- Forum media2.pl mChat
- Szukaj
-
- Dzisiaj jest 18 kwie 2021, 19:36
- Strefa czasowa UTC+02:00
mChat
Potwierdź
-
Trzeciak • 18 minut(y) temu@pulkownik - Ida mówiąc o tym, że para rolnika i wybranki to przeciwieństwo Roxie i Oliwii (a póki co nadal są faworytkami) chyba dyplomatycznie powiedziała, że nie wyobraża sobie ich w półfinale.
-
pulkownik • 18 minut(y) temu@Trzeciak ta sama Ida stwierdziła że bardzo chętnie da im 10
-
Jordi • 17 minut(y) temuO i jednak się nie myliłem co do zapowiedzi, bo ktoś pisał, że zapowiedź zmontowali dziwnie. Nie. Nie dziwnie. Olka mówiąca o nowym ma inne ciuchy niż na randce z Michałem. Co to oznacza?
-
Darilla • 16 minut(y) temuKordasy nie odpadną, bo kilka dni temu natknęłam się na kilka komentarzy, że byli widziani w Blue City, na pewno po nagraniu 5 odcinka. Zresztą w sobotę czas na solówkę Oli, a ona akurat dobrze tańczy.
-
Trzeciak • 16 minut(y) temu@pulkownik - i dla odmiany Agustyn walnie im 2 lub 3 i pokłóci się z przyszłą mamą. xDDD
-
Jordi • 16 minut(y) temuW ogóle na Insta jest pytanie "którą parę chcielibyście usunąć?" I mało jest o Olce, a większość pisze o Bibusze i Szymonie
-
Trzeciak • 16 minut(y) temu@Darilla - ale jak spoilerujesz, to nie na mChacie, a w wątku - jest tam specjalna funkcja.
-
Tomasz_B • 15 minut(y) temuBana dla niej!
-
pulkownik • 15 minut(y) temu@Darilla obstawiam solo do Buttons albo Lady Marmalade
-
Darilla • 14 minut(y) temu@Trzeciak nie uważam, żeby to był spoiler, bo naprawdę tylko kontuzja mogłaby sprawić, że by odpadli. Bądźmy poważni.
-
kamil2505 • 14 minut(y) temuLegia dzisiaj znowu remis! Zdecydowanie "lubię to!" xD
-
Ogorek • 14 minut(y) temuJa też
-
Trzeciak • 12 minut(y) temu@Darilla - to, że dla Ciebie wynik jest przewidywalny to jedno, ale jednak nawet mimo tego większość osób nie ma problemu z oznaczaniem spoilerów.
-
Tomasz_B • 12 minut(y) temuA wy przeciwko legii?
-
Darilla • 11 minut(y) temu@Trzeciak w sumie to nikt nie powiedział, że przygotowywali się do odcinka, może tak rekreacyjnie sobie przyszli potańczyć, tak też mogli być
-
Trzeciak • 10 minut(y) temu@Darilla - a no chyba, że tak.
-
pulkownik • 10 minut(y) temu@Darilla jak Sikora przed 2 edycją. On też był w Blue City "u koleżanki w szkole tańca"
-
kamil2505 • 8 minut(y) temuSkoro Legia ma problem z tak słabym Lechem czy Cracovią to mam nadzieję, że i z innymi będzie problematycznie. Mam cichą nadzieję, że Pogoń ich dogoni.
chociaż to już myślenie życzeniowe. W końcu zostało tylko 5 kolejek.
-
Trzeciak • 8 minut(y) temuNiemniej to, że solówkę w sobotę tańczy Paweł, a nie Marta (która mimo wielu błędów technicznych świetnie się bawi w tym programie
- w przeciwieństwie do rolnika), tym bardziej potęguje prawdopodobieństwo, że półfinał będzie bez rolnika na "Wyspie Przetrwania" i jej partnerki. -
Darilla • 7 minut(y) temu@pulkownik co do solo Oli, ja byłam pewna, że zatańczy do ,,lady Marmalade", zobaczyłam ten taniec do Buttons i chyba Agustinowi bardziej do gustu przypadły ten drugi.
-
Tomasz_B • 6 minut(y) temuAż zobaczę te lady marmolady
-
Kubib • 5 minut(y) temuczy dzingiel "Telewizja Polska przedstawia" na niebieskim tle jest ciagle wykorzystywany?
-
Trzeciak • 4 minut(y) temu@Kubib - nie, już się dorobiła nowego - przedstawianego przy niektórych filmach.
-
Tomasz_B • 4 minut(y) temuCo to jest
-
Kubib • 3 minut(y) temu@Trzeciak a kiedy mniej wiecej to intro poszlo do piachu? zobaczylem je przed chwila dopiero i skapnalem sie ze go nie ma juz
-
Kubib • 2 minut(y) temuhttps://www.youtube.com/watch?v=7bsJjATWuu8 w gwoli scislosci o to chodzi
-
Darilla • 2 minut(y) temuTymczasem Deynn dostało się za to, że ,,opala się na nie polski kolor skóry".
-
Jordi • 2 minut(y) temuCzyli wszystko w HP zmierza do tego co chodziły ploty, że po 40 epie ruszą powroty.
-
Trzeciak • 2 minut(y) temu@Kubib - w 2014 roku, w połowie wiosny.
-
Jordi • 1 minutę temuJa już zaczynam się zastanawiać czy na pewno RR w czwartek, bo sporo się będzie dziać na to wychodzi czy drugi raz nie rozciągną na 5 epów wydarzeń.