- Forum media2.pl mChat
- Szukaj
-
- Dzisiaj jest 19 kwie 2021, 18:32
- Strefa czasowa UTC+02:00
mChat
Potwierdź
-
Tomasz_B • dzisiaj, 17:14Jordi co Ty patrzysz
-
Trzeciak • dzisiaj, 17:20Witajcie po powrocie z delegacji. Wracam autkiem do domu, a w RMF-ie dużo o Superlidze. Jeszcze nie powstała, a już jest słynna na świecie pod względem rekordu niedorzeczności.
-
semperadastra • dzisiaj, 17:21Mourinho zwolniony z Tottenhamu
-
Trzeciak • dzisiaj, 17:22Aż strach pomyśleć, co by było, gdyby telewizje komercyjne z całej Europy zmówiłyby się i zorganizowały Konkurs mocno konkurencyjny względem ESC.
-
Darilla • dzisiaj, 17:22https://www.pudelek.pl/zabojca-andrzeja-zauchy-i-jego-kochanki-wspolpracuje-dzis-z-telewizja-polska-6630753524693664a całe TVP
-
DAWIDKI • dzisiaj, 17:24@Darilla wcześniej współpracował z C+, ale wtedy jakoś nikogo to nie burzyło że morderca sobie normalnie w mediach jest - hipokryci...
-
pulkownik • dzisiaj, 17:24@Darilla no a wcześniej pracował dla TVNu.
-
DAWIDKI • dzisiaj, 17:25@pulkownik w C+ też był.
-
semperadastra • dzisiaj, 17:26Jerzy Nasierowski też pogrywa sobie czasami w filmach czy teatrze
-
pulkownik • dzisiaj, 17:27Zresztą polecam podcast Justyny Mazur o tej zbrodni, dużo wyjaśnia
-
semperadastra • dzisiaj, 17:27Np. ten z Niediegietyczne czasami przeinacza fakty albo dodaje jakieś swoje fantazje. Mnie to np. irytuje
-
Trzeciak • 59 min temu@pulkownik - mam nadzieję, że nie oglądasz teraz Jedynki.
-
pulkownik • 53 min temu@Trzeciak nie, a co było?
-
Jordi • 50 min temu@Trzeciak dawaj Brytyjskie ICSYV
-
Trzeciak • 50 min temu@pulkownik - no jak co? Kolejna masakracja kolejnego utworu, tym razem hitu zespołu De Su wykonnanego przez Magdalenę Waligórską.
-
N-O-R-O-N • 49 min temuFajna nieprawda się pojawiła w wątku o BB - z tego, co wiem, to niedzielna Arena tylko raz w komercyjnej miała lepszy wynik, niż MasterChef Junior
-
Trzeciak • 49 min temu@Jordi - no większość występujących w "JTM?" to byliby "Bad Singers" w "ICSYV".
-
MB89 • 48 min temuCzytaliście już o tym https://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-mistrzow/superliga-real-chelsea-i-manchester-city-wykluczone-z-lm-to-mozliwe/tb1k258?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=sport
-
Trzeciak • 47 minut(y) temu@MB89 - Paaaanie, o tym od wczoraj gadamy.
-
Trzeciak • 46 minut(y) temuTen pomysł doskonale potwierdza to, że piłka nożna to już nie sport, a show biznes, chyba, że mowa o ligach góra na poziomie regionalnym.
-
semperadastra • 46 minut(y) temuWielka schizma w świecie piłki
-
semperadastra • 45 minut(y) temuOby ten poroniony pomysł nie doszedł do skutku
-
KG2 • 35 minut(y) temuCarla z Juniora 2019 będzie w gronie osób komentujących ESC we Francji. Ja się naprawdę nie zdziwię jak TVP wpadła na podobny pomysł
-
Tomaldo Banjo • 28 minut(y) temuKluby Superligi musiałyby mieć swoich sędziów. Bo zakładam, że ci którzy odważyliby się sędziować natychmiast traciliby papiery
-
Alek1224 • 27 minut(y) temuA tymczasem w Spale od dziś wykuwa się siatkarska stal
https://twitter.com/PolskaSiatkowka/status/1384158841105879049?s=19 -
Tomaldo Banjo • 26 minut(y) temuTian jak się nie ogarnie to za chwilę będzie remisował zamiast wygrywać
-
Tomasz_B • 21 minut(y) temuMariusz wach
-
Poland • 15 minut(y) temu@Trzeciak Pro Sieben ma aspiracje by taki konkurs zorganizować.
-
KG2 • 8 minut(y) temuEdit. Carla jednak tylko poda punkty. Tłumacz Google źle zrozumiał i wprowadził mnie w błąd
-
Mat.212347 • 1 minutę temuZaczynamy ostatni odcinek serialu Ten moment