- Forum media2.pl mChat
- Szukaj
-
- Dzisiaj jest 18 kwie 2021, 23:46
- Strefa czasowa UTC+02:00
mChat
Potwierdź
-
Alek1224 • 45 minut(y) temuNo i tam piszą że Liga Mistrzów to najważniejsze rozgrywki ale że powinna być reforma zatwierdzona
-
Jordi • 44 minut(y) temuI zaraz finał.
-
Tomasz_B • 44 minut(y) temuJaka reforma? Ta bzdura co ma wejść? Że bez grup itd.?
-
Jordi • 44 minut(y) temu@Alek1224 na miejscu mniejszych krajów bym się zbuntował i ich olał te uefy srefy. Nie może być tak, że ktoś ma awans od razu bo ma kasę...
-
Jordi • 42 minut(y) temuNo i pytanie czy znowu w programie 3/3 dali dobrych złych czy nie? Jak tak to wygrają uczestniczki. Jak nie to wygra "paznokciara"
-
Alek1224 • 42 minut(y) temuCzyli wygląda to tak że ktoś z dużych gigantów puścił dziś przeciek do mediów żeby w burdelu to znaczy w UEFA był pożar i na pewno jutro na KW działacze zagłosowali za
-
Jordi • 41 minut(y) temuJednak 3/3 WYGRAŁY!
-
Jordi • 40 minut(y) temuPojadą na Karaiby z tego co zrozumiałem.
-
Ogorek • 39 minut(y) temu@Jordi Fajne to, dużo lepsze niż na WP
-
Jordi • 39 minut(y) temu@Ogorek mówiłem
-
MaciejOlek • 38 minut(y) temuNo to Jordi witaj w teamie, bo ja też oglądam UK i też mi przypadło do gustu.
-
Tomaldo Banjo • 38 minut(y) temuNie wiem, czy taki Messi lub Ronaldo będą ryzykować bana na grę gdziekolwiek
-
Jordi • 38 minut(y) temuI na końcu plansza produkcja Thames i Naked należące do Fremantle. Dla BBC we współpracy z CJE&M - twórcą formatu z Korei największym medialnym koncernem tamtejszym
-
Tomaldo Banjo • 37 minut(y) temubo UEFA i FIFA grożą banem totalnym
-
Jordi • 36 minut(y) temuNo szybko zleciały te dwa odcinki.
-
Jordi • 36 minut(y) temuNiewymagający specjalnego myślenia format, który jak jest dobrze zrobiony, daje całkiem sporo frajdy
-
Jordi • 35 minut(y) temuU nas TVN mógłby go dać w poniedziałki lub środy o 21:30, a Polsat we wtorki lub piątki po 20:00. Zresztą dla mnie ten format bardziej pasuje do Polsatu.
-
Jordi • 34 minut(y) temuByle nie kura, bo Brzoza poprowadzi, a panel to będą gwiazdki Kury czyli murowana totalna wielka klapa dekady...
-
Jordi • 34 minut(y) temuAle BBC super trafiło z doborem osób do panelu
-
Tomasz_B • 31 minut(y) temuNudy ten wyścig
-
Jordi • 31 minut(y) temuNa Insta HP jest scena z jutrzejszego epa i Bibucha na cały Hotel "ja pier....ę"
-
Tomasz_B • 30 minut(y) temuCo to bibucha
-
Jordi • 30 minut(y) temuI lektor "Olka płonie, alarm przeciwpożarowy"
-
Jordi • 30 minut(y) temu@Tomasz_B Bogusława vel. Bibi vel. Bibucha.
-
Tomasz_B • 28 minut(y) temuO jaka ładna dziewucha
-
Ogorek • 21 minut(y) temuReal remis a Atletico wygrało
-
Tomasz_B • 10 minut(y) temuWalka tam pomiędzy 4 teamami ładna
-
Ogorek • 8 minut(y) temuPalou!
-
Ogorek • 7 minut(y) temuPadło im na chwilę ale na szczęście po wyścigu
-
KG2 • 5 minut(y) temuUsta Usta bardzo słabe. Włączyłem pierwszy odcinek poprzedniej serii i nie dotrwałem do końca