- Forum media2.pl mChat
- Szukaj
-
- Dzisiaj jest 14 kwie 2021, 15:20
- Strefa czasowa UTC+02:00
mChat
Potwierdź
-
m1992 • 29 minut(y) temuPolsat Sport zamienia miejscami transmisje, na głównym PS leci mecz Hurkacza, a koszykówka przeniesiona na PS Extra.
-
Asjata • 28 minut(y) temuCześć
-
pulkownik • 28 minut(y) temuI o ile prawdą jest, że to TVP pierwsza miała program dla śpiewających amatorów (Szansę) tylko... żadna inna telewizja wówczas nie mogła sobie na taki pozwolić
Przez lata była SNS, tyle że rynek zmienił polsatowski Idol. W międzyczasie była Droga do gwiazd, jakieś polsatowskie Muzyczne windy, Mam Talent, XF, MBTM. Więc niech nie pieprzy, że gdyby nie TVP to nikt by nie tańczył i nie śpiewał.
-
Jordi • 27 minut(y) temu@Asjata ja sobie w nocy myślałem i mam wrażenie, że produkcja specjalnie Olce tak bardzo opóźniła KOLEGĘ po tym jak się wygadała
-
Jordi • 27 minut(y) temu@pulkownik dokładnie. Droga do gwiazd była o niebo lepsza od SnS - w SnS zawsze najlepszy był koncert finałowy, a pojedyncze epy to takie nico...
-
pulkownik • 26 minut(y) temuHahah komentarz na Pudlu:
Jest takie okreslenie dla kobiety, ktora dla pieniedzy zrobi wszystko: ida nowakowska. -
Asjata • 26 minut(y) temu@Jordi Podmienili go z Kamilem
A dziś chyba pierwszy porządny blindside i out Nathalii
-
Jordi • 25 minut(y) temu@Asjata no po setce Marcina zacząłem myśleć "a może jednak?" i ciekawe czy będzie bum.
-
Jordi • 25 minut(y) temuOn jest zbyt pewny siebie. Jak Krystian tuż przed wylotem Baśki.
-
Asjata • 25 minut(y) temuTo Igunia zapomniała która stacja dała jej zarobić na chleb?
-
pulkownik • 24 minut(y) temuI jeszcze hit, co ona gada, że tylko w TVP może KAŻDY obejrzeć. KOBITO jest 2021 rok, cyfrowa telewizja, internet, a nie 1993, antena na dachu i 3 stacje.
-
Jordi • 24 minut(y) temuMoże ona nie ma neta kto wie
-
Asjata • 23 minut(y) temu@Jordi I te jego "flirty" z Lui - może na reszcie się odpali jak Natka odpadnie. Na plus to, że Bibuła z Simonem stracą pozycję tam w grupie
-
Jordi • 23 minut(y) temu"a co to jest WIFI?"
-
Jordi • 22 minut(y) temu@Asjata no odpalił w tym tygodniu bardzo Marcin z tymi pseudoromansami.
-
Jordi • 22 minut(y) temuBibucha nawet w filmie ZERO charakteru a dostała świetną rolę do pokazania tego
-
Jordi • 22 minut(y) temuOlka już lepsza była xD
-
Jordi • 20 minut(y) temuAle Ewkę też mogliby wyautować jaka ona jest pusta...
-
Asjata • 20 minut(y) temuPodobno Ewcia dobrze zagrała (według niej samej) xD Ewcia się prześlizgnie kolejne 2 tygodnie chyba xD
-
Jordi • 17 minut(y) temuSzkoda - mogli zamieszać z Sarą i Krystianem. Sara megastraciła dla mnie w ostatnich 2 epach.
-
Jordi • 16 minut(y) temuA Krystian wiadomo...
Polecam pooglądać jego rozmowy na pseudolajwach na Playerze. Liczba obrońców mocno spadnie. Podziwiam produkcję że wychwytuje jego "nadające się do emisji" teksty... Nieźle się czasem muszą namęczyć.
-
Kacper • 13 minut(y) temu@pulkownik no fakt, ale to jednak naziemna ma największą siłę przebicia
-
Asjata • 13 minut(y) temu@Jordi Blokada Sary lub Ewy to byłaby bezpieczna dla niech opcja. Jednak chyba wolą zaryzykować - zobaczymy czy im się to opłaci
-
Jordi • 12 minut(y) temuSzymon chce, bo moim zdaniem Bibucha po wyroczni chciała wylotu Sary.
-
Asjata • 12 minut(y) temuOj - w takim razie Simon chce wylecieć
-
kamol • 7 minut(y) temuPolecam wam Prime Time barrrrrrrdzo <3
-
kamol • 5 minut(y) temuO kurde bele, nie wiedziałem, że to na prawdziwej historii jest oparte
Nie słyszałem nigdy o tym zdarzeniu z 03
-
Jordi • chwilę temu@Asjata za to zgodnie z tym co mówił @pulkownik wyrocznia to było głównie "czy ABC mówi o mnie negatywnie"
-
Jordi • chwilę temuChociaż Krysiu PIERWSZY RAZ zadał sensowne pytanie
-
Karinkabart • chwilę temuHurkacz odpadł z turnieju w Monte-Carlo