- Forum media2.pl mChat
- Szukaj
-
- Dzisiaj jest 16 kwie 2021, 15:41
- Strefa czasowa UTC+02:00
mChat
Potwierdź
-
Manieq • 46 minut(y) temu@pulkownik Bo "Kasta" zastąpiła "Koronę Królów" - jedyną taką naprawdę misyjną produkcję POKAZUJĄCĄ PRAWDĘ HISTORYCZNĄ KTÓREJ BOI SIĘ OPOZYCJA
-
Kamil1998 • 46 minut(y) temuKlan i Kasta niech sobie lecą. Lepsze produkcje niż te Islandy i inne Hotele Paradajsy itp.
-
Tomasz_B • 46 minut(y) temuTo nawet mi się o oczy obily
-
Jordi • 45 minut(y) temuAle jak ona to zagrała, jeszcze czajniczkiem ruszała, żeby kropelki NIEISTNIEJĄCE spadły do filiżanki
-
Tomasz_B • 45 minut(y) temu
-
pulkownik • 45 minut(y) temu@Manieq powiedzmy to wprost, Kaczyńskiego przodkiem jest Kazimierz Wielki!
-
Manieq • 43 minut(y) temu@pulkownik A praprzodkiem Fiony i Czarusia jest kotka samej Kleopatry, która z kolei miała kuzynkę na terenach dzisiejszej Polski! Takich faktów nie zamilczycie!
-
Medyk24 • 42 minut(y) temuTeraz to w Klanie na bogato, nawet w klozecie jest woda, o czym od razu muszą się pochwalić zbliżeniem kamery na ten element
-
Manieq • 41 minut(y) temu@Medyk24 A gdzie uzdolniony duet taneczno-muzyczny Ogórek&Katalizator?
-
FelciakPL • 40 minut(y) temu@Manieq Nadal ten duet leci na TVP Info w weekendy o 8:30.
-
Manieq • 40 minut(y) temu@FelciakPL Ja się pytam o avatar @Medyka, nie o to czy dalej lśnią swoimi facjatami w telewizorni
-
Medyk24 • 37 minut(y) temu@Manieq, jakoś mi się przejedli, a chciałem się dopasować mimiką Violetty Hu do Pani Danusi Ha 2 piętra wyżej na chacie.
-
pulkownik • 37 minut(y) temuHahahahaha
-
Karol • 36 minut(y) temuJakieś propozycje co do Arcymistrzów Mediów?
-
Manieq • 36 minut(y) temu@Medyk24 Rzeczywiście, same piękne damy. Tylko nie atakujcie proszę wzrokiem
-
Kamil1998 • 36 minut(y) temuPewnie Ogorek i Trzeciak.
-
Medyk24 • 32 minut(y) temu@Manieq ...i brwiami
-
Kamil1998 • 31 minut(y) temuVioletta to najmocniejsze ogniwo B2.
-
FelciakPL • 30 minut(y) temuWitajcie
-
Kamil1998 • 30 minut(y) temuJuż nie pani Dorota.
-
TVP8Polska • 30 minut(y) temuPopieram PiS.
-
Tomasz_B • 25 minut(y) temu@TVP8Polska
-
FelciakPL • 22 minut(y) temuWidzę, że kolega co popiera rząd, to fajny film zrobił: https://www.youtube.com/watch?v=jBjgsO8BCBU
-
TVP8Polska • 20 minut(y) temuŻartowałem.
-
Kamil1998 • 19 minut(y) temuAlan Andersz w punkt podsumował sytuację.
-
TVP8Polska • 17 minut(y) temuA, i wszystko, co napisałem z emotką
jest żartem.
-
FelciakPL • 16 minut(y) temu@TVP8Polska Nie jestem przecież głuchy.
-
Alek1224 • 10 minut(y) temuZnowu Bottas i Hamilton najlepsi w 2 treningu. Na 3 miejscu Pierre Gasly
-
DaMiAn1998 • 8 minut(y) temu@Jordi Miłosz to mąż Bożenki, z którym ma dwójkę dzieci (zaraz będzie trójka). Mieszkają razem w Miłoszewie, gdzie sobie kupili dom. Miłosz jest znanym operatorem kamery oraz ostatnio pisał scenariusz o miłości PsychoKlaudii do Perukarza. I najważniejsze to z Miłoszem Bożenka straciła DZIEWICTWO w bardzo znanej scenie https://www.youtube.com/watch?v=KLK6iIg4RHc
-
Kamil1998 • 5 minut(y) temuJest tutaj jakiś komputerowiec?