- Forum media2.pl mChat
- Szukaj
-
- Dzisiaj jest 17 kwie 2021, 21:47
- Strefa czasowa UTC+02:00
mChat
Potwierdź
-
Manieq • 8 minut(y) temu@Lupus28 I na Pudelka za ewentualny "skandaliczny" nagłówek, nie zapomnijmy
-
KG2 • 8 minut(y) temuDuet z Ralphem Kaminskim
-
Alek1224 • 8 minut(y) temu@Lupus28 - NIEMCÓW IRYTUJE POLSKA PIOSENKA!!
-
Lupus28 • 8 minut(y) temuJuż widzę te paski
-
KG2 • 7 minut(y) temuTymczasem Niemcy "I Don't Feel Hate"
-
annawoj1104 • 7 minut(y) temurealnie to on nie wyjdzie z półfinału
-
Ogorek • 7 minut(y) temuProszę, wersja z Danuśką
https://pasek-tvpis.pl/p/tvpis9ab71f.jpg
-
Darilla • 6 minut(y) temu@annawoj1104 póki co jesteśmy na 11 miejscu u buków, oczywiście w półfinale
-
Jordi • 6 minut(y) temu@annawoj1104 fajerwerki, deszcz złoty, ognie, grafika 3D, tancerze fruwający wręcz... Nic nie pomoże jak Brzoza będzie TAK MDŁY I ŻADEN jak dzisiaj...
-
annawoj1104 • 6 minut(y) temuzawsze dobrze obstawiam z Groome choć tylu krzyczało ze wyjdzie mówiłam ze nie wyjdzie
-
Lupus28 • 4 minut(y) temu@annawoj1104 nigdy nie zrozumiem tego hype'u na Gromalę
-
Tomasz_B • 4 minut(y) temuOgórek, ronnie już ma q do 2 rundy
-
Lupus28 • 4 minut(y) temuNiczym nie wyróżniający się utwór, a wykonanie przemilczmy
-
Ogorek • 3 minut(y) temuWidzę
-
Lupus28 • 3 minut(y) temuI wężowe ręce
-
Jordi • 3 minut(y) temuGromala moim zdaniem by przeszedł, ale Łukasz nawalił wokalnie, Smuga nawalił reżysersko, był jeden wielki chaos
-
annawoj1104 • 3 minut(y) temu@Lupus28 ale ten wąż to zaraz po futrze Piaska w moim zestawieniu
-
pulkownik • 3 minut(y) temuNo ja po tym jak w TZG słyszałem w studio na żywo tego Lucasa przed Eurowizją to już wiedziałem że będzie cienko xD
-
Jordi • 3 minut(y) temu@pulkownik dokładnie miałem to samo. Po TzG potężne obawy... No i niestety...
-
Ogorek • 3 minut(y) temuA potem ten wąż z Eurowizji wlazł do studia 19:26 i tam pozostał
-
pulkownik • 2 minut(y) temu@Jordi w studiu brzmiało to jeszcze bardziej słabo
-
pulkownik • 2 minut(y) temu@annawoj1104 futro, wąż i dziwkarska sukienka Tatiany xD
-
Jordi • 2 minut(y) temu@pulkownik
-
annawoj1104 • 1 minutę temu@pulkownik TOP3 normalnie
-
Tomasz_B • 1 minutę temu10 4
-
pulkownik • 1 minutę temuW ogóle my mamy jakieś dziwne historie na Eurowizji. Jak nie śmierć bliskiej osoby Okupnik przed występem, to choroba Górniak, jakieś dziwne zaklęcia w Sixteen, a to jurorka się pomyliła z punktacją. BIEDNEMU WIATR W OCZY CAŁE ŻYCIE
-
Jordi • 1 minutę temuA jeśli chodzi o pomysł na występ to największy cringe miałem na MARTINIE FICZU wtedy jeszcze Marcinie Mrozińskim
-
Ogorek • chwilę temu@pulkownik Jeszcze Tul i mikrofon
-
pulkownik • chwilę temu@Jordi Jezu, to było tragiczne, nie wiem co autor miał na myśli. @Ogorek taak + Lidka Kopania z zapaleniem krtani.
-
Jordi • chwilę temuMyślałem sobie "biedna Europa ma WTF oglądając to".