- Forum media2.pl mChat
- Szukaj
-
- Dzisiaj jest 19 kwie 2021, 0:57
- Strefa czasowa UTC+02:00
mChat
Potwierdź
-
Ogorek • 23 minut(y) temuZostawiają miejsce dla trzech klubów - czyli pewnie liczą na przekonanie Bayernu, Borussii i PSG, po za tym planują oprócz tych 15, pięć klubów co rocznie wymieniać, razem 20 w sezonie
-
Ogorek • 21 minut(y) temuO ironio z półfinalistów tegorocznej LM tylko PSG nie jest w tym czymś
Czyli nie ma komu kibicować
-
Alek1224 • 20 minut(y) temuPodobno Bayern też już daje tak
-
Ogorek • 20 minut(y) temu
-
Ogorek • 19 minut(y) temuZatem to koniec
-
J-Will • 19 minut(y) temuMoże się zrobić sytuacja jak między FIBA a Euroligą
-
Jordi • 15 minut(y) temuKlaudia
-
Jordi • 14 minut(y) temuAle jej dowala ja pitolę lepiej niż lektor!
-
Alek1224 • 14 minut(y) temuDzisiejszy dzień to początek końca piłki nożnej jaką znamy
-
kamol • 13 minut(y) temuKoleżanka, która oglądała Cold Feet, napisała mi, że wycięli wątek gejowski z UU
-
Ogorek • 13 minut(y) temuNo właśnie to miałem na myśli pisząc, że to koniec
-
Jordi • 13 minut(y) temuJezu jakie te tłumaczenia są marne...
-
Ogorek • 13 minut(y) temuZostaną fajne wspomnienia z triumfem Bayernu rok temu czy Liverpoolu dwa lata temu
-
Alek1224 • 10 minut(y) temuTo na razie fejk z tym Bayernem
-
Ogorek • 10 minut(y) temuA, to lepiej
-
Karinkabart • 9 minut(y) temuWedług SkySport start Superligi już w sierpniu
-
J-Will • 9 minut(y) temuSAF skrytykował projekt Superligi
-
Ogorek • 9 minut(y) temuNo to już z tej najbliższej LM będą wyrzuceni
-
Ogorek • 8 minut(y) temuZatem ciekawe, kto wejdzie np. w Hiszpanii oprócz Sevilli
-
Ogorek • 8 minut(y) temuNajgorsze dla SAF, że jego klub też w tym uczestniczy
-
J-Will • 7 minut(y) temuSuperliga ma dopiero ruszyć w sezonie 23/24 z tego co ja czytam
-
Ogorek • 7 minut(y) temuA ja wcześniej czytałem o 2022
-
J-Will • 6 minut(y) temuCzyli sami nie wiedzą kiedy by chcieli zacząć
-
Ogorek • 6 minut(y) temuTo 3 różne wersje
-
Karinkabart • 6 minut(y) temuDziennikarz CNN i beIN Sports też pisze o sierpniu 2021 https://twitter.com/tancredipalmeri/status/1383914169741680644?s=21
-
Ogorek • 4 minut(y) temuNo to pewnie zbanują wszystkie te 12 klubów z przyszłorocznej LM, LE i LKE plus piłkarzy z tych klubów na Euro i eliminacje mundialu, jak i sam mundial
-
Ogorek • 2 minut(y) temuLewandowski akurat gra w Bayernie, więc dla nas może wyjść to nawet na plus
-
Jordi • 2 minut(y) temuZapowiedź 34 "HEHEHE"
-
Jordi • 2 minut(y) temuDobry ep ale to udawanie Olki i Michała to megasłabe romansidło. Konspira ciekawsza, no i DRAMATYCZNA zapowiedź 34 prócz Ewki i jej rechotu
-
J-Will • chwilę temuRaczej nie zbanują, FIBA też straszyła straszyła a jak doszło co do czego to przeliczyli kasę i stwierdzili, że im się nie opłaca.