- Forum media2.pl mChat
- Szukaj
-
- Dzisiaj jest 18 kwie 2021, 13:07
- Strefa czasowa UTC+02:00
mChat
Potwierdź
-
Medyk24 • dzisiaj, 11:09A było to w ramach promocji "To był rok", szkoda, że nikt tam nie ogarnął iż dziś programu nie będzie.
-
MaciejOlek • dzisiaj, 11:16Witajcie.
-
jas06 • dzisiaj, 11:22Narodowe Czytanie Pisma Świętego? Że co? Niech przeczytają Konstytucję RP.
-
FelciakPL • dzisiaj, 11:23@jas06 Narodowe Czytanie Pisma Świętego jest dobrowolne. Ale i promuje katolicyzm.
-
Tomasz_B • dzisiaj, 11:25Szczepionki też są dobrowolne NIBY
-
jas06 • dzisiaj, 11:36W sumie lepiej by było gdyby szczepienia były obowiązkowe...
-
Dominik19891 • dzisiaj, 11:47
-
dida12314 • dzisiaj, 11:58Widzieliście nowy sondaż dla WP?
-
Tomasz_B • dzisiaj, 12:01Ja nein
-
bucik11 • 55 min temu"Skazana" w Playerze zadebiutuje w sierpniu.
-
pulkownik • 51 min temuOgladam wczorajsze PC. Janiak mało że jest kiepskim prowadzącym to jeszcze jest niesympatyczny dla uczestników.
-
Tomasz_B • 47 minut(y) temuJa o tej 13 35 obejrzę raczej
-
jas06 • 39 minut(y) temu30% dla PiSu to i tak za dużo...
-
Jordi • 30 minut(y) temu@pulkownik on jest tragiczny. Nawet Co Za Tydzień nie chce mi się włączać po tym co tu sobą reprezentuje...
-
pulkownik • 29 minut(y) temuKonkurencja z wodą na zwiastunie wyglądała tragicznie a wyszła...wzruszająco
Rubik jest totalnie odklejony i myśli tylko o sobie.
-
Jordi • 26 minut(y) temuPakosa z Iką
-
pulkownik • 25 minut(y) temuGruszka...
-
tv_fan • 22 minut(y) temusiemanko:) ja tak z innej beczki, czy Kura przełożył już po raz n-ty film Stankiewiczowej i obejrzymy To był rok czy jednak puszczą te jej wypociny?
-
pulkownik • 22 minut(y) temu@tv_fan wypociny, niestety
-
Jordi • 22 minut(y) temuNo wkurzenie Gruszkowej to był duży zaskok
Ona do tej pory była oazą spokoju.
-
pulkownik • 21 minut(y) temu@Jordi bardzo emocjonalnie zareagowała, ale Piotrek też się nie popisał xD
-
Telewizja2 • 17 minut(y) temuCzy żałobne logo TVP Polonia w 4:3 było obniżane nieco podczas każdej żałoby narodowej?
-
Jordi • 17 minut(y) temuAle na Pakosach prawie łezka mi poleciała
-
pulkownik • 17 minut(y) temuUuu, za tydzień będzie ostro
-
Jordi • 15 minut(y) temu@pulkownik tylko obawiam się że jak będą tak stać 50-60 minut to prócz paru "momentów" będzie nuda... Obym się mylił.
-
Jordi • 13 minut(y) temuNa lajwach HP mamy te randki z prezentami sprzed dwóch tygodni i Bibucha bez ceregieli "Luiza powiedziała mi że zapytała wyrocznię o to i tamto i Klaudia jej powiedziała i zawiodła się Kamilem" Nie ma co ALE TAJEMNICA nikomu nie mówią
-
Jordi • 11 minut(y) temuW ogóle na wykopie napisali, że jest odcinek HP o 20:30, a od 21:30 do 2-2:30 na pseudolajwie jest dokładnie ten dzień co w epie tylko bez montażu rozmowy i najciekawsze momenty
-
Tomasz_B • 10 minut(y) temu
-
Tomasz_B • 5 minut(y) temuOni te niby lajwy puszczają na bieżąco ale z opóźnieniem tak jakby?
-
donixxx • 1 minutę temu@Jordi tak jest, jeszcze następnego dnia chyba między 14 30 - 19 00 jest to co było w nowym odcinku, a tak to losowe powtórki szczególnie w weekendy