- Forum media2.pl mChat
- Szukaj
-
- Dzisiaj jest 16 kwie 2021, 13:50
- Strefa czasowa UTC+02:00
mChat
Potwierdź
-
Jordi • 44 minut(y) temuTajemnica
-
Tomasz_B • 44 minut(y) temu
-
Trzeciak • 43 minut(y) temu@Jordi - Tajemnica... Zawodowa.
-
MaciejOlek • 42 minut(y) temuWitam przed weekendem.
-
Tomasz_B • 42 minut(y) temuWitaj
-
MaciejOlek • 41 minut(y) temuWitaj
-
Trzeciak • 41 minut(y) temu@MaciejOlek - dla Dwójki, to ostatni "pełny" weekend.
-
Trzeciak • 40 minut(y) temu@MaciejOlek - przy okazji witam i zachęcam do zajrzenia, wiadomo gdzie.
-
MaciejOlek • 40 minut(y) temu@Trzeciak - witaj. No tak. Wszak finał Kidsa. Wiem, gdzie zajrzeć, ale to potem.
-
pulkownik • 12 minut(y) temuDaję drugą szansę Żywiołom Saszy, po premierze w Player odpuściłem po 1 odcinku
-
Alek1224 • 10 minut(y) temuMoim zdaniem nie zawiedziesz się
-
Maciej T. • 10 minut(y) temuWitam w piąteczek
-
pulkownik • 10 minut(y) temu@Alek1224 no Boczarska i moje ukochane miasto to ogromne plusy, ale 1 odcinek bardzo zmęczyłem.
-
Jordi • 9 minut(y) temu@pulkownik 1ep jest ewidentnie najsłabszy.
-
Jordi • 9 minut(y) temuDalej jest coraz lepiej z akcją, a ostatnie epy bardzo dobre. Tylko czasem uśmiechnąć się można na efekty, no ale ewidentnie Sasza nie miała budżetu np Chyłki
-
Jordi • 8 minut(y) temu@pulkownik najlepsze będzie jak będą w korku stać w jednokierunkowej ulicy pod prąd - nie zasłonią znaków i zonk
-
pulkownik • 8 minut(y) temu@Jordi ta kamienica z 1 odcinka to nie jest Kościuszki?
-
Jordi • 7 minut(y) temuNo i 20 ujęć jak jadą jednym i tym samym, 50-metrowym odcinkiem Ogrodowej od Zachodniej do Nowomiejskiej xD
-
Jordi • 7 minut(y) temu@pulkownik no albo Zachodnia.
-
Jordi • 7 minut(y) temuW każdym razie nie Ogrodowa jak mówią w serialu
-
Jordi • 6 minut(y) temuMamy Plac Wolności, będzie Brama Miasta w serialu, ten biurowiec naprzeciwko ŁDK.
-
Jordi • 5 minut(y) temuOFF Piotrkowska chyba też z tego co pamiętam.
-
Alek1224 • 5 minut(y) temuZastanawiam się czy obejrzeć Prime Time na Netflixie bo czekałem a z drugiej strony bardzo zniesmaczyło mnie to co się wydarzyło wokół filmu (ten list choćby)
-
pulkownik • 5 minut(y) temuWg mnie to jest Kościuszki, bardzo podobna do starej obrzydliwej kamienicy gdzie moja koleżanka mieszkała
-
kamol • 5 minut(y) temu@Alek1224 Jest serio spoko, warto zobaczyć
-
pulkownik • 4 minut(y) temuPewnie, że warto. Chociaż jak wczoraj myślałem o tym filmie, to jednak opadł mi zachwyt xD
-
Alek1224 • 3 minut(y) temuJeżeli to oczywiście jest prawda co autor tego listu pisze
-
bucik11 • 3 minut(y) temu@pulkownik mówię Ci oglądaj "Saszę", wciągniesz się, ja już czekam na kolejny sezon. Pierwszy odcinek może i był nudnawy,ale z odcinka na odcinek co raz lepszy
-
kamol • 2 minut(y) temuWedług mnie, nie ma nic złego w inspiracji tym wydarzeniem. Parę elementów też zmieniono, m.in. datę, dodano kilka rzeczy. Ja dopóki @pulkownik nie opublikował tego filmiku, nawet nie wiedziałem, że inspiracja była. Też bez przesady
-
kamol • 1 minutę temuMnie też refleksja, co do zakończenia wzięła no i...... hmmmmmm, chyba czegoś innego się spodziewałem XD, ale film spoko