- Forum media2.pl mChat
- Szukaj
-
- Dzisiaj jest 14 kwie 2021, 20:21
- Strefa czasowa UTC+02:00
mChat
Potwierdź
-
dida12314 • 38 minut(y) temu@kamil2505 - ja w ogóle jakbym był konduktorem to tą kobietę, która tak wrzeszczy bym wyrzucił i powiedział : "Jak Ci się nie podoba to autem dojeżdżaj albo poproś kogoś, kto Cię podwiezie."
-
dida12314 • 38 minut(y) temuMnie też np. denerwują opóźnienia pociągów, ale nie reaguję w taki sposób, jak ona.
-
kamil2505 • 37 minut(y) temuNawet jeżeli gdzieś się spieszył to ten komentarz mógł zostawić dla siebie. Naprawdę. Zero wstydu.
-
kamil2505 • 36 minut(y) temuSpoko. Mój pociąg dzisiaj opóźniony najpierw 25 minut teraz kolejne 11. A ludzie pod nosem na ten komunikat: "ja pie*dole" xD niby pod nosem, ale żeby było słychać xD
-
Manieq • 35 minut(y) temuRedaktor Tulicki widzę, że ze wstydu aż zmienił imię
-
dida12314 • 34 minut(y) temu@kamil2505 - ja np. do pracy mam tak pociąg, że zbytnio nie muszę czekać na miejscu i gdzieś łazić, by zabić czas przed pracą.
-
Ogorek • 34 minut(y) temuGary Wilson z Q do MŚ w snookerze
-
dida12314 • 34 minut(y) temuAle innym to najwyraźniej przeszkadza...
-
Ogorek • 33 minut(y) temuJacek
-
FelciakPL • 32 minut(y) temuWygląda na to, że postać Michała nie zniknie z Zakochanych po uszy.
-
Ogorek • 32 minut(y) temuWĄŻ!
-
Manieq • 32 minut(y) temuCzarnek, Kamiński, Jacenty... dzieciaki, współczuję Wam.
-
Manieq • 31 minut(y) temu@Ogorek Gad robi ssssss
-
Karinkabart • 30 minut(y) temuSzpakowski miał komentować dzisiejszy mecz, a jest zmiana na Iwańskiego. Borek będzie w studiu
-
Manieq • 29 minut(y) temuJak za PO-PSL krzyczeli i tłukli o stół, to nie chcę wiedzieć jak ci ludzie reagują teraz
-
Manieq • 27 minut(y) temu"Kulisy ataku na Daniela Obajtka" - och kupa wracamy tu znowu
-
Manieq • 24 minut(y) temuWidać, że ich zabolała poniedziałkowa publikacja Wyborczej o siatce Hoffmana - mam wrażenie, że marnie próbują odbić uwagę od tego, nawet wyliczanie "podejrzanych" podobne
-
dida12314 • 23 minut(y) temuHołownia jak przez 2 lata nie spartoli to ma duuużą szansę stać się nową siłą polityczną w Polsce.
-
Ogorek • 22 minut(y) temuWalden Q
-
dida12314 • 22 minut(y) temuOstatni znalazłem sprzed tygodnia Social Changes. Polska 2050 ma 22%
-
Tomasz_B • 21 minut(y) temuZaraz ali Carter:D
-
Karinkabart • 21 minut(y) temuKibice Liverpoolu obrzucili kamieniami autokar Realu, pękło jedno okno
-
Tomasz_B • 21 minut(y) temu
-
Ogorek • 21 minut(y) temu
-
Tomasz_B • 18 minut(y) temuStuart bingham i Ali Carter Q
-
Alek1224 • 17 minut(y) temu15.05 w TVP Sport od 17:20 do 19:55 specjalny program "Dzień z Dariuszem Szpakowskim" bowiem bowiem tego dnia Szpaku obchodzi 70 urodziny
-
Tomasz_B • 16 minut(y) temuBai jeszcze walczy jak lew
-
Tomasz_B • 12 minut(y) temuAle jednak out, a martin Gould Q
-
Manieq • 9 minut(y) temuNie wiem czy zauważyliście, ale w Zetce wystąpiła dzisiaj bardzo ciekawa koneksja - w obu wydaniach "Gościa Radia Zet" wystąpił po jednym Rafale -owskim (rano Trzaskowski, po południu Brzozowski)
-
pulkownik • 4 minut(y) temuPatrzę na komentarze pod newsem o Nowakowskiej. No cóż - WSZYSCY widzą że laska zaraz wyjdzie z lodówki. Albo już wychodzi