- Forum media2.pl mChat
- Szukaj
-
- Dzisiaj jest 15 kwie 2021, 19:46
- Strefa czasowa UTC+02:00
mChat
Potwierdź
-
Karol • 11 minut(y) temuNa Woronicza i na Placu Powstańców pracuje bardzo dużo sympatycznych osób
-
Karol • 11 minut(y) temuZłe zarządzanie nie zawsze przekłada się na złe kadry.
-
Alek1224 • 10 minut(y) temuNo pewnie na Powstańców to najgorzej z wydawcami i samą górą
-
Karol • 10 minut(y) temuJuż pisałem kiedyś, że dziennikarzom współczuję tego, co narzuca im pracodawca.
-
Karol • 9 minut(y) temuŻeby było sprawiedliwie, dużo zapytań wysłałem do prawicowych szych. Niestety bez odpowiedzi
-
Tomasz_B • 8 minut(y) temuJa bym chciał życzenia z tele5 i polonia1 zobaczyć
-
Karol • 8 minut(y) temuMimo "przeczytania"
-
Ogorek • 8 minut(y) temuJuż o Bodnarze
-
Alek1224 • 8 minut(y) temuA radio, internet?
-
Karol • 7 minut(y) temuRadio i internet też pozytywnie
-
Karol • 7 minut(y) temuAle też były odmowy
-
Manieq • 6 minut(y) temuChyba zacząłem oglądać Danusia Circus 7.30 Show w dobrym momencie, bo weszła opozycja
-
Karol • 6 minut(y) temuNa kilka materiałów czekam nadal
-
pulkownik • 6 minut(y) temu@Karol a do Danusi pisałeś?
-
Manieq • 5 minut(y) temu@pulkownik Weź ty - zaraz Danka przeczyta mChat i pomyśli, że ją naprawdę kochamy tutaj xDDDD
-
Karol • 5 minut(y) temu@pulkownik tak, no reply
-
semperadastra • 5 minut(y) temuA do Kurskiego ???
-
Karol • 4 minut(y) temu@semperadastra tak i no reply
-
Karol • 4 minut(y) temuWielokrotnie
-
Karol • 3 minut(y) temuNie chce przesadzać, bo deptając na odcisk mogę niechcący uziemić życzenia z całego medium
-
Karol • 3 minut(y) temuJuż w TVN Discovery mają lockdown
-
Manieq • 2 minut(y) temu"Rzecznik lewicowo-liberalnych elit" produced by Conrado Snake. Wodyyyyy...
-
m1992 • 2 minut(y) temuBędzie pojazd po Bdnarze.
-
Karol • 1 minutę temuPowiem Wam, że w swoich próbach dotarcia do różnych znanych osób, zaszedłem relatywnie daleko i to w prehistorię dzisiejszych "celebrytów", jednak jeszcze nie wiem jak to się skończy
-
Karol • 1 minutę temuAle tutaj nic nie obiecam
-
Alek1224 • 1 minutę temu@Karol - myślałeś żeby napisać do kogoś z nowych mediów np. Radio Nowy Świat, Radio 357 czy Kanał Sportowy?
-
Karinkabart • chwilę temuTymczasem Jarosław Kaczyński z nagrodą "Człowiek Roku 2020" Klubów Gazety Polskiej.
-
Manieq • chwilę temuJest i El Marta
-
Karol • chwilę temu@Alek1224 no reply
-
Manieq • chwilę temu@Karinkabart *przypadkowa_fotka_lwa.jpg*