- Forum media2.pl mChat
- Szukaj
-
- Dzisiaj jest 15 kwie 2021, 11:01
- Strefa czasowa UTC+02:00
mChat
Potwierdź
-
Joker • 33 minut(y) temuNasi Komuniści z pisu są dobrzy ale z opozycji to nie
-
jas06 • 32 minut(y) temuPrzyznaje się do tego, że #MuremZaBodnarem
-
Adam d • 32 minut(y) temu@Joker No faktycznie jest, na pozycji 157, na razie brak uprawnień.
-
Jordi • 32 minut(y) temu@Pepek94 nikt nie udaje, że nie ma. Ale to w PiS jest ich największa, totalna obłuda pod tym względem...
-
jas06 • 31 minut(y) temu@Pepek94 A wasz Piotrowicz nie przeszkadzał?
-
Kamilo • 29 minut(y) temuZ drugiej strony, jak długo jeszcze miałby być Bodnar?
-
Jordi • 29 minut(y) temuTSUE wydało opinię o nowych izbach SN. Zjechali je totalnie
-
Pepek94 • 28 minut(y) temuNo to się szykuje na 19:26/19:30 na paski. Proponowane paski dla TVP to m. in. "Komuniści bronią Bodnara", "TSUE niszczy prawa człowieka".
-
MB89 • 27 minut(y) temuLudzie nie kłóćcie się który komuch jest lepszy, tu od władzy trzeba odsunąć cały PO-PIS bo to jedne wielkie g..no. które od 2005 roku zatruwa całą Polskę, dzieląc ją sobie. Jedyną szansą na normalność jest Hołownia.
-
Manieq • 26 minut(y) temuGłos ws. wyroku zabiera teraz Marszałek Senatu Grodzki
-
Pepek94 • 25 minut(y) temuKilkunastoletnie rządu POPiS-u. No cóż. Lewica, Konfa i Hołownia chcą się rozliczyć z kilkunastoletnich rządów POPiS-u.
-
Pepek94 • 24 minut(y) temuGdyby Jaki i Kempa odeszliby do frakcji Tożsamość i Demokracja, to co wtedy będzie?
-
jas06 • 24 minut(y) temuNo ja nie wiem kto jest nadzieją. Na pewno nie ja
-
Joker • 23 minut(y) temu@Adam d Sprawdzałem i działa
-
Manieq • 22 minut(y) temu@Pepek94 Oni z tożsamością i demokracją mają tyle wspólnego co bracia Karnowscy z rzetelnym dziennikarstwem. Gdyby coś takiego się stało, to ludzie rozjechaliby ich totalnie
-
jas06 • 22 minut(y) temuNie dość że szczepienia idą nam jak ślimak, to jeszcze to z dzisiaj...
-
Pepek94 • 21 minut(y) temuPonad 21 tysiaków nowych przypadków, 682 zgony.
-
Pepek94 • 20 minut(y) temuTV Republika będzie nazywać Bodnara pseudo-Rzecznikiem Praw Obywatelskich.
-
Manieq • 19 minut(y) temu@Pepek94 Jak i inne media na kroplówce władzy. Nie odkryłeś Ameryki
-
Alek1224 • 19 minut(y) temuNie wyobrażacie sobie kto napisał duży i dość gorzki list otwarty w sprawie filmu Prime Time.
-
Kamilo • 19 minut(y) temuJa nie.
-
Lupus28 • 18 minut(y) temu@Alek1224 ktoś podawał link niedawno
-
Jordi • 18 minut(y) temuHaha widzę, że Ewka i jej rżenie dobiło nie tylko mnie
-
Pepek94 • 17 minut(y) temuG. Braun dostał bana na bieżącym posiedzeniu Sejmu wczoraj za to, że nie chciał założyć maseczki.
-
DAWIDKI • 17 minut(y) temu@Pepek94 Lewica to taki PiSbis, Konfa jako jedyna broni nielegalnych nalotów w 100%, Hołownia to tratwa ratunkowa PO
-
Alek1224 • 16 minut(y) temuOtóż napisał człowiek który 18 lat temu włamał się do TVP. https://inpoland.today/list-otwarty-do-producentow-i-dystrybutorow-filmu-prime-time/
-
Pepek94 • 14 minut(y) temuMuzeum IV RP będzie rozbudowane. Zaliczy Śmiszka do grona orientacji w liczbie mnogiej zaczynającej na literę H.
-
MB89 • 13 minut(y) temu@DAWIDKI Konfederacja to dla mnie mały PIS
-
Pepek94 • 10 minut(y) temuJak mawia dr Plama: "Jestem bezwzględnie... inteligentny."
-
DAWIDKI • chwilę temu@MB89 a której partii posłowie poszli kontrolować sanepid/policję? Żadna