- Forum media2.pl mChat
- Szukaj
-
- Dzisiaj jest 15 kwie 2021, 15:17
- Strefa czasowa UTC+02:00
mChat
Potwierdź
-
Jordi • dzisiaj, 13:58@KG2 powiedz mi co było na TVN przez 2,5 miesiąca w soboty? Bo chyba milionowe powtórki filmów
-
Jordi • dzisiaj, 13:59No i? Ale w ogólnej dalej wyraźnie przegrywało
-
FelciakPL • dzisiaj, 14:00Ewa Tułacz ma męża i dwoje dzieci w reklamie naleśnikarki Mango.
-
Trzeciak • dzisiaj, 14:00@Jordi - ale to "MT!" ma większe udziały w 4+, niż w 16-49, nie "Voice".
-
Jordi • dzisiaj, 14:00@Trzeciak uważaj bo ci zaraz przytoczę najgorszy od lat wynik VoK dosłownie sprzed dwóch tygodni
-
Jordi • dzisiaj, 14:01Taki walec a 1,6 ledwo i tylko 300 tysi wygrana z Kowalskimi
-
Trzeciak • dzisiaj, 14:01@Jordi - a co ma "TVK". Na razie o tym dorosłym "Voice" piszemy.
-
Trzeciak • dzisiaj, 14:02@KG2 - jak dla mnie T&B to mogą zostać w Kidsach, w tym sezonie stworzyli najlepszą drużynę, co innego w dorosłym "Voice".
-
Trzeciak • dzisiaj, 14:03Ja wstawiłem już coś o pewnym zakupie Banijayu na Polskę, ja już zmykam. Do zobaczenia późnym wieczorem.
-
Jordi • dzisiaj, 14:03Wyniki jesień 2019 16-49 - MT 15,57%, Dwója Kurowata 13,10%...
-
kuc12102004 • dzisiaj, 14:04@Trzeciak Żegnaj
-
Jordi • dzisiaj, 14:07Oczywiście nie wiadomo jak MT wypadnie, bo ostatnio TVN zawala w rozrywkowych programach równo, no ale liczę, że MT jednak potraktują poważnie w końcu...
-
KG2 • dzisiaj, 14:13Dzisiaj Senhit nagrywa występy do JTM. Będzie "Adrenalina" i cover Abby. Poza tym dzisiaj nagrywany jest też występ Rafała z "The Ride"
-
KG2 • dzisiaj, 14:14No i Senhit będzie miała spotkania z dziennikarzami
-
semperadastra • dzisiaj, 14:14Coś mnie wylogowuje często z forum. I w ogóle często jest tak, że nagle wylogowywuje... Nwm, inni też tak mają ??? xDD
-
Jordi • 58 min temuRóżnica między 357 a RNŚ to już tylko nieco ponad 35.000. A w Wielkanoc było 60.000 blisko
-
Jordi • 57 min temu@KG2 oby nie śpiewała z Rafim
-
Poland • 56 min temu@Jordi Będzie śpiewać Waterloo.
-
Jordi • 55 min temuSama? To okej
-
MB89 • 55 min temu@Jordi Dwója Kurowata jak ty lubisz tego Kurskiego to chyba nikt tak na tym forum
-
Jordi • 55 min temu@MB89 każdy wie, że go totalnie wprost nienawidzę
-
Poland • 55 min temuMyślę o tej Szansie na Sukces na JESC i moje pierwsze skojarzenie to: K... TVP mać.
-
Poland • 54 min temu@Jordi Z Brzozą. Sama będzie śpiewać Adrenalinę.
-
Jordi • 51 min temuBoże...
-
Jordi • 30 minut(y) temuZoll "wyrok TK jest niespójny i niekonsekwentny. Wydany tylko z potrzeby woli politycznej".
-
Jordi • 28 minut(y) temuZoll powiedział, że wybrany "p.o. RPO" też będzie niekonstytucyjny i oficjalnie nie będzie żadnym RPO i jego decyzje będą nieważne.
-
Jordi • 15 minut(y) temuA z showbizu Zamachowski podobno świetnie ukrywał się z Muskałą. Nikt nie miał pojęcia, że kogoś ma, ba dzieciaki chciały, żeby wrócił do Justy. Sama Justa na to liczyła
-
KG2 • 6 minut(y) temuNa story Dziennika Eurowizyjnego są zdjęcia z dzisiejszego występu Rafała
-
KG2 • 5 minut(y) temuJest tak kolorowo, że aż trochę razi po oczach xd
-
KG2 • 3 minut(y) temuRafał uczy Senhit mówić "dwanaście punktów"