- Forum media2.pl mChat
- Szukaj
-
- Dzisiaj jest 21 kwie 2021, 17:19
- Strefa czasowa UTC+02:00
mChat
Potwierdź
-
Trzeciak • 47 minut(y) temu@Tomasz_B - no 40 proc. tyle ile ma pewien napój na "V".
-
TheLuckySeven • 47 minut(y) temuA tak w ogóle, to w napisach końcowych Koła zauważyłem, że za scenariusz odpowiada niejaki Piotr Gumulec. Czy to nie jest przypadkiem ten sam który prowadził polskie "Take Me Out"?
-
Tomasz_B • 47 minut(y) temuVmax
-
Kamil1998 • 45 minut(y) temu@Trzeciak Ja mówię że jakbym był w KF to w finale minimum 20K chce.
-
Trzeciak • 44 minut(y) temu@Kamil1998 - a mnie ucieszy każda kwota - nawet 10 000 zł.
-
Tomasz_B • 44 minut(y) temuA kiedy startujecie?
-
TheLuckySeven • 44 minut(y) temu@Trzeciak +1
-
Ogorek • 44 minut(y) temu@Trzeciak Vodka
-
Kamil1998 • 43 minut(y) temu@Trzeciak Czyli wyszedł na pazernego...
-
Ogorek • 42 minut(y) temuSnooker switch z ES2 na ES1, Trump 9-3 prowadzi
-
Kamil1998 • 41 minut(y) temuMiałem napisać, że ja wyszedłem. Nie będę startować bo bym chyba nie zniósł pajacowania prowadzącego, zresztą tam trudno się dostać.
-
TheLuckySeven • 40 minut(y) temu@Trzeciak A co do Wheel of Fortune, to chciałbym, aby i nasze Koło miało tak obfite nagrody rzeczowe, aniżeli jakieś nikomu niepotrzebne sztućce, porcelana, maszynka do mięsa czy cokolwiek, co już większość osób ma w swoim domu
-
Kamil1998 • 39 minut(y) temuNp. meble albo sprzęt AGD. Wycieczka czy pobyt w spa też byłby ok.
-
Ogorek • 38 minut(y) temuTa ostatnia nagroda była raz na początku Koła po reaktywacji na kole finałowym nawet
-
Kamil1998 • 38 minut(y) temuAlbo bon podarunkowy do Biedry czy Kaufu.
-
Trzeciak • 38 minut(y) temu@Kamil1998 - było w "Gotowych do gotowania! Start!" Rogalskiej.
-
Kamil1998 • 37 minut(y) temuAle w KF też mógłby być. Oglądałem ten program, bardzo lubię.
-
TheLuckySeven • 33 minut(y) temuProblem w tym, że przynajmniej na razie Koło nie ma jakichś powalających sponsorów, bo głownie są tam Phillipiak i Alexander. Jeżeli pojawią się lepsi sponsorzy, to będą lepsze nagrody, a Koło ma podstawy ku temu, by przyciągnąć sponsorów
-
Kisik94 • 32 minut(y) temuOgorek, chyba jeden z lepszych finiszy Strzały
-
Ogorek • 31 minut(y) temuNo i fajnie
-
Kisik94 • 29 minut(y) temuRoglic się odrobinę podpalił w debiucie, a Alaphilippe ma kosmiczne statystyki w tym wyścigu
-
KG2 • 17 minut(y) temuScena w Ahoy Rotterdam wygląda na olbrzymią
A jeszcze budują
-
KG2 • 17 minut(y) temuEkran gigantyczny
-
Trzeciak • 17 minut(y) temu@TheLuckySeven - przede wszystkim odchodzi się od nagród rzeczowych w teleturniejach. Po co komu samochód, skoro lepszy i bardziej pasujący można kupić za przynajmniej 40 000 zł, a za obecną główną nagrodę już taki na wypasie.
-
Trzeciak • 15 minut(y) temu@KG2 - taka prawda, że Ahoy Rotterdam to jedna z największych hal, jaka w ostatnich latach gościła ESC.
-
Trzeciak • 10 minut(y) temuSuperLiga szybko mocno zaczęła się kruszyć. A nie mówiłem, że ten pomysł zaczyna upadać?
-
Ogorek • 10 minut(y) temuNo i fajnie
-
Ogorek • 5 minut(y) temuTrump wygrał 10-4
-
Tomasz_B • 4 minut(y) temuJa dopiero dziś ogarnąłem jaki on młody
-
Tomasz_B • 4 minut(y) temuA się wydaje jakby od zawsze grał