- Forum media2.pl mChat
- Szukaj
-
- Dzisiaj jest 13 kwie 2021, 19:29
- Strefa czasowa UTC+02:00
mChat
Potwierdź
-
Tomaldo Banjo • dzisiaj, 17:37bo nie ma nikogo innego kto aspiruje do poziomu pro
-
Ogorek • dzisiaj, 17:38No bo Stefanów też zakończył z tego co widziałem w komentarzach
-
Tomaldo Banjo • dzisiaj, 17:39No, chyba miał dość zapieprzu na zmywaku
-
bucik11 • dzisiaj, 17:40W poniedziałek ostatni odcinek Ten Moment, a dzień później o 18.00 Rozwody
-
Tomasz_B • dzisiaj, 17:42No ale żaden z nich i tak nigdy żadnego turnieju nawet jednego udanego
-
Tomasz_B • dzisiaj, 17:42W pro tour, bo te amatorskie wiadomo że tak
-
Ogorek • dzisiaj, 17:42Antek Kowalski zresztą też miał brać udział w Q do MŚ, ale się wycofał, znalazłem, że przez kontuzję
-
Tomasz_B • dzisiaj, 17:46A to były takie cudowne dzieci snookera
-
bustram • dzisiaj, 17:56Grałem w bilard, nawet lubiłem, ale nie poszedłem na zawodostwo. Trudno przejść na zawodostwo z baru piwnego na wczasach
-
bustram • dzisiaj, 17:57Ale miałem osiągnięcia - ograłem swojego kuzyna a organizacja pod egidą której graliśmy o nazwie WUJEK wypłaciła mi gażę w wysokości 10 zł
-
Tomasz_B • dzisiaj, 17:59Wydales na głupoty?
-
FelciakPL • dzisiaj, 18:01Kalina w płomieniach
-
FelciakPL • dzisiaj, 18:03Kalina traci przytomność
-
FelciakPL • dzisiaj, 18:06Oskar napotkał na Violę. Ta mówi, że uratował ze płonącej stodoły Kalinę.
-
FelciakPL • dzisiaj, 18:06*żeby
-
DAWIDKI • dzisiaj, 18:20Tymczasem w VB walka o wyśrubowanie rekordu wygranej po 5 grach. Już po 4 rekord jest pobity.
-
DAWIDKI • dzisiaj, 18:23No i znowu będzie Star Voice xD
-
FelciakPL • dzisiaj, 18:23Kurcze. Mam chyba jakąś fascynacje odnośnie ramówki TVP1 i TVP2.
-
DAWIDKI • dzisiaj, 18:28Babiarz znowu wczuwa się w SV XD
-
Kamil1998 • 58 min temuTen p. Jacek mnie irytuje. Kogoś może bawić ale wg mnie jest okropny.
-
DAWIDKI • 54 min temuGość umie zażartować z klasą - nie to co dzisiejszy zwycięzca GSK który w odcinkach robił parodię teleturnieju
-
DAWIDKI • 53 min temuChociażby czytając kategorie w innych językach, pajacowanie gestami + brecht przy stawce
-
Kamil1998 • 50 min temuJa mam poczucie humoru ale tu było mnóstwo irytujących mężczyzn.
-
Tomasz_B • 50 min temuPo jakiemu czytał
-
DAWIDKI • 48 min temu@Tomasz_B francusku, rosyjsku itd.
-
Tomasz_B • 48 min temuPo co to robił
-
Ogorek • 48 min temuPewnie dla fejmu
-
Tomasz_B • 47 minut(y) temuAle kategoria podchodziła pod dany kraj?
-
DAWIDKI • 47 minut(y) temu@Tomasz_B tak
-
Tomasz_B • 46 minut(y) temuJakieś jeden dwa przykłady?