- Forum media2.pl mChat
- Szukaj
-
- Dzisiaj jest 19 kwie 2021, 21:39
- Strefa czasowa UTC+02:00
mChat
Potwierdź
-
annawoj1104 • 7 minut(y) temu@Jordi a Hubercik ponoc za pytania co produkcja na to ze Olka i Michał byli parą bany daje na Insta
-
Jordi • 7 minut(y) temu@Trzeciak Nasz Nowy Dom to ma już kilkanaście sezonów
-
Parowka09 • 7 minut(y) temuChyba TVN przyciął pieniądze na "Milionerów" i wygrane są nędzne, jak na ten teleturniej.
-
Asjata • 7 minut(y) temu@Jordi No jeszcze Justyna i Karina - i w jednej Krzysiek mocno się zakochał i podobno są do teraz razem
-
pulkownik • 7 minut(y) temu@MB89 dzięki
-
Trzeciak • 6 minut(y) temu@Ogorek - marnym pocieszeniem, a raczej głupim dowartościowaniem jest to, że takie cringefesty w polskich telewizjach zdarzają sie dużooooooo rzadziej.
-
annawoj1104 • 6 minut(y) temu@Asjata kto sie zakochał?
-
Jordi • 6 minut(y) temu@Asjata kto?
-
Asjata • 6 minut(y) temuDopisałem
-
pulkownik • 6 minut(y) temuLiczyłem że zmienią czołówkę Totalnej - jest dramatyczna xD
-
Ogorek • 6 minut(y) temu@Trzeciak Patrząc na Ekstraklasę, no nie wiem
-
Parowka09 • 6 minut(y) temuW kwietniu chyba jeszcze nie padła wygrana 40 000 złotych. Już w "VB" są większe wygrane niż w "Milionerach".
-
N-O-R-O-N • 6 minut(y) temuWszystkiego najlepszego dla @atomówki i @pulkownika
-
annawoj1104 • 5 minut(y) temuo Krzychu no i dobrze
-
Jordi • 5 minut(y) temuAle nie ma babek tych nowych w Zako.
-
Trzeciak • 5 minut(y) temu@Ogorek - nie no, piszemy o kontentach "własnych" telewizji, a nie o tramsmisjach sportowych.
-
Asjata • 5 minut(y) temu@Jordi Chyba jeszcze nie mogą się ujawnić w takim wypadku
-
N-O-R-O-N • 5 minut(y) temuNo właśnie nie pamiętam kiedy ostatnio u Huberta była wygrana powyżej 40 tysi
-
Ogorek • 5 minut(y) temu@Trzeciak OK
-
Jordi • 5 minut(y) temu@Asjata no Kuba w masce latał xD
-
Jordi • 4 minut(y) temuPuściłem sobie ICSYV2 gdzie babka z Girls Aloud ma taki akcent że wszyscy zrozumieli Wank a nie Wink
-
Asjata • 2 minut(y) temuW ogóle w ICSYV UK jest Amanda Holden - uwielbiamy prawie, ze Idę N. w UK
-
Kamilo • 2 minut(y) temuDzisiaj Dzień Czosnku.
-
Jordi • 2 minut(y) temu@Asjata ona tam jest fajna. Pseudodamula
-
Jordi • 1 minutę temuAle fakt Jimmy i Alison ją niszczą osobowościami
Jimmy kąśliwymi tekstami, a Alison rży pół epa
-
Asjata • 1 minutę temuZa to Allison
-
Jordi • 1 minutę temu@Asjata widziałeś?
-
Jordi • chwilę temuUważam, że to najlepiej zrobiona wersja poza Koreą póki co
-
Jordi • chwilę temuAle tu OGROMNIE dużo zrobił casting. Panel jest super, prowadzący okej, fajni uczestnicy.
-
Jordi • chwilę temuA wiemy jak Fremantle leży i kwiczy z castingami w PL