- Forum media2.pl mChat
- Szukaj
-
- Dzisiaj jest 17 kwie 2021, 18:52
- Strefa czasowa UTC+02:00
mChat
Potwierdź
-
konradTV • 44 minut(y) temuMaciej Giemza w finale.
-
pulkownik • 43 minut(y) temuUuu, pierwsza burza w tym roku w Warszawie
-
konradTV • 40 minut(y) temuWygrał finał
-
Tomasz_B • 39 minut(y) temuO dla Golloba uzbierali
-
konradTV • 39 minut(y) temu@Tomasz_B Dokładnie 14.740 zł.
-
Tomasz_B • 38 minut(y) temuŁiłe fakju
-
konradTV • 37 minut(y) temuA za około kwadrans kolejne stawianie miliona z Łukaszem Nowickim a o 19:00 kolejni "Giganci z Historii".
-
kuc12102004 • 36 minut(y) temu@Tomasz_B to ja ale to konoec już ale w TVK będzie jeszcze
-
kamil2505 • 36 minut(y) temuNie lubie Brzozowskiego xD
-
Manieq • 34 minut(y) temu@kamil2505 Powiedz mi, kto go tu lubi? (pomijając madame Kuc)
-
kamil2505 • 33 minut(y) temu@Manieq to był taki prowokujący wpis xD
-
Kamil1998 • 33 minut(y) temuJa mu życzę powodzenia, szkoda mi go.
-
kamil2505 • 32 minut(y) temu@Kamil1998 ja też mu życzę powodzenia. W końcu będzie reprezentował nasz kraj, więc powodzenia życzyć należy. Ale wątpię by był sukces.
-
Darilla • 31 minut(y) temuJa go szanuje za dystans do hejtu. Tyle.
-
Darilla • 30 minut(y) temuAle nie lubię go choćby za narcyzm i wysokie ego, na takie osoby jestem cięta
-
Kamil1998 • 29 minut(y) temuOn w programie i w wywiadach to dla mnie dwie różne osoby.
-
Darilla • 27 minut(y) temuNo i jego zdolności wokalne też nie są na zbyt wysokim poziomie, szczególnie covery ś.p Krawczyka
-
pulkownik • 27 minut(y) temuMarny prezenter, kiepski wokalista, zakochany w sobie z ego wystrzelonym w kosmos. Życzę mu żeby wybronił się na Eurowizji, bo startuje w naszych barwach, ale obawiam się że będzie porażka i kubeł zimnej wody.
-
Manieq • 26 minut(y) temu@Darilla Napisałbym, że może wyrobi się z wytrenowaniem głosu do maja, ale... trzy lata temu pisałem to samo o Lukasie Meijerze tuż po zwycięstwie z Gromalą na Holfestivalen - jak się to skończyło, chyba nie muszę podkreślać
-
Darilla • 25 minut(y) temu@pulkownik propos zakochania to moja mama wczoraj podzieliła się ze mną teorią, że Rafał zerwał ze swoją partnerką, bo mu się podoba Iza Krzan i teraz będzie do niej podbijał.
.
-
pulkownik • 25 minut(y) temu@Darilla
-
Tomasz_B • 24 minut(y) temuAlbo do kuca
-
Ogorek • 24 minut(y) temuAle Iza ma już chłopaka (nie mnie, żeby było jasne)
-
Kamil1998 • 24 minut(y) temuI chyba go pokazała?
-
Ogorek • 24 minut(y) temuTak
-
Darilla • 22 minut(y) temuAle nie powiem, że teoria niezła, ładnie razem wyglądali w kole fortuny.
-
Ogorek • 12 minut(y) temuPolski zespół Virage drugi w Michelin Le Mans Cup w klasie LMP3 i liderem mistrzostw, bo zwycięski zespół nie bierze udziału w punktacji
-
konradTV • 5 minut(y) temuDodatkowe 30 sekund zaszkodziło pierwszej parze.
-
konradTV • 4 minut(y) temuI odpadają na czwartym pytaniu.
-
kamil2505 • 3 minut(y) temuRaków-Lech 3:1