jak wrażenia z finału, bo pisałeś, że byłeś na 1 części?
-
Alek1224 • 4 minut(y) temuŚwietnie, naprawdę na miejscu fajnie się to nawet ogląda. Jak zawody sportowe
-
Ogorek • 4 minut(y) temuFajnie
-
Jordi • 4 minut(y) temuFragment jutrzejszego epa HP https://www.tvn.pl/programy/hotel-paradise,70,pc/aktualnosci,3786/hotel-paradise-3-ola-czeka-az-w-programie-pojawi-sie-jej-kolega,337535,n.html
-
Jordi • 3 minut(y) temuZROBILI Z NIEGO KOLEGĘ
-
Ogorek • 3 minut(y) temuTo w końcu wejdzie po połowie edycji
-
Kamil1998 • 3 minut(y) temuTylko Karola niech odpuści.
-
Jordi • 3 minut(y) temu"12 miał bilet i gdzie on k***a jest?"
-
Asjata • 2 minut(y) temuTo on chyba wejdzie w przyszłym tygodniu
-
Ogorek • 2 minut(y) temuAlbo jeszcze w czwartek
-
Kamil1998 • 2 minut(y) temuCoś Asjata i Jordi wysłali.
-
Asjata • 1 minutę temuJak już Olkę lektor i produkcja zgrilluje do reszty - więc w taki sposób się dowiedzieli xD Olka ich sama wydała
-
Jordi • chwilę temuOlka cwaniara niezła. Ale szybko wyciekło, że to nie jest kolega xD
-
Kamil1998 • chwilę temuHP jeszcze trwa?
-
Jordi • chwilę temu@Asjata kolega to wiesz kij, ale pewno jak się dowiedzieli że to dużo więcej niż kolega to się wściekli