- Forum media2.pl mChat
- Szukaj
-
- Dzisiaj jest 20 kwie 2021, 11:50
- Strefa czasowa UTC+02:00
mChat
Potwierdź
-
Tomasz_B • 21 minut(y) temuAle na TVN zawsze jest lepsza oglądalność
-
Jordi • 21 minut(y) temuAle tak samo było z ZW i Szadzią. Szadź Akson wyprodukował na dużo wyższym poziomie.
-
kamol • 21 minut(y) temuBudżet było widać, że dramatycznie niski
-
kamol • 20 minut(y) temuPewnie dlatego Polsat 90% seriali produkuje teraz samodzielnie - Polot i TFP
-
Jordi • 20 minut(y) temuWykopy już znalazły. Kuba zna się Luizą
-
Jordi • 19 minut(y) temuMają foty na insta z połowy 2020 razem.
-
m1992 • 19 minut(y) temuMorawiecki ma się szczepić Astrą.
-
semperadastra • 18 minut(y) temuJakoś dziwnie mała ta Warszawa xD
-
Hot Heart • 17 minut(y) temu@kamol oby przy drugim sezonie Matejko sypnęli kasą
Bo budżet widać tylko przy Kowalskich xD
-
Trzeciak • 14 minut(y) temu@Tomasz_B - nie do końca, bo wiele wskazuje na to, że Australia będzie jednym z nielicznych krajów przy którym ujrzymy występ nagrany wcześniej. Większość reprezentantów prawdopodobnie wystąpi na żywo i na miejscu w Rotterdamie.
-
Jordi • 13 minut(y) temu@Hot Heart ja jestem załamany Ławrynowiczem... Jeśli ma tę rolę co myślę to OMG NIE...
-
kamol • 12 minut(y) temuA kogo mają grać Śleszyńska i Kasprzyk?
-
Jordi • 11 minut(y) temuKasprzyk dobrą rolę ma bo raczej to ta co myślę. Śleszyńska nie wiem. Ale Ławrynowicz... nie mam nic do niego jako aktora, ale on TOTALNIE mi nie pasi jeśli dostanie tę rolę co myślę
-
kamol • 10 minut(y) temuBo matki Matejko chyba w 2 sezonie nie ma jeszcze?
-
kamol • 10 minut(y) temuA Ławrynowicz to chyba nowy pupilek Polsatu XD wszędzie go wciskają
-
Jordi • 9 minut(y) temuJezu rola geja z Poślubić Milionera to był DRESZCZ ŻENADY...
-
kamol • 9 minut(y) temuXDXDXD i on chciał zostać bi dla kasy
tak się nie da... Filmu nie widziałem, ale recenzję Sfilmowanych i po prostu koszmar XDDDDDD ale kopalnia beki przynajmniej
-
Jordi • 8 minut(y) temuTak Norowicz podrywał 85-letnią
-
ali_cia • 8 minut(y) temu"Mamy to" tylko 6 epów? Ogólnie przeciętniak, ale w poprzednim odcinku (5) Matylda Damięcka miała rewelacyjny epizod.
-
Jordi • 8 minut(y) temuTaka Olszówka też głupia rola, ale z niej można było się zaśmiać chociaż lekko xD
-
Jordi • 7 minut(y) temu@ali_cia też się zdziwiłem, bo gadano o 10 jak zapowiedzieli. Chyba zobaczyli co za siet i skasowali
-
kamol • 7 minut(y) temu@Jordi, albo Foremniakowa - Lepiej płakać w Mercedesie, niż w PKS-ie!!!!!! <3
-
Jordi • 7 minut(y) temu@kamol Forema była dobra jak z Mam Talent
-
kamol • 7 minut(y) temuTVN skraca seriale - UU5 też niby miało mieć 9 epów, a zrobią tylko 6. No i wycięli wątek gejowski, kolejny raz z jakiegoś serialu XD
-
kamol • 6 minut(y) temu"Mamy to" słabe, "Misja" też za ciekawie się nie zapowiada
-
ali_cia • 5 minut(y) temu@Jordi @kamol Trochę to dziwne, bo "UU" i "Mamy To" to będą projekty raczej tylko na Player - to co im szkodzi wyemitować wszystko co mają nagrane?
-
ali_cia • 5 minut(y) temuA btw UU5 jest po prostu koszmarnie nudne
-
Tomasz_B • 3 minut(y) temuO Matylda Damięcki
-
Jordi • chwilę temu@kamol wyemitują, a nie zrobią - to różnica
-
Tomasz_B • chwilę temuW NW kiedyś do USA wyleciała i już o niej wszyscy tam zapomnieli