- Forum media2.pl mChat
- Szukaj
-
- Dzisiaj jest 11 kwie 2021, 12:06
- Strefa czasowa UTC+02:00
mChat
Potwierdź
-
bucik11 • dzisiaj, 10:36Fajnie byłoby zobaczyć w jury "Mam Talent" Janka Klimenta, ale raczej to jest nie możliwe z powodu Polsatowskiego "Tańca z Gwiazdami"
-
pulkownik • dzisiaj, 10:37haha, Drzyzga o mało nie powiedziała "Tańca z Gwiazdami", ale się szybko zreflektowała
-
kamil2505 • dzisiaj, 10:40Ja mam nadzieję, że od maja znów będzie można chodzić bez masek na zewnątrz.
-
Kamilo • dzisiaj, 10:42
-
FelciakPL • dzisiaj, 10:42Nagrywam teraz reklamy z I LOVE RADIO.
-
dida12314 • dzisiaj, 10:44@kamil2505 - ja to bym był za powrotem do obostrzeń regionalnych (w powiatach).
-
Jordi • dzisiaj, 10:44Madzia wczoraj poznała Luizę z HP i się śmiały, że czarny charakter bo się na czarno ubrała
-
dida12314 • dzisiaj, 10:44Przynajmniej u siebie nie musiałem mieć na zewnątrz maseczki
-
Kamilo • dzisiaj, 10:45Będzie opalenizna w łatki
-
FelciakPL • dzisiaj, 11:02Urszula Dudziak w DDTVN o życiu na Zanzibarze.
-
Karol • 55 min temuJa maseczki na ulicy absolutnie nie zakładam. To po prostu daremne.
-
Karol • 53 min temuWczoraj wyszedłem z dzieckiem na 5,5-kilometrowy spacer przez miasto, ale lekkimi odludziami. Potem sąsiadka mnie zjebała, że pod blok wróciłem bez maski. Odpowiedziałem, żeby sama założyła maseczkę i wzięła 17kg dzieciaczka na ręce, w szczerym słońcu, gdy tylko ten się zmęczy
-
Tomasz_B • 33 minut(y) temuNo ja też teraz byłem i maseczki w najlepszym wypadku na brodzie
-
Tomasz_B • 32 minut(y) temuJa sam w kieszeni
-
Tomaldo Banjo • 28 minut(y) temuI dzięki temu będzie pandemia do przyszłego roku
-
Kamil1998 • 26 minut(y) temuA jaki to problem nosić maskę? Można mieć odkryty nos i oddychać.
-
dida12314 • 19 minut(y) temuFajna ta hulajnoga? https://mi-home.pl/inteligentne-urzadzenia/mi-electric-scooter-1s?utm_source=ceneo&utm_medium=referral
-
kamil2505 • 16 minut(y) temuJa codziennie jeżdżę rowerem - 3km w jedną i 3km w drugą stronę. I też z maską. Są opinie, że noszenie masek na zewnątrz nic nie daje. Problemem jest po prostu to, że jeżeli nie będzie zakazu noszenia masek na zewnątrz to znów będą problemy również z maskami w sklepach, urzędach, itp. Więc utrzymywane jest noszenie masek również na zewnątrz. Ale zbliżają się ciepłe dni i nie wyobrażam sobie w upale poginać na rowerze z maską na twarzy.
-
dida12314 • 7 minut(y) temuKoty na TVP1 liderem pasma
-
semperadastra • 6 minut(y) temuNormalne oddychanie i czerpanie świeżego powietrza też jest ważne dla zdrowia, a niestety w maseczce się nie da
-
Tomasz_B • 5 minut(y) temuI rusza najcięższa kategoria na ME u kobit
eurosport2
-
dida12314 • 5 minut(y) temuA nasi wczoraj jak?
-
Tomasz_B • 4 minut(y) temuArsen srebro w podrzucie
-
kamil2505 • 4 minut(y) temu@Karol ja ostatnio pomagałem w przeprowadzce - przenosiłem meble z 4. piętra na inne 4. piętro. W maseczce było to wyjątkowo trudne.
-
dida12314 • 4 minut(y) temuAle w dwuboju lipa?
-
Tomasz_B • 4 minut(y) temuNo gorzej
-
dida12314 • 4 minut(y) temuKarol Robak mistrzem Europy w taekwondo !!!
-
Alek1224 • 3 minut(y) temuBrąz na wiosłach
-
Matig15000 • 2 minut(y) temu
-
dida12314 • 1 minutę temuA co sądzicie o hulajnogach elektrycznych? Lepiej rower kupić czy taką hulajnogę?