- Forum media2.pl mChat
- Szukaj
-
- Dzisiaj jest 14 kwie 2021, 13:53
- Strefa czasowa UTC+02:00
mChat
Potwierdź
-
Jordi • dzisiaj, 12:28Słabe programy Korea na MIPTV dała.
-
Jordi • dzisiaj, 12:29Ostatni rok to Sixth Sense jest dobre, i jeszcze jedno tylko tytułu nie pamiętam.
-
Alek1224 • dzisiaj, 12:35@Jordi nie ogląda @Tomasz_B
-
kamol • dzisiaj, 12:35Looooooool, Prime Time to TVN Film, aż dziwne, że sprzedali Netflixowi.
-
Jordi • dzisiaj, 12:36@kamol 365 też to TVN Film i też sprzedali
-
Mat.212347 • dzisiaj, 12:37Zpu aż do sierpnia premierowo
-
Tomasz_B • dzisiaj, 12:37
-
Tomasz_B • dzisiaj, 12:37Przecie to już oni to tak męczą że dramat
-
Mat.212347 • dzisiaj, 12:38Już mogli dać resztę odcinków od września
-
kamol • dzisiaj, 12:40XDDDDDD Przyszła spóźniona Popławska i rozebrała Błasik, żeby jej oddała sukienkę
-
pulkownik • dzisiaj, 12:41@kamol też oglądam xD
-
kamol • dzisiaj, 12:43Wbiega napastnik-> Czy ja wygrałam ten samochód? XDDDDDDDDDDDDD <3
-
kamol • dzisiaj, 12:53Stockinger i Kotulanka tańczący Macarenę
-
kamol • 59 min temuCzy to był Sylwester u Lubiczów czy jak?
-
MB89 • 59 min temu@Jordi @kamol po prostu TVN chce aby ich produkcje były znane na całym świecie, co gwarantuje Netflix
-
pulkownik • 58 min temu@kamol to był program sylwestrowy TVP1
Na YT są fragmenty jak Krawczyk śpiewa "Wróć do mnie" a dr Koziełło z Klanu stawia wódkę Bogumile Wander
-
Trzeciak • 38 minut(y) temuWedług ramówki półfinały ESC 2021 mają trwać do 23:00, a Wielki Finał tylko do 24:00. Przy tym ostatnim ciekawe czy to nie błąd TVP, biorąc pod uwagę występ 26 piosenek, występy specjalne i finałowe wyniki.
-
Trzeciak • 38 minut(y) temuFakt, że Holendrzy zapowiedzieli, że show nie będzie się przeciągać, jak dwa lata temu w Tel Avivie.
-
Trzeciak • 37 minut(y) temuOczywiście 18, 20 i 22 maja nie będzie wielu standardowych pozycji Jedynki w tym czasie.
-
KG2 • 37 minut(y) temuFinał w 3 godziny? Ciężko mi w to uwierzyć
-
Trzeciak • 35 minut(y) temu@KG2 - 20 lat temu nie takie niemożliwe, tylko wtedy mieliśmy tylko ok. 22-24 uczestników, no i nie było półfinałów.
-
Trzeciak • 33 minut(y) temuDobra, ja zmykam i może wieczorem uda mi się coś napisać. To do zobaczenia.
-
KG2 • 30 minut(y) temuSylwia Grzeszczak, Rafał Brzozowski i jakiś chłopak gośćmi w finale Kidsa
-
Manieq • 23 minut(y) temuOj na pewno będzie solidna obsuwa w ramówce - same występy to już dobre 2 godziny, a jeszcze wcisnąć interval act, gości specjalnych, już nie mówiąc o "tłelf pojntsach"... Z 3,5h to będzie przy dobrych wiatrach
-
Manieq • 22 minut(y) temuA, właśnie jak w tym roku wygląda kwestia wizytówek? Nie będzie ich, czy kraje nagrywają je we własnym zakresie? Bo nie chce mi się wierzyć, żeby w dobie restrykcji nagle mieli sprowadzać wszystkich uczestników na nagrywki po Rotterdamie:)
-
KG2 • 20 minut(y) temuBędą na "zielonym ekranie"
-
KG2 • 19 minut(y) temuGłównym motywem będzie ładny podświetlany domek
-
Jordi • 9 minut(y) temuPrzecież dla Sylwii to upokorzenie śpiewać z kimś takim... Mam nadzieję, że oddzielnie będą śpiewać, bo w duecie to będzie kabaret
-
Jordi • 6 minut(y) temuCo do finału ESC nie ma szans, żeby wyrobili się do północy. Dobrze jak do 0:30 się wyrobią to już i tak będzie krótko, bo w ostatnich latach koncert kończył się o 0:45-50, Izrael przegiął, bo do 1:10 było.
-
Jordi • 3 minut(y) temuSemi to nawet do 22:45 mogliby się uwinąć. Piosenki jakby chcieli to by załatwili w godzinę, do tego głosowanie, krótki występ artystyczny i wyniki.