- Forum media2.pl mChat
- Szukaj
-
- Dzisiaj jest 13 kwie 2021, 21:17
- Strefa czasowa UTC+02:00
mChat
Potwierdź
-
Jordi • 3 minut(y) temu@Tomasz_B wiesz dobrze co
-
Asjata • 2 minut(y) temuPrażoki
-
Ogorek • 2 minut(y) temu@Tomasz_B W Żabce dzisiaj widziałem jakąś nową Coca-Colę Zero Lemon
-
dida12314 • 2 minut(y) temuObejrzałem na IPLA odcinek "Zdrad", który będzie jutro. Wg mnie on jest za mocny na 20:00. Serio.
-
sebastiannn • 2 minut(y) temuJa mógłbym to codziennie jeść
Można też to robić na kuchni gazowej
-
dida12314 • 2 minut(y) temu@atomówka96 - to tylko zmiana nazwy. Zawartość zostanie ta sama.
-
Jordi • 2 minut(y) temu@Ogorek tak coś tam w GW czytałem.
-
pulkownik • 2 minut(y) temu@Jordi Lech jeszcze daje radę, ja Tyskiego nie wypije. A najgorszy jest Harnaś i Tatra, smakuje jak szczyny
-
annawoj1104 • 2 minut(y) temunie bo ta durna reklama Lecha akurat była
-
TheLuckySeven • 2 minut(y) temu@Jordi Wiesz, Grenlandia po angielsku to zielona wyspa, także to nic dziwnego, że takie anomalia występują
-
atomówka96 • 2 minut(y) temuJa ostatnio polubiłam mus jabłkowy i ostatnio ciężko znaleźć go w moim lokalnym Top Markecie.
-
Jordi • 2 minut(y) temu@pulkownik ja ogólnie od paru lat smakowe głównie wiem wstyd
-
dida12314 • 1 minutę temuA ja odstawiłem piwo i od świąt tylko Whisky
-
Alek1224 • 1 minutę temuTo jak myślicie, będzie NW 4 czy nie?
-
dida12314 • 1 minutę temu@Jordi - czemu wstyd? Ja ze zwykłego właśnie na te smakowe się przesiadłem. Więc witaj w klubie.
-
Tomasz_B • 1 minutę temuJa właśnie tyskie lubię, tatre też, harnasia nein
-
pulkownik • 1 minutę temu@Jordi dlaczego wstyd? Ja raz pije zwykłe, raz jakieś smakowe, zależy od ochoty
-
annawoj1104 • 1 minutę temuo wracamy jak szybko
-
Jordi • 1 minutę temu@TheLuckySeven ale Japończyków bym o to nie podejrzewał xD a mamy Midori-zielony i Yama-góra xD
-
annawoj1104 • 1 minutę temuz piwa to tylko reeds jabłkowy
-
dida12314 • 1 minutę temuKiedyś piłem Tyskie. Żubr dla mnie jest zbyt mocny i tęgi.
-
Ogorek • 1 minutę temu@Alek1224 Oby na wiosnę, z powrotem Szwed, większa różnorodność torów i mniej chaotyczny montaż
-
Jordi • 1 minutę temuAha no to nie wstyd xD
-
pulkownik • chwilę temuNatomiast nie lubię tych wszystkich fancy drogich piw, jakiś kraftowych itd za miliony monet
No i nie lubię ciemnych piw
-
Jordi • chwilę temuSommersby kocham. Jak cydr. No i cydr jabłkowy, ale i gruszkowy
-
dida12314 • chwilę temu@Jordi - smakowe to zacząłem z Warką. Obecnie jak już to Okocim. Chociaż teraz u mnie whisky góruje.
-
Alek1224 • chwilę temu@Ogorek - Szwed raczej nie wróci.
-
Asjata • chwilę temuKolejna konkurencja ala Survivor
-
Jordi • chwilę temuZnowu krótka reklama. 5,5 minuty tylko.
-
sebastiannn • chwilę temu@Jordi Ostatnio wszedł nowy smak sommersby - pina colada