- Forum media2.pl mChat
- Szukaj
-
- Dzisiaj jest 11 kwie 2021, 11:41
- Strefa czasowa UTC+02:00
mChat
Potwierdź
-
kamil2505 • dzisiaj, 10:20@MaciejOlek sam chętnie bym się przeszedł na spacer, bo pogoda świetna, ale jak sobie pomyślę, że muszę i tak robić to w maseczce to aż mi się odechciewa.
-
Tomasz_B • dzisiaj, 10:21Olej maseczkę
-
FelciakPL • dzisiaj, 10:23O! Krawczyk i Bregovic w VOX FM.
-
kamil2505 • dzisiaj, 10:26@Tomasz_B aha... mandat za mnie zapłacisz, jakby co?
-
Tomasz_B • dzisiaj, 10:26No jak dostaniesz to biorę na siebie
-
kamil2505 • dzisiaj, 10:26@Tomasz_B tak, jasne....
-
Tomasz_B • dzisiaj, 10:29I tak one są unieważnione
-
kamil2505 • dzisiaj, 10:30@Tomasz_B nie kumam Ciebie... ale spoko xD
-
bucik11 • dzisiaj, 10:33Mamy 21 703 nowe i potwierdzone przypadki zakażenia, zmarło 245 osób zmarło
-
dida12314 • dzisiaj, 10:34@kamil2505 - ja ostatnio byłem z psem na promenadzie. Myślisz, że większość wiary o maseczce myślała?
-
Alek1224 • dzisiaj, 10:34Szpaku wiosła w TVP komentuje, a już myślałem że nie będzie tego robił w Tokio
-
Tomasz_B • dzisiaj, 10:35No że nawet jeśli ktoś dostaje to mu uniewaznia jakiś sąd czy inne coś, ale nawet jakby nie uniewaznili to i tak bym wziął na siebie
-
bucik11 • dzisiaj, 10:35Ostatniej doby z TOP10 Playera znalazły się takie pozycje jak Żywioły Saszy, Kuba Wojewódzki i Power Couple. Nadal utrzymuje się serial Mamy To, Warsaw Shore i Ślub Od Pierwszego Wejrzenia oraz Tajemnica Zawodowa. Z Dziesiątki wypadł film 365 dni Blanki Lipińskiej
-
pulkownik • dzisiaj, 10:35Ale tanecznie w DDTVN, najpierw Klimentowie, teraz Jowita i Michał z The Greatest Dancer
-
bucik11 • dzisiaj, 10:36Fajnie byłoby zobaczyć w jury "Mam Talent" Janka Klimenta, ale raczej to jest nie możliwe z powodu Polsatowskiego "Tańca z Gwiazdami"
-
pulkownik • dzisiaj, 10:37haha, Drzyzga o mało nie powiedziała "Tańca z Gwiazdami", ale się szybko zreflektowała
-
kamil2505 • dzisiaj, 10:40Ja mam nadzieję, że od maja znów będzie można chodzić bez masek na zewnątrz.
-
Kamilo • 59 min temu
-
FelciakPL • 59 min temuNagrywam teraz reklamy z I LOVE RADIO.
-
dida12314 • 57 min temu@kamil2505 - ja to bym był za powrotem do obostrzeń regionalnych (w powiatach).
-
Jordi • 57 min temuMadzia wczoraj poznała Luizę z HP i się śmiały, że czarny charakter bo się na czarno ubrała
-
dida12314 • 57 min temuPrzynajmniej u siebie nie musiałem mieć na zewnątrz maseczki
-
Kamilo • 56 min temuBędzie opalenizna w łatki
-
FelciakPL • 39 minut(y) temuUrszula Dudziak w DDTVN o życiu na Zanzibarze.
-
Karol • 30 minut(y) temuJa maseczki na ulicy absolutnie nie zakładam. To po prostu daremne.
-
Karol • 28 minut(y) temuWczoraj wyszedłem z dzieckiem na 5,5-kilometrowy spacer przez miasto, ale lekkimi odludziami. Potem sąsiadka mnie zjebała, że pod blok wróciłem bez maski. Odpowiedziałem, żeby sama założyła maseczkę i wzięła 17kg dzieciaczka na ręce, w szczerym słońcu, gdy tylko ten się zmęczy
-
Tomasz_B • 8 minut(y) temuNo ja też teraz byłem i maseczki w najlepszym wypadku na brodzie
-
Tomasz_B • 7 minut(y) temuJa sam w kieszeni
-
Tomaldo Banjo • 3 minut(y) temuI dzięki temu będzie pandemia do przyszłego roku
-
Kamil1998 • 1 minutę temuA jaki to problem nosić maskę? Można mieć odkryty nos i oddychać.