- Forum media2.pl mChat
- Szukaj
-
- Dzisiaj jest 13 kwie 2021, 22:36
- Strefa czasowa UTC+02:00
mChat
Potwierdź
-
donixxx • 12 minut(y) temu@Jordi ale nie wiadomo czy z decyzji Simona i Bibi czy z parowania
-
Kamil1998 • 12 minut(y) temuTo dlaczego twierdzisz, że Baśka jest stara? Fajnie wyszła na zdjęciu.
-
Jordi • 12 minut(y) temu@donixxx no właśnie nie wiadomo. Znaczy no raczej wszyscy spodziewają się wylotu pani bez rozumku
-
Jordi • 11 minut(y) temuAle prócz niej ciekawe są dywagacje kto poleci.
-
kacper3100 • 11 minut(y) temu@Kamil1998 ja ogólnie to lubię ziemniaki z powidłami, także ten
-
donixxx • 10 minut(y) temu@Jordi może będzie wymiana jednej uczestniczki na jedną powracającą a Ewa odpadnie normalnie z RR
-
Kamil1998 • 10 minut(y) temu@kacper3100 Nie kumam.
-
Jordi • 9 minut(y) temuAle serio mogliby się bardziej pilnować z tej produkcji i Klaudia też. A nie ludzie po strojach butach widzą kto jest na ostatnim RR
-
kacper3100 • 9 minut(y) temu@Kamil1998 musisz najeść się dużo makaronu bolcowego z propanem i butanem. Zrozumiesz wtedy nawet fizykę kwantową
-
Kamil1998 • 8 minut(y) temuCzłowieku, boję się Ciebie.
-
dawidwodz • 8 minut(y) temua kto został Wojownikem Ninja
-
donixxx • 8 minut(y) temu@Jordi właśnie pod strojach dziewczyn widać że z obecnych 6 uczestniczek w tym finałowym RR będzie 1-2
-
Ogorek • 7 minut(y) temu@dawidwodz Nikt, ale Last Man Standing został Sebastian Kasprzyk
-
Jordi • 7 minut(y) temu@donixxx nom. Widzę dwie moim zdaniem.
-
donixxx • 6 minut(y) temu@Jordi ja za to tylko 1
-
Jordi • 6 minut(y) temuZ wykopu "Marcin to najbardziej pozytywny świr tej edycji". Odpowiedź "Szymon też byłby mega gdyby nie ta jego gęś"
-
Damianou18 • 6 minut(y) temuNo to zostało już tylko 20 minut meczu w Paryżu
-
annawoj1104 • 6 minut(y) temu@Jordi
-
Ogorek • 6 minut(y) temu@Jordi
-
annawoj1104 • 5 minut(y) temuale to fakt ta Bibi jest taką nudziarą że nie da sie jej oglądac młoda dziewczyna bez jakiegolowiek życia w sobie
-
Jordi • 5 minut(y) temuSTARA CZAISZ?
-
Ogorek • 4 minut(y) temunoooooo
-
Jordi • 4 minut(y) temuOna to już z 20 razy w tej edycji zapodała, a sama stara to w każdym epie prawie
-
donixxx • 3 minut(y) temu@Jordi gdyby nie Simon to nie wiem czy by się utrzymała długo
-
kamol • 3 minut(y) temuBaśka Kwarc sprawia wrażenie agresywnej, czytałem, że lepiej do niej nie podchodzić, bo szarpie się i wyzywa XD A jej wizerunek to była po prostu dobra reżyseria i gra aktorska, choć nie powiem, lubiłem to oglądać czasem
-
Jordi • 1 minutę temuHaha "Wiem, czemu każde RR jest w inny dzień. Bo jakby było zawsze w ten sam to ludzie tylko wtedy by włączali i oglądali, bo tam nic się nie dzieje". Odpowiedź "nawet z podsumowań zrezygnowali, bo NIE MA czego podsumowywać"
-
Kamil1998 • 1 minutę temuAle minęło sporo czasu. Lubiłem oglądać jej blog ale to nie znaczy, że jestem fanem jej działań obecnych, ludzie.
-
Alek1224 • chwilę temuTych dzbanów od Friza nie chcę oglądać
-
Jordi • chwilę temuI ludzie widzą że jak Krzysiek ewidentnie schudł, tak Bibucha od 1 epa przytyła wyraźnie xD
-
Karinkabart • chwilę temuWojewódzki o "cudzie życia”