- Forum media2.pl mChat
- Szukaj
-
- Dzisiaj jest 12 kwie 2021, 21:52
- Strefa czasowa UTC+02:00
mChat
Potwierdź
-
Jordi • 20 minut(y) temuJezu ten film to dno... Mogli dać ploty Olki z Krystianem o Ewce że niewyżyta xD
-
pulkownik • 20 minut(y) temuTo jest bez sensu że znów laska wyleci na RR.
-
annawoj1104 • 19 minut(y) temuPiniądze to nie wszystko
-
Jordi • 19 minut(y) temu@pulkownik Klaudia mówiła w którymś specjalu że w tej edycji chcieli namieszać żeby widzowie nie spodziewali się od razu "a była babka to teraz facet out".
-
Jordi • 18 minut(y) temuIdę z psem a potem Castorama!
-
Asjata • 18 minut(y) temu@Jordi Może ta moc z następnego odcinka coś namiesza - typu tylko oni będą wywalać, czy co?
-
Jordi • 18 minut(y) temuSzybko ep się skończył już o 21:28. Ostatnio często 21:31 nawet koniec był.
-
Jordi • 17 minut(y) temu@Asjata no zobaczymy o 23:59 xD Chociaż pewno nic nie pisną cwaniaki xP
-
pulkownik • 16 minut(y) temuW ogóle fajne są te odcinki Klaudyna z raju na Playerze xD Dopiero niedawno odkryłem
-
Asjata • 16 minut(y) temuSara i Mariusz po 9 konf dziś; Luiza nadal jedyna ponad 100 - 130 konf xD; Krystian 0
-
Jordi • 15 minut(y) temu@pulkownik jak się malowała dwie godziny
Albo gotowanie xD Ona niszczy Gilon jeszcze bardziej dzięki tym dodatkom
-
pulkownik • 14 minut(y) temu@Jordi ja do niedawna naprawdę lubiłem Karolinę, moja zmiana nastawienia nie ma nic wspólnego że stałem się fanem HP XD Po prostu Gilon z każdym projektem jest coraz gorsza a Sylwester i Earth Festival to była porażka na całej linii.
-
Ogorek • 14 minut(y) temu@Asjata to Kisiel miau więcej od Krystiana xDDD
-
Asjata • 14 minut(y) temu@Ogorek W tym odcinku tak xD
-
Jordi • 11 minut(y) temu@pulkownik Gilon od czasu przejścia do Polsatu to równia pochyła w dół.
-
Jordi • 11 minut(y) temuStraszna damula się z niej zrobiła w TTV była sympatyczną nawet całkiem swojską dziewczyną.
-
pulkownik • 10 minut(y) temuCałe szczęście że realizacja LI jej skutecznie blokuje udział w TZG, nie chcę jej tam na jesieni xD
-
pulkownik • 10 minut(y) temuZa to mocno liczę na Marysię Dębską, sama mówiła że może by spróbowała i jeszcze będzie w dwóch serialach Polsatu. Cebulskiego pewnie też wezmą xD
-
annawoj1104 • 9 minut(y) temu@pulkownik prędzej czy później bedzie w TzG
-
atomówka96 • 5 minut(y) temu@pulkownik Gilon już wystarczy że ma do prowadzenia dwa programy, po co jej udział w Tańcu?
-
Jordi • 5 minut(y) temuMam nadzieję że jednak NW zrobią przerwę na jesień.
-
Darilla • 3 minut(y) temu@pulkownik chyba, że zaangażują Edytę Zająć do love Island, a Karola pójdzie na parkiet
-
Hot Heart • 3 minut(y) temuA ja akurat chcę zobaczyć Gilon w TzG, może nie będzie aż tak sztywna
-
Darilla • 3 minut(y) temuJa myślę, że Kuba Zdrójkowski to pewniaczek.
-
Trzeciak • 1 minutę temu@Darilla - no co Ty? Wiesz jakie Gilon ma umocowania w JV?
-
Jordi • 1 minutę temuI megasłaby aktor Cebula.
-
pulkownik • chwilę temu@Darilla chodzący styl i klasa Edyta Zając do Love Island?
-
dida12314 • chwilę temu@Jordi - w piątek w pracy gdzie nie podszedłem do radia to nową piosenkę Grzeszczak puszczali
-
kamol • chwilę temuMnie ciekawi, co z Osaczonym
-
Darilla • chwilę temuNiemniej jednak na oficjalne info o tym czy program się odbędzie musimy poczekać nieco dłużej niż zawsze. Siedzę jak na szpilkach i czekam na jakieś info.