- Forum media2.pl mChat
- Szukaj
-
- Dzisiaj jest 12 kwie 2021, 15:19
- Strefa czasowa UTC+02:00
mChat
Potwierdź
-
Karinkabart • dzisiaj, 13:19WP.pl: Rząd rozważa kwietniowe luzowanie obostrzeń. Możliwe otwarcie żłobków i przedszkoli oraz części zamkniętych usług - jeśli trend hospitalizacji będzie spadać.
-
MaciejOlek • dzisiaj, 13:23Witajcie w poniedziałek.
-
Ogorek • dzisiaj, 13:24@MaciejOlek Witaj.
-
MaciejOlek • dzisiaj, 13:31A witaj.
-
Ogorek • dzisiaj, 13:39Mnie jakoś wybór Skorży nie przekonuje, przecież jego Lech po mistrzostwie i Pogoń to były koszmary, te drużyny zamykały tabelę, jak odchodził z nich...
-
MaciejOlek • dzisiaj, 13:40Z jednej strony było mistrzostwo dla Lecha, a potem jesienią wyrażnie nie szło. No i Pogoń - tu już w ogóle koszmar
-
Trzeciak • dzisiaj, 13:54@MaciejOlek @Ogorek - a kiedy Liga Mistrzów dla Lecha?
-
Trzeciak • dzisiaj, 13:54@MaciejOlek - przy okazji witam w nowym tygodniu.
-
Ogorek • dzisiaj, 13:55@Trzeciak Może do czasu 200-lecia się uda
-
Kamilo • dzisiaj, 13:55W Newsweeku mocny wywiad z dr Fiałkiem, jak to antyszczepiowcy wysyłają pogróżki i próbują go zaszczuć. I że cała covidowa frustracja społeczeństwa spada głównie na pracowników frontowych.
-
MaciejOlek • dzisiaj, 13:56@Trzeciak - a miło witaj.
-
Ogorek • dzisiaj, 13:56Na pewno nie z obecnym zarządem z Excela
-
Trzeciak • dzisiaj, 13:57@Ogorek - "Przepraszamy Państwa za wiadome osoby, które puszczają non stop reklamy w trakcie meczów, czy skoków".
-
kuc12102004 • dzisiaj, 13:59
-
dida12314 • 51 min temuSiemanko wszystkim.
-
Ogorek • 51 min temu@dida12314 Witaj
-
dida12314 • 47 minut(y) temuJestem dida i mam wszystko w... nosie
-
dida12314 • 47 minut(y) temuA tak na serio : porąbana pogoda u mnie dzisiaj. Miałem iść do sklepu rowerowego, ale sobie odpuszczę
-
Ogorek • 47 minut(y) temuNo u mnie też kiepska, taka jesienna
-
MaciejOlek • 45 minut(y) temu@dida12314 - a witaj.
-
dida12314 • 45 minut(y) temuDzisiaj w Żabce spotkałem mojego byłego szefa sprzed kilku lat. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że... mnie obsługiwał.
-
Ogorek • 45 minut(y) temu
-
dida12314 • 45 minut(y) temuOne hot dog with mustard pleeeeeeeeease.
-
Ogorek • 44 minut(y) temuBai Langning bez numeru dotarł do 4 rundy Q do MŚ w snookerze
-
Trzeciak • 36 minut(y) temu@dida12314 - los bywa przekorny.
-
Trzeciak • 35 minut(y) temuW TVP Info i TVN24 transmisja z opuszczenia aresztu przez Sławomira Nowaka.
-
bucik11 • 12 minut(y) temuStacja TVN pokaże pierwszy odcinek piątego sezonu na swojej antenie w niedzielę 2 maja o 14.30.
-
bucik11 • 10 minut(y) temuTVN w każdą niedzielę począwszy od 9 maja o 14.10 będzie pokazywać pierwszy sezon programu "Lego Masters".
-
pulkownik • 5 minut(y) temu16 maja finał III sezonu Stulecia Winnych, To był rok powinien się skończyć 30 maja - ciekawe czy dadzą jakiś zapychacz po Wiadomościach, czy TBR wyląduje o 20:15.
-
Trzeciak • 2 minut(y) temu"Milionerzy" w tym sezonie bardzo wcześnie się kończą bo już 6 maja.