- Forum media2.pl mChat
- Szukaj
-
- Dzisiaj jest 14 kwie 2021, 14:08
- Strefa czasowa UTC+02:00
mChat
Potwierdź
-
kamol • dzisiaj, 12:54Czy to był Sylwester u Lubiczów czy jak?
-
MB89 • dzisiaj, 12:54@Jordi @kamol po prostu TVN chce aby ich produkcje były znane na całym świecie, co gwarantuje Netflix
-
pulkownik • dzisiaj, 12:55@kamol to był program sylwestrowy TVP1
Na YT są fragmenty jak Krawczyk śpiewa "Wróć do mnie" a dr Koziełło z Klanu stawia wódkę Bogumile Wander
-
Trzeciak • 54 min temuWedług ramówki półfinały ESC 2021 mają trwać do 23:00, a Wielki Finał tylko do 24:00. Przy tym ostatnim ciekawe czy to nie błąd TVP, biorąc pod uwagę występ 26 piosenek, występy specjalne i finałowe wyniki.
-
Trzeciak • 53 min temuFakt, że Holendrzy zapowiedzieli, że show nie będzie się przeciągać, jak dwa lata temu w Tel Avivie.
-
Trzeciak • 52 min temuOczywiście 18, 20 i 22 maja nie będzie wielu standardowych pozycji Jedynki w tym czasie.
-
KG2 • 52 min temuFinał w 3 godziny? Ciężko mi w to uwierzyć
-
Trzeciak • 50 min temu@KG2 - 20 lat temu nie takie niemożliwe, tylko wtedy mieliśmy tylko ok. 22-24 uczestników, no i nie było półfinałów.
-
Trzeciak • 48 min temuDobra, ja zmykam i może wieczorem uda mi się coś napisać. To do zobaczenia.
-
KG2 • 45 minut(y) temuSylwia Grzeszczak, Rafał Brzozowski i jakiś chłopak gośćmi w finale Kidsa
-
Manieq • 38 minut(y) temuOj na pewno będzie solidna obsuwa w ramówce - same występy to już dobre 2 godziny, a jeszcze wcisnąć interval act, gości specjalnych, już nie mówiąc o "tłelf pojntsach"... Z 3,5h to będzie przy dobrych wiatrach
-
Manieq • 37 minut(y) temuA, właśnie jak w tym roku wygląda kwestia wizytówek? Nie będzie ich, czy kraje nagrywają je we własnym zakresie? Bo nie chce mi się wierzyć, żeby w dobie restrykcji nagle mieli sprowadzać wszystkich uczestników na nagrywki po Rotterdamie:)
-
KG2 • 35 minut(y) temuBędą na "zielonym ekranie"
-
KG2 • 34 minut(y) temuGłównym motywem będzie ładny podświetlany domek
-
Jordi • 24 minut(y) temuPrzecież dla Sylwii to upokorzenie śpiewać z kimś takim... Mam nadzieję, że oddzielnie będą śpiewać, bo w duecie to będzie kabaret
-
Jordi • 21 minut(y) temuCo do finału ESC nie ma szans, żeby wyrobili się do północy. Dobrze jak do 0:30 się wyrobią to już i tak będzie krótko, bo w ostatnich latach koncert kończył się o 0:45-50, Izrael przegiął, bo do 1:10 było.
-
Jordi • 18 minut(y) temuSemi to nawet do 22:45 mogliby się uwinąć. Piosenki jakby chcieli to by załatwili w godzinę, do tego głosowanie, krótki występ artystyczny i wyniki.
-
Jordi • 13 minut(y) temuNajkrótszy finał ESC ostatniej dekady był w Baku. Już 0:25 skończyli.
-
Tomasz_B • 12 minut(y) temuTy pamiętasz o których godzinach były końce?
-
Karinkabart • 11 minut(y) temuhttps://eurosport.tvn24.pl/io-w-tokio,470/tokio-2020-eurosport-pokaze-igrzyska-olimpijskie-gdzie-ogladac-w-tv-i-internecie,1056796.html
-
Jordi • 9 minut(y) temu@Tomasz_B wrzucone są przecież finały na YT.
-
Jordi • 9 minut(y) temu@Karinkabart o Gonciarz będzie
-
Jordi • 8 minut(y) temu"Tylko w Eurosporcie i na platformach TVN Grupa Discovery polscy widzowie zobaczą każdą sekundę igrzysk, rywalizację o każdy medal i występ każdego sportowca." Nie Kura Sport
-
Alek1224 • 8 minut(y) temuTen co ostatnio tłumaczył fascynacje dziećmi?
-
Jordi • 7 minut(y) temuNie wiem co kto tłumaczył. To ten z Japonii Jutuber.
-
Jordi • 7 minut(y) temuBoże Karol Stopa będzie nas męczyć swoim jęczeniem w tenisie DLACZEGO?
-
Alek1224 • 6 minut(y) temuJa wiem kto to jest Gonciarz.
-
Jordi • 5 minut(y) temuStopa mógłby pójść do Polsatu żadna strata, a tamtejsza redakcja jest marna jak on
-
Alek1224 • 4 minut(y) temuO, WP zostało dziś partnerem PKOL
-
Alek1224 • 2 minut(y) temuSzacunek że prywatna firma